Nyt avslappende regnskyl med Ergo Q takdusj fra Newform

24.02.2023

Baderommet ditt kan bli et fantastisk sted å slappe av og lade opp etter en lang dag, og den perfekte takdusjen kan bidra til å skape denne avslappende atmosfæren. Med Newforms Ergo Q takdusj i firkantet design kan du gjøre drømmen om det ultimate badet til en realitet.

Denne takdusjen er et ekte kunstverk som vil forvandle baderommet ditt til en moderne oase. Den har et minimalistisk design og en elegant, firkantet form som vil gi en sofistikert touch til ditt baderom. Med en diameter på 25 cm vil denne takdusjen gi deg en rikelig strøm av vann som vil føles som en forfriskende regnskyll.

Men det er ikke bare designet som gjør denne takdusjen til en ekte perle. Den er også utstyrt med en rekke innovative funksjoner som vil øke din badeopplevelse. Med en justerbar høyde og vinkel kan du tilpasse dusjen til dine spesifikke behov. Takdusjen er også utstyrt med en anti-kalk funksjon som vil bidra til å holde dusjen ren og fri for skitt og kalkavleiringer.

Så hvis du vil oppgradere baderommet ditt til et sted for luksuriøs avslapning, bør du vurdere Newforms Ergo Q takdusj. Med sitt elegante design og innovative funksjoner vil denne takdusjen gi deg den avslappende badeopplevelsen du fortjener. Bestill din egen Newforms Ergo Q takdusj i dag og se hvordan den vil transformere baderommet ditt til en oase av avslapning og velvære.

Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til nettbutikker som selger produkter som artikkelen omhandler.

Bilder tatt av Interiørbutikker.no på Norfloor i Bodø

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.