SYMFONISK fra IKEA - lyd og lys i perfekt harmoni

01.03.2023

IKEA lanserte i 2019 sin SYMFONISK-serie som er et samarbeid med det populære lydmerket Sonos. Serien består av en rekke smarte høyttalere som også fungerer som lamper og bilderammer. Disse produktene er designet for å gi brukerne muligheten til å integrere lyd og lys i hjemmet på en enkel og stilfull måte.

En av de nyeste produktene i SYMFONISK-serien er gulvlampen med trådløs høyttaler i bambus. Dette produktet har et minimalistisk design som passer perfekt inn i ethvert moderne hjem. Lampen kan dimmes og justeres for å gi akkurat den rette mengden lys til ethvert rom, samtidig som den trådløse høyttaleren kan strømme musikk fra en rekke forskjellige enheter.

En annen favoritt blant kundene er SYMFONISK-lampen med trådløs høyttaler og glasskjerm i hvit. Denne lampen er perfekt for de som ønsker å legge til litt ekstra stemning og atmosfære i hjemmet sitt. Lampen har en klar, rund glasskjerm som gir en myk og behagelig belysning, og den trådløse høyttaleren kan brukes til å spille musikk eller andre lydopplevelser.

For de som er ute etter en mer diskret måte å integrere lyd i hjemmet på, er SYMFONISK-bokhyllehøyttaleren det perfekte valget. Denne høyttaleren kan plasseres på en hylle eller i en bokhylle, og den har en elegant og moderne design som gjør at den passer godt inn i ethvert rom. Med den trådløse teknologien kan denne høyttaleren enkelt kobles til en mobiltelefon eller annen enhet og spille musikk i høy kvalitet.

En annen spennende innovasjon i SYMFONISK-serien er panelet til bilderammen med høyttaler som kan vendes mot fremsiden. Dette panelet er perfekt for de som ønsker å integrere lyd i hjemmet på en mer kunstnerisk måte. Panelet kan brukes til å spille musikk eller andre lydopplevelser, samtidig som det kan fylles med bilder og kunstverk som passer til hjemmets stil.

SYMFONISK-serien fra IKEA er et imponerende eksempel på hvordan teknologi kan integreres i hjemmet på en elegant og funksjonell måte. Med et utvalg av produkter som passer til forskjellige stiler og behov, har IKEA og Sonos skapt et utvalg av produkter som gir brukerne muligheten til å skape sin egen unike atmosfære i hjemmet sitt.

Test av symfoniske høyttalere fra IKEA

Her lenker vi til fire forskjellige tester, slik at du får et godt inntrykk av hvor gode disse høyttalerne er. Klikk på lenken for å lese hele artikkelen. 

DN, (Dagens næringsliv)

"Når Sonos' lydkvalitet møter Ikeas prisnivå skjer det positive ting for kundene."

Tek.no

"Ikeas demokratisering av ulike teknologiprodukter fortsetter ufortrødent, og som med Trådfri-serien gjør Symfonisk-serien akkurat det vi på forhånd hadde forventet: Holder seg til basisfunksjonene, men gjør det med bravur."

Din Side (Dagbladet)

"Vi kan ikke si noe annet enn at vi er mektig imponert over de første produktene i Ikea- og Sonos-samarbeidet. Selskapene har laget en god miks av Sonos' gode og balanserte lyd, sømløse oppsett og enkle styring via appen og Ikeas design og hyggelige priser."

Komputer.no (Bonnier)

"Ikea og Sonos har utviklet en vellykket kombinasjon av bordlampe og en høyttaler som kan styres fra mobilen."

Direktelenke til Symfonisk Høyttalere på Instagram, Pinterest og Google.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...