Transformasjon av The Frame: Samsungs nyskapende rammer i samarbeid med FRAME IT

01.06.2023

Den populære bilde-TV-en fra Samsung har akkurat fått enda flere tilpasningsmuligheter, og kan nå harmonisere med en enda bredere rekke individuelle smaker og interiørstiler. The Frame er den perfekte symbiosen mellom kunst og teknologi, skapt for å smelte sømløst inn i ethvert hjem. Takket være det nye samarbeidet med FRAME IT kan man nå velge mellom flere rammealternativer til TV-en, og The Frame kan dermed passe inn i enda flere hjem og stiler.

Foto: Samsung Norge

Nå presenteres fire nye rammer i samarbeid med det moderne svenske rammeverkstedet FRAME IT – tilgjengelige i fargene hvit, svart, gull og champagne. Disse rammene er bredere enn de originale alternativene fra Samsung, og gir dermed en rustikk og autentisk følelse. I tillegg til det allerede eksisterende utvalget av forskjellige farger og materialer blant Samsungs originale rammer, er mulighetene for å tilpasse din The Frame til din personlige stil og bildevegg større enn noen gang. Rammene er enkle å feste og ta av, og gir deg muligheten til å oppdatere utseendet på din eksisterende TV – for eksempel når du flytter eller når du føler at det er på tide med en forandring i hjemmet ditt.

"Vi i Samsung setter alltid menneskene i fokus når vi designer produktene våre og jobber for å møte den økende etterspørselen etter teknologi som kan tilpasses individuell atferd, behov, stil og hjem. De nye rammene til The Frame er et strålende eksempel på at teknologi og interiør kan gå hånd i hånd. Vårt håp er at de vil passe inn i flere stuer og utvide mulighetene for å skape mer personlige hjem," sier Henrik Aronsson, Vice President Consumer Electronics hos Samsung i Norden.

Med Samsungs nye rammer til The Frame, i samarbeid med FRAME IT, kan du nå ta kunstopplevelsen til et nytt nivå og skape ditt eget visuelle mesterverk i stuen. Uansett om du foretrekker en moderne, minimalistisk stil eller en mer klassisk og elegant atmosfære, vil de nye rammealternativene gjøre det mulig å uttrykke din personlighet og skape et unikt uttrykk som passer perfekt inn i ditt hjem. La din kreativitet og personlige stil blomstre, og oppdag de utallige mulighetene som The Frame med sine nye rammer kan gi deg.

Pris, tilgjengelighet og kompatibilitet for de nye rammene

De første rammene som lanseres sammen med FRAME IT kommer til salgs i Norden i begynnelsen av juni 2023. Rammene passer til Samsungs The Frame fra 43-85 tommer og til modeller lansert fra 2021 eller senere. De selges til en pris mellom 2499–3499,- og kan allerede sees med egne øyne i FRAME IT sine butikker i Stockholm, Gøteborg og Uppsala. Rammene kan også kjøpes på nett via FRAME IT, hvor rammene selges til redusert kampanjepris i løpet av lanseringsmåneden, og koster 1999–2999,- i løpet av juni 2023.

Les mer om The Frame HER og utforsk samarbeidet og de nye rammene fra FRAME IT HER.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...