Nyt avslappende regnskyl med Ergo Q takdusj fra Newform

24.02.2023

Baderommet ditt kan bli et fantastisk sted å slappe av og lade opp etter en lang dag, og den perfekte takdusjen kan bidra til å skape denne avslappende atmosfæren. Med Newforms Ergo Q takdusj i firkantet design kan du gjøre drømmen om det ultimate badet til en realitet.

Denne takdusjen er et ekte kunstverk som vil forvandle baderommet ditt til en moderne oase. Den har et minimalistisk design og en elegant, firkantet form som vil gi en sofistikert touch til ditt baderom. Med en diameter på 25 cm vil denne takdusjen gi deg en rikelig strøm av vann som vil føles som en forfriskende regnskyll.

Men det er ikke bare designet som gjør denne takdusjen til en ekte perle. Den er også utstyrt med en rekke innovative funksjoner som vil øke din badeopplevelse. Med en justerbar høyde og vinkel kan du tilpasse dusjen til dine spesifikke behov. Takdusjen er også utstyrt med en anti-kalk funksjon som vil bidra til å holde dusjen ren og fri for skitt og kalkavleiringer.

Så hvis du vil oppgradere baderommet ditt til et sted for luksuriøs avslapning, bør du vurdere Newforms Ergo Q takdusj. Med sitt elegante design og innovative funksjoner vil denne takdusjen gi deg den avslappende badeopplevelsen du fortjener. Bestill din egen Newforms Ergo Q takdusj i dag og se hvordan den vil transformere baderommet ditt til en oase av avslapning og velvære.

Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til nettbutikker som selger produkter som artikkelen omhandler.

Bilder tatt av Interiørbutikker.no på Norfloor i Bodø

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...