Transformasjon av The Frame: Samsungs nyskapende rammer i samarbeid med FRAME IT

01.06.2023

Den populære bilde-TV-en fra Samsung har akkurat fått enda flere tilpasningsmuligheter, og kan nå harmonisere med en enda bredere rekke individuelle smaker og interiørstiler. The Frame er den perfekte symbiosen mellom kunst og teknologi, skapt for å smelte sømløst inn i ethvert hjem. Takket være det nye samarbeidet med FRAME IT kan man nå velge mellom flere rammealternativer til TV-en, og The Frame kan dermed passe inn i enda flere hjem og stiler.

Foto: Samsung Norge

Nå presenteres fire nye rammer i samarbeid med det moderne svenske rammeverkstedet FRAME IT – tilgjengelige i fargene hvit, svart, gull og champagne. Disse rammene er bredere enn de originale alternativene fra Samsung, og gir dermed en rustikk og autentisk følelse. I tillegg til det allerede eksisterende utvalget av forskjellige farger og materialer blant Samsungs originale rammer, er mulighetene for å tilpasse din The Frame til din personlige stil og bildevegg større enn noen gang. Rammene er enkle å feste og ta av, og gir deg muligheten til å oppdatere utseendet på din eksisterende TV – for eksempel når du flytter eller når du føler at det er på tide med en forandring i hjemmet ditt.

"Vi i Samsung setter alltid menneskene i fokus når vi designer produktene våre og jobber for å møte den økende etterspørselen etter teknologi som kan tilpasses individuell atferd, behov, stil og hjem. De nye rammene til The Frame er et strålende eksempel på at teknologi og interiør kan gå hånd i hånd. Vårt håp er at de vil passe inn i flere stuer og utvide mulighetene for å skape mer personlige hjem," sier Henrik Aronsson, Vice President Consumer Electronics hos Samsung i Norden.

Med Samsungs nye rammer til The Frame, i samarbeid med FRAME IT, kan du nå ta kunstopplevelsen til et nytt nivå og skape ditt eget visuelle mesterverk i stuen. Uansett om du foretrekker en moderne, minimalistisk stil eller en mer klassisk og elegant atmosfære, vil de nye rammealternativene gjøre det mulig å uttrykke din personlighet og skape et unikt uttrykk som passer perfekt inn i ditt hjem. La din kreativitet og personlige stil blomstre, og oppdag de utallige mulighetene som The Frame med sine nye rammer kan gi deg.

Pris, tilgjengelighet og kompatibilitet for de nye rammene

De første rammene som lanseres sammen med FRAME IT kommer til salgs i Norden i begynnelsen av juni 2023. Rammene passer til Samsungs The Frame fra 43-85 tommer og til modeller lansert fra 2021 eller senere. De selges til en pris mellom 2499–3499,- og kan allerede sees med egne øyne i FRAME IT sine butikker i Stockholm, Gøteborg og Uppsala. Rammene kan også kjøpes på nett via FRAME IT, hvor rammene selges til redusert kampanjepris i løpet av lanseringsmåneden, og koster 1999–2999,- i løpet av juni 2023.

Les mer om The Frame HER og utforsk samarbeidet og de nye rammene fra FRAME IT HER.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...