SYMFONISK fra IKEA - lyd og lys i perfekt harmoni

01.03.2023

IKEA lanserte i 2019 sin SYMFONISK-serie som er et samarbeid med det populære lydmerket Sonos. Serien består av en rekke smarte høyttalere som også fungerer som lamper og bilderammer. Disse produktene er designet for å gi brukerne muligheten til å integrere lyd og lys i hjemmet på en enkel og stilfull måte.

En av de nyeste produktene i SYMFONISK-serien er gulvlampen med trådløs høyttaler i bambus. Dette produktet har et minimalistisk design som passer perfekt inn i ethvert moderne hjem. Lampen kan dimmes og justeres for å gi akkurat den rette mengden lys til ethvert rom, samtidig som den trådløse høyttaleren kan strømme musikk fra en rekke forskjellige enheter.

En annen favoritt blant kundene er SYMFONISK-lampen med trådløs høyttaler og glasskjerm i hvit. Denne lampen er perfekt for de som ønsker å legge til litt ekstra stemning og atmosfære i hjemmet sitt. Lampen har en klar, rund glasskjerm som gir en myk og behagelig belysning, og den trådløse høyttaleren kan brukes til å spille musikk eller andre lydopplevelser.

For de som er ute etter en mer diskret måte å integrere lyd i hjemmet på, er SYMFONISK-bokhyllehøyttaleren det perfekte valget. Denne høyttaleren kan plasseres på en hylle eller i en bokhylle, og den har en elegant og moderne design som gjør at den passer godt inn i ethvert rom. Med den trådløse teknologien kan denne høyttaleren enkelt kobles til en mobiltelefon eller annen enhet og spille musikk i høy kvalitet.

En annen spennende innovasjon i SYMFONISK-serien er panelet til bilderammen med høyttaler som kan vendes mot fremsiden. Dette panelet er perfekt for de som ønsker å integrere lyd i hjemmet på en mer kunstnerisk måte. Panelet kan brukes til å spille musikk eller andre lydopplevelser, samtidig som det kan fylles med bilder og kunstverk som passer til hjemmets stil.

SYMFONISK-serien fra IKEA er et imponerende eksempel på hvordan teknologi kan integreres i hjemmet på en elegant og funksjonell måte. Med et utvalg av produkter som passer til forskjellige stiler og behov, har IKEA og Sonos skapt et utvalg av produkter som gir brukerne muligheten til å skape sin egen unike atmosfære i hjemmet sitt.

Test av symfoniske høyttalere fra IKEA

Her lenker vi til fire forskjellige tester, slik at du får et godt inntrykk av hvor gode disse høyttalerne er. Klikk på lenken for å lese hele artikkelen. 

DN, (Dagens næringsliv)

"Når Sonos' lydkvalitet møter Ikeas prisnivå skjer det positive ting for kundene."

Tek.no

"Ikeas demokratisering av ulike teknologiprodukter fortsetter ufortrødent, og som med Trådfri-serien gjør Symfonisk-serien akkurat det vi på forhånd hadde forventet: Holder seg til basisfunksjonene, men gjør det med bravur."

Din Side (Dagbladet)

"Vi kan ikke si noe annet enn at vi er mektig imponert over de første produktene i Ikea- og Sonos-samarbeidet. Selskapene har laget en god miks av Sonos' gode og balanserte lyd, sømløse oppsett og enkle styring via appen og Ikeas design og hyggelige priser."

Komputer.no (Bonnier)

"Ikea og Sonos har utviklet en vellykket kombinasjon av bordlampe og en høyttaler som kan styres fra mobilen."

Direktelenke til Symfonisk Høyttalere på Instagram, Pinterest og Google.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.