TOSSBERG og ODGER: Bærekraftige stoler med funksjonalitet og komfort

03.03.2023

TOSSBERG og ODGER er to populære stoler fra IKEA som har fanget oppmerksomheten til mange kunder. Disse stolene har blitt populære på grunn av deres stilige design og funksjonalitet, og de er tilgjengelige i ulike farger og materialer. 

TOSSBERG er en stol laget av metall med en svart og grå farge. Den har en moderne design som gjør den egnet til de fleste stiler og innredninger. TOSSBERG er også veldig komfortabel, og den kan brukes både som spisestol og som en stol til arbeidsplassen din. Det er også en lett stol som gjør at du enkelt kan flytte den rundt i hjemmet.

ODGER er en annen populær stol fra IKEA, og den kommer i en antrasitt farge. Denne stolen har et unikt design laget av plast og tre, noe som gir den et unikt utseende. ODGER er også en veldig behagelig stol å sitte i, og det myke setet er perfekt for lange måltider eller arbeidsøkter. Denne stolen er også laget av resirkulert plast, noe som gjør den til et bærekraftig alternativ for hjemmet ditt.

Konklusjonen er at både TOSSBERG og ODGER er flotte stoler fra IKEA som er både stilige og funksjonelle. Uansett om du trenger en spisestol eller en arbeidsstol, vil disse stolene passe perfekt til dine behov. Og med deres enkle rengjøring og rimelige pris, er de også et flott valg for de som ønsker et bærekraftig alternativ for hjemmet sitt.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...