Transformasjon av The Frame: Samsungs nyskapende rammer i samarbeid med FRAME IT

01.06.2023

Den populære bilde-TV-en fra Samsung har akkurat fått enda flere tilpasningsmuligheter, og kan nå harmonisere med en enda bredere rekke individuelle smaker og interiørstiler. The Frame er den perfekte symbiosen mellom kunst og teknologi, skapt for å smelte sømløst inn i ethvert hjem. Takket være det nye samarbeidet med FRAME IT kan man nå velge mellom flere rammealternativer til TV-en, og The Frame kan dermed passe inn i enda flere hjem og stiler.

Foto: Samsung Norge

Nå presenteres fire nye rammer i samarbeid med det moderne svenske rammeverkstedet FRAME IT – tilgjengelige i fargene hvit, svart, gull og champagne. Disse rammene er bredere enn de originale alternativene fra Samsung, og gir dermed en rustikk og autentisk følelse. I tillegg til det allerede eksisterende utvalget av forskjellige farger og materialer blant Samsungs originale rammer, er mulighetene for å tilpasse din The Frame til din personlige stil og bildevegg større enn noen gang. Rammene er enkle å feste og ta av, og gir deg muligheten til å oppdatere utseendet på din eksisterende TV – for eksempel når du flytter eller når du føler at det er på tide med en forandring i hjemmet ditt.

"Vi i Samsung setter alltid menneskene i fokus når vi designer produktene våre og jobber for å møte den økende etterspørselen etter teknologi som kan tilpasses individuell atferd, behov, stil og hjem. De nye rammene til The Frame er et strålende eksempel på at teknologi og interiør kan gå hånd i hånd. Vårt håp er at de vil passe inn i flere stuer og utvide mulighetene for å skape mer personlige hjem," sier Henrik Aronsson, Vice President Consumer Electronics hos Samsung i Norden.

Med Samsungs nye rammer til The Frame, i samarbeid med FRAME IT, kan du nå ta kunstopplevelsen til et nytt nivå og skape ditt eget visuelle mesterverk i stuen. Uansett om du foretrekker en moderne, minimalistisk stil eller en mer klassisk og elegant atmosfære, vil de nye rammealternativene gjøre det mulig å uttrykke din personlighet og skape et unikt uttrykk som passer perfekt inn i ditt hjem. La din kreativitet og personlige stil blomstre, og oppdag de utallige mulighetene som The Frame med sine nye rammer kan gi deg.

Pris, tilgjengelighet og kompatibilitet for de nye rammene

De første rammene som lanseres sammen med FRAME IT kommer til salgs i Norden i begynnelsen av juni 2023. Rammene passer til Samsungs The Frame fra 43-85 tommer og til modeller lansert fra 2021 eller senere. De selges til en pris mellom 2499–3499,- og kan allerede sees med egne øyne i FRAME IT sine butikker i Stockholm, Gøteborg og Uppsala. Rammene kan også kjøpes på nett via FRAME IT, hvor rammene selges til redusert kampanjepris i løpet av lanseringsmåneden, og koster 1999–2999,- i løpet av juni 2023.

Les mer om The Frame HER og utforsk samarbeidet og de nye rammene fra FRAME IT HER.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.