Trendekspert Kjersti Rostad hos Møbelringen deler fem møbel- og interiørtrender som vil dominere i 2023

18.02.2023
Foto: Møbelringen
Foto: Møbelringen

Midt i en verden preget av uro og usikkerhet, søker vi etter en følelse av ro og trygghet i våre hjem. Med dette i tankene deler trendekspert Kjersti Rostad hos Møbelringen fem møbel- og interiørtrender som vil bringe oss dit i 2023.

Ingen dramatiske endringer

For hjemme vil ikke nordmenn ha bekymringer, raske endringer og skifter, eller å bytte ut alle møblene for hver gang det kommer en ny trend.

- Det er ikke lenger slik at trendene endrer seg dramatisk fra år til år. Det skyldes at vi tenker mer langsiktig når vi investerer i møbler. Hos Møbelringen ser vi at folk ønsker kvalitetsmøbler som varer, og at de er tro mot sin personlige stil når de kjøper noe nytt. Mange synes det er hyggelig å friske opp og fornye litt hjemme innimellom, og det kan heldigvis gjøre med enkle grep, påpeker hun.

Foto: Møbelringen
Foto: Møbelringen

Bærekraftig

Vi vil ha kvalitetsmøbler som varer og skaper vår egen stil, heller enn å kaste oss på siste mote.

Vi velger også en fargepalett som ikke går ut på dato med det første. Men mange har begynt å tenke litt utenfor boksen når det gjelder farger. Rosa er i vinden, men her er spennet stort fra trendfargen Viva Magenta, en knall rødrosa farge, til dusere rosa nyanser.

Økonomisk

Vi gjør ikke de store investeringene, men fornyer og frisker opp med enkle grep. Vi varierer med tilbehør og farger, bytter ut dekor som vaser, skulpturer og lysestaker, og pynter opp med nye puter og pledd.

Retroinspirert

Vi vil ha en personlig stil, og blander gjerne gammelt arvegods med nye kupp for å få uttrykket vi ønsker. Vi bruker farger og materialer for å skape kontraster.

Hjemmekos

Vi vil ha det varmt og innbydende hjemme, ikke stramt og minimalistisk. Derfor søker vi mot organiske former som er runde, buede og myke, og naturlige materialer som mørkt treverk.

Vi prioriterer god søvn og hvile, og vil gjerne ha komfort med et snev av luksus på soverommet. Der vil vi også gjerne lese bøker og se favorittserien vår på TV.

Hjemme på hytta (og kontoret)

Hytta innredes i samme stil som hjemme. Vi vil gjerne ha litt hjemmekos på hjemmekontoret også, og noen vil også dra hjemmekos-følelsen videre inn på kontoret på jobben.

Foto: Møbelringen
Foto: Møbelringen

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...