Tre er det nye aluminium: Norske hager tar i bruk tredrivhus fra Grønt Fokus

16.02.2023
Foto: Grønt Fokus
Foto: Grønt Fokus

Grønt Fokus melder om en økende trend med tredrivhus i norske hager, der farge og materiale nå er viktigere enn før. Tredrivhus vil bedre gli inn i utemiljøet i norske hager med frukttrær, hekker og eneboliger av tre. Grønt Fokus har oppgradert sin egenproduserte modell etter tilbakemeldinger fra kundene, og vil lansere den nye modellen denne våren. 

Nyhet Emilia orangeri

"Med vakkert gråbehandlet tre og herdet glass, vil drivhuset Emilia lyse opp i hagen din. Både du og grønnsakene dine vil elske det rustikke tredrivhuset, Emilia. Det solide, trykkimpregnerte treet i gråtoner, kombinert med takhøyden på nesten tre meter, skaper en fantastisk følelse av plass som er nesten magisk."

Palmako er en av Europas ledende produsenter av laftede trehus og har begynt å produsere sin egen drivhusserie i tre, som nå selges gjennom flere utsalgssteder i Norge. Salget har økt siden starten, og Palmako har lansert en større modell og et Orangeri i tre. Under pandemien har det skjedd en endring der større drivhus som kan brukes til mer enn bare å dyrke planter, som hagestuer, selges mer. Trenden med tredrivhus vil fortsette, og det forventes enda flere lanseringer i tiden som kommer.

Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til nettbutikker som selger produkter som artikkelen omhandler.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...