TOSSBERG og ODGER: Bærekraftige stoler med funksjonalitet og komfort

03.03.2023

TOSSBERG og ODGER er to populære stoler fra IKEA som har fanget oppmerksomheten til mange kunder. Disse stolene har blitt populære på grunn av deres stilige design og funksjonalitet, og de er tilgjengelige i ulike farger og materialer. 

TOSSBERG er en stol laget av metall med en svart og grå farge. Den har en moderne design som gjør den egnet til de fleste stiler og innredninger. TOSSBERG er også veldig komfortabel, og den kan brukes både som spisestol og som en stol til arbeidsplassen din. Det er også en lett stol som gjør at du enkelt kan flytte den rundt i hjemmet.

ODGER er en annen populær stol fra IKEA, og den kommer i en antrasitt farge. Denne stolen har et unikt design laget av plast og tre, noe som gir den et unikt utseende. ODGER er også en veldig behagelig stol å sitte i, og det myke setet er perfekt for lange måltider eller arbeidsøkter. Denne stolen er også laget av resirkulert plast, noe som gjør den til et bærekraftig alternativ for hjemmet ditt.

Konklusjonen er at både TOSSBERG og ODGER er flotte stoler fra IKEA som er både stilige og funksjonelle. Uansett om du trenger en spisestol eller en arbeidsstol, vil disse stolene passe perfekt til dine behov. Og med deres enkle rengjøring og rimelige pris, er de også et flott valg for de som ønsker et bærekraftig alternativ for hjemmet sitt.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.