Taktile naturmaterialer og luksuriøs spa-følelse

14.02.2023
Foto: Vedum
Foto: Vedum

Lyst og naturnært er stikkord når svenske Vedum Kjøkken & Bad lanserer årets baderomsnyhet. Den populære baderomsserien Soprano får i år selskap av den klassiske rammedøren Edit i vårens nye farge på Vedum, naturhvit. Sammen med et stort speil, dimbar belysning og den taktile topplaten i komposittstein, blir resultatet et bad som er både tidløst og trendsikkert.

Tekst: Vedum

Foto: Vedum
Foto: Vedum

Endelig er årets nyheter for badet her! Fra svenske Vedum kommer et nytt baderomsmiljø for deg som drømmer om et tidløst og stilrent preg. I miljøet møter den klassiske rammedøren Edit, i årets nye farge naturhvit, den populære baderomsserien Soprano med innrammingen Frame. Sammen med nøye utvalgte, taktile naturmaterialer og nøkterne farger er tonen satt for hele rommet.

Foto: Vedum
Foto: Vedum

- Vi ønsket å skape et luftig baderomsmiljø som innbyr til både bevegelse og hvile. Alt for at du skal kunne lage et bad som appellerer til deg og alle sansene dine. De taktile naturmaterialene, de sanselige fargene og flere rom i rommet gir en luksuriøs og avslappende spafølelse, sier Jenny Andersson, designansvarlig hos Vedum Kjøkken & Bad.

I år har Soprano blitt oppdatert med to nye topplater i komposittstein, som er i tråd med en av de store baderomstrendene for 2023.

Foto: Vedum
Foto: Vedum

- Vi ser at stadig flere velger å ta inn stein til badet, og det synes vi er en klok idé. Stein er både stilrent og holdbart! Spesielt med komposittstein får du et materiale som i utseende og følelse ligner kalkstein eller granitt, samtidig som det er både slitesterkt og lett å ta vare på. Og vakkert, selvfølgelig, sier Jenny Andersson.

Foto: Vedum
Foto: Vedum
Foto: Vedum
Foto: Vedum

Nye speil i serien

I år lanserer Vedum flere størrelser av de populære, runde speilene - en uslåelig måte å skape lys og plass på badet, eller et hvilket som helst rom. I Vedums nye baderomsmiljø er en større modell av Mjörn-speilet synlig med dimbar dekorbelysning og justerbar fargetemperatur som setter stemningen. Kombinasjonen av rette og runde linjer, sammen med flere ulike lyskilder, gir rommet en myk og innbydende karakter.

Foto: Vedum
Foto: Vedum

I løpet av våren slipper Vedum flere nyheter, som til sammen danner et hjem i harmoni. Alt fra barnerom og gang, til kjøkken og vaskerom.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...