Taktile naturmaterialer og luksuriøs spa-følelse

14.02.2023
Foto: Vedum
Foto: Vedum

Lyst og naturnært er stikkord når svenske Vedum Kjøkken & Bad lanserer årets baderomsnyhet. Den populære baderomsserien Soprano får i år selskap av den klassiske rammedøren Edit i vårens nye farge på Vedum, naturhvit. Sammen med et stort speil, dimbar belysning og den taktile topplaten i komposittstein, blir resultatet et bad som er både tidløst og trendsikkert.

Tekst: Vedum

Foto: Vedum
Foto: Vedum

Endelig er årets nyheter for badet her! Fra svenske Vedum kommer et nytt baderomsmiljø for deg som drømmer om et tidløst og stilrent preg. I miljøet møter den klassiske rammedøren Edit, i årets nye farge naturhvit, den populære baderomsserien Soprano med innrammingen Frame. Sammen med nøye utvalgte, taktile naturmaterialer og nøkterne farger er tonen satt for hele rommet.

Foto: Vedum
Foto: Vedum

- Vi ønsket å skape et luftig baderomsmiljø som innbyr til både bevegelse og hvile. Alt for at du skal kunne lage et bad som appellerer til deg og alle sansene dine. De taktile naturmaterialene, de sanselige fargene og flere rom i rommet gir en luksuriøs og avslappende spafølelse, sier Jenny Andersson, designansvarlig hos Vedum Kjøkken & Bad.

I år har Soprano blitt oppdatert med to nye topplater i komposittstein, som er i tråd med en av de store baderomstrendene for 2023.

Foto: Vedum
Foto: Vedum

- Vi ser at stadig flere velger å ta inn stein til badet, og det synes vi er en klok idé. Stein er både stilrent og holdbart! Spesielt med komposittstein får du et materiale som i utseende og følelse ligner kalkstein eller granitt, samtidig som det er både slitesterkt og lett å ta vare på. Og vakkert, selvfølgelig, sier Jenny Andersson.

Foto: Vedum
Foto: Vedum
Foto: Vedum
Foto: Vedum

Nye speil i serien

I år lanserer Vedum flere størrelser av de populære, runde speilene - en uslåelig måte å skape lys og plass på badet, eller et hvilket som helst rom. I Vedums nye baderomsmiljø er en større modell av Mjörn-speilet synlig med dimbar dekorbelysning og justerbar fargetemperatur som setter stemningen. Kombinasjonen av rette og runde linjer, sammen med flere ulike lyskilder, gir rommet en myk og innbydende karakter.

Foto: Vedum
Foto: Vedum

I løpet av våren slipper Vedum flere nyheter, som til sammen danner et hjem i harmoni. Alt fra barnerom og gang, til kjøkken og vaskerom.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...