Symfonisk fra IKEA

12.06.2020

"Vi kan mye om hjeminnredning, men lyd er ganske nytt for oss. Sonos, derimot, er eksperter - og sammen ville vi få musikk og lyd til å smelte inn i hjemmet på en helt ny måte. Resultatet ble SYMFONISK - en ny serie trådløse kvalitetshøyttalere til en rimelig pris, som passer like fint i stua som på kjøkkenet og soverommet."

Symfonisk fra IKEA finnes i 2 modeller, bordlampehøyttaler og bokhyllehøyttaler. Fargevalgene er svart og hvitt blant modellene. 

"Høyttaleren er et samarbeid mellom IKEA og Sonos, så den kan lett integreres med andre produkter fra Sonos. Bruk høyttaleren som hylle ved å montere den på veggen med SYMFONISK høyttaleroppheng, selges separat. Med SYMFONISK trådløs høyttaler kan du strømme musikk, radio og podkaster fra nettverket ditt og fra strømmetjenester. Støtter alle de større musikkstrømmetjenestene." 

Klikk for større bilde

Test av symfoniske høyttalere fra IKEA

Her lenker vi til fire forskjellige tester, slik at du får et godt inntrykk av hvor gode disse høyttalerne er. Klikk på lenken for å lese hele artikkelen. 

DN, (Dagens næringsliv)

"Når Sonos' lydkvalitet møter Ikeas prisnivå skjer det positive ting for kundene."

Tek.no

"Ikeas demokratisering av ulike teknologiprodukter fortsetter ufortrødent, og som med Trådfri-serien gjør Symfonisk-serien akkurat det vi på forhånd hadde forventet: Holder seg til basisfunksjonene, men gjør det med bravur."

Din Side (Dagbladet)

"Vi kan ikke si noe annet enn at vi er mektig imponert over de første produktene i Ikea- og Sonos-samarbeidet. Selskapene har laget en god miks av Sonos' gode og balanserte lyd, sømløse oppsett og enkle styring via appen og Ikeas design og hyggelige priser."

Komputer.no (Bonnier)

"Ikea og Sonos har utviklet en vellykket kombinasjon av bordlampe og en høyttaler som kan styres fra mobilen."

10 hjem med Høyttaler symfonisk fra IKEA

Direktelenke til Symfonisk Høyttalere på Instagram, Pinterest og Google.