Fargerik og slitesterk: Tobias stolen fra IKEA vil lyse opp rommet ditt

25.02.2023

Tobias stolen fra IKEA er en ekte perle blant stoler! Den har ikke bare en moderne og stilig design, men den er også tilgjengelig i tre fantastiske farger som passer perfekt inn i ethvert rom. "En transparent stol som gjenspeiler omgivelsene. Den fanger opp fargene i rommet og ser ut som om den svever. Og siden setet er fleksibelt, føler du kanskje at du svever du også."

Den transparente stolen gir et luftig utseende og er perfekt for å åpne opp et rom. Den røde og brune stolen gir en følelse av varme og komfort, og den blå forkrommede stolen er en dristig og vakker farge som vil være et blikkfang i ethvert rom.

Tobias stolen er også ekstremt holdbar, laget av sterkt akryl og metall, og kan bære en vekt på opptil 110 kg. Den er lett å rengjøre og vil se like fantastisk ut i årene som kommer.

Enten du trenger en stol til spisestuen, kontoret eller til et annet rom i hjemmet, er Tobias stolen fra IKEA det perfekte valget. Gjør ethvert rom til et stilfullt og behagelig sted å være med en Tobias stol!

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...