Tapeter fra Rusta: Gi rommet nytt liv med stil og kvalitet

09.07.2023

Tapeter kan være en fantastisk måte å forvandle et rom og skape en ny atmosfære. Hos Rusta finner du et imponerende utvalg av tapeter som passer enhver stil og smak. Enten du foretrekker en moderne og elegant look eller en mer fargerik og leken stil, har Rusta noe som vil passe perfekt til ditt hjem.

Rusta samarbeider med etablerte designere for å sikre at tapetene deres er av høyeste kvalitet og følger de nyeste trendene. Det er viktig for Rusta å tilby produkter som kan gi rommet ditt et friskt pust og et unikt preg. Derfor produseres alle tapetene deres i Europa, noe som sikrer både god kvalitet og bærekraftige produksjonsmetoder.

En av fordelene med tapetene fra Rusta er at de fleste av dem er non-woven-tapeter. Dette betyr at de er enkle å sette opp og håndtere. Non-woven-tapeter krever ikke at du smører lim på selve tapetet, men heller at du påfører limet direkte på veggen. Dette gjør tapetseringsprosessen mye mer praktisk og tidsbesparende. Hos Rusta finner du også et bredt utvalg av tapetlim og verktøy som du trenger for å oppnå et profesjonelt resultat.

Uansett om du ønsker å forvandle stuen, soverommet eller barnerommet, vil du finne et bredt spekter av mønstre, farger og teksturer hos Rusta. Fra delikate blomstermotiver til moderne geometriske mønstre, er det noe for enhver smak og preferanse. Du kan også velge mellom ulike teksturer, enten du foretrekker en glatt overflate eller en mer strukturert effekt.

Rusta er stolte av å tilby kvalitetstapeter til rimelige priser. Deres sortiment er nøye utvalgt for å sikre at du får valuta for pengene dine. Enten du ønsker å tapetsere et helt rom eller bare skape en aksentvegg, vil Rusta være din pålitelige partner i prosessen.

Besøk Rustas nettsted eller en av deres butikker for å utforske det fantastiske utvalget av tapeter. Med deres hjelp kan du gi rommet ditt et nytt liv og skape et personlig og innbydende hjem.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...