Trendy baderomsskap fra IKEA: Mange stiler å velge mellom

22.12.2022

IKEA baderomsskap kjennetegnes av sin funksjonelle design og gode kvalitet til en rimelig pris. Det finnes et bredt utvalg av baderomsskap i ulike serier, slik som HEMNES, ENHET, GODMORGON og flere, som tilbyr et stort antall forskjellige stiler og farger.

HEMNES-serien tilbyr klassiske, tradisjonelle skap med en rustikk stil, mens ENHET-serien har mer moderne, enkle linjer og en minimalistisk stil. GODMORGON-serien har et litt mer moderne utseende med skarpe linjer og en enkel design. Uansett hvilken stil du foretrekker, vil du finne et baderomsskap som passer for deg hos IKEA.

Baderomsskapene fra IKEA er laget av kvalitetsmaterialer som kjølig, blankt laminat eller rustikk eik, og de er designet for å være slitesterke og holdbare. Mange av skapene har også praktiske funksjoner som speil, skuffer og hyller, og noen har også innebygde lyskilder for å gjøre det enklere å se og finne ting.

I tillegg til å se bra ut, er IKEA baderomsskap også enkle å montere selv. De fleste modellene kommer med en detaljert monteringsveiledning og alle nødvendige deler og verktøy. Dette gjør det enkelt for deg å få et flott nytt baderomsskap på kort tid, uten å måtte be om hjelp fra en profesjonell.

Alt i alt er IKEA baderomsskap et godt valg for deg som ønsker et funksjonelt og stilfullt skap til et rimelig pris. Uansett hvilken stil du foretrekker, vil du finne et skap som passer for deg hos IKEA.

Bildegalleri av IKEA baderomsmøbler

Her finner du blandede bilder som vi har tatt av baderomsinnredning fra IKEA. Lenger ned finner du også en video med mange klipp som viser ulike varianter av HEMNES, GODMORGON og ENHET baderomsløsninger fra IKEA.

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.