SYMFONISK fra IKEA - lyd og lys i perfekt harmoni

01.03.2023

IKEA lanserte i 2019 sin SYMFONISK-serie som er et samarbeid med det populære lydmerket Sonos. Serien består av en rekke smarte høyttalere som også fungerer som lamper og bilderammer. Disse produktene er designet for å gi brukerne muligheten til å integrere lyd og lys i hjemmet på en enkel og stilfull måte.

En av de nyeste produktene i SYMFONISK-serien er gulvlampen med trådløs høyttaler i bambus. Dette produktet har et minimalistisk design som passer perfekt inn i ethvert moderne hjem. Lampen kan dimmes og justeres for å gi akkurat den rette mengden lys til ethvert rom, samtidig som den trådløse høyttaleren kan strømme musikk fra en rekke forskjellige enheter.

En annen favoritt blant kundene er SYMFONISK-lampen med trådløs høyttaler og glasskjerm i hvit. Denne lampen er perfekt for de som ønsker å legge til litt ekstra stemning og atmosfære i hjemmet sitt. Lampen har en klar, rund glasskjerm som gir en myk og behagelig belysning, og den trådløse høyttaleren kan brukes til å spille musikk eller andre lydopplevelser.

For de som er ute etter en mer diskret måte å integrere lyd i hjemmet på, er SYMFONISK-bokhyllehøyttaleren det perfekte valget. Denne høyttaleren kan plasseres på en hylle eller i en bokhylle, og den har en elegant og moderne design som gjør at den passer godt inn i ethvert rom. Med den trådløse teknologien kan denne høyttaleren enkelt kobles til en mobiltelefon eller annen enhet og spille musikk i høy kvalitet.

En annen spennende innovasjon i SYMFONISK-serien er panelet til bilderammen med høyttaler som kan vendes mot fremsiden. Dette panelet er perfekt for de som ønsker å integrere lyd i hjemmet på en mer kunstnerisk måte. Panelet kan brukes til å spille musikk eller andre lydopplevelser, samtidig som det kan fylles med bilder og kunstverk som passer til hjemmets stil.

SYMFONISK-serien fra IKEA er et imponerende eksempel på hvordan teknologi kan integreres i hjemmet på en elegant og funksjonell måte. Med et utvalg av produkter som passer til forskjellige stiler og behov, har IKEA og Sonos skapt et utvalg av produkter som gir brukerne muligheten til å skape sin egen unike atmosfære i hjemmet sitt.

Test av symfoniske høyttalere fra IKEA

Her lenker vi til fire forskjellige tester, slik at du får et godt inntrykk av hvor gode disse høyttalerne er. Klikk på lenken for å lese hele artikkelen. 

DN, (Dagens næringsliv)

"Når Sonos' lydkvalitet møter Ikeas prisnivå skjer det positive ting for kundene."

Tek.no

"Ikeas demokratisering av ulike teknologiprodukter fortsetter ufortrødent, og som med Trådfri-serien gjør Symfonisk-serien akkurat det vi på forhånd hadde forventet: Holder seg til basisfunksjonene, men gjør det med bravur."

Din Side (Dagbladet)

"Vi kan ikke si noe annet enn at vi er mektig imponert over de første produktene i Ikea- og Sonos-samarbeidet. Selskapene har laget en god miks av Sonos' gode og balanserte lyd, sømløse oppsett og enkle styring via appen og Ikeas design og hyggelige priser."

Komputer.no (Bonnier)

"Ikea og Sonos har utviklet en vellykket kombinasjon av bordlampe og en høyttaler som kan styres fra mobilen."

Direktelenke til Symfonisk Høyttalere på Instagram, Pinterest og Google.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...