SYMFONISK fra IKEA - lyd og lys i perfekt harmoni

01.03.2023

IKEA lanserte i 2019 sin SYMFONISK-serie som er et samarbeid med det populære lydmerket Sonos. Serien består av en rekke smarte høyttalere som også fungerer som lamper og bilderammer. Disse produktene er designet for å gi brukerne muligheten til å integrere lyd og lys i hjemmet på en enkel og stilfull måte.

En av de nyeste produktene i SYMFONISK-serien er gulvlampen med trådløs høyttaler i bambus. Dette produktet har et minimalistisk design som passer perfekt inn i ethvert moderne hjem. Lampen kan dimmes og justeres for å gi akkurat den rette mengden lys til ethvert rom, samtidig som den trådløse høyttaleren kan strømme musikk fra en rekke forskjellige enheter.

En annen favoritt blant kundene er SYMFONISK-lampen med trådløs høyttaler og glasskjerm i hvit. Denne lampen er perfekt for de som ønsker å legge til litt ekstra stemning og atmosfære i hjemmet sitt. Lampen har en klar, rund glasskjerm som gir en myk og behagelig belysning, og den trådløse høyttaleren kan brukes til å spille musikk eller andre lydopplevelser.

For de som er ute etter en mer diskret måte å integrere lyd i hjemmet på, er SYMFONISK-bokhyllehøyttaleren det perfekte valget. Denne høyttaleren kan plasseres på en hylle eller i en bokhylle, og den har en elegant og moderne design som gjør at den passer godt inn i ethvert rom. Med den trådløse teknologien kan denne høyttaleren enkelt kobles til en mobiltelefon eller annen enhet og spille musikk i høy kvalitet.

En annen spennende innovasjon i SYMFONISK-serien er panelet til bilderammen med høyttaler som kan vendes mot fremsiden. Dette panelet er perfekt for de som ønsker å integrere lyd i hjemmet på en mer kunstnerisk måte. Panelet kan brukes til å spille musikk eller andre lydopplevelser, samtidig som det kan fylles med bilder og kunstverk som passer til hjemmets stil.

SYMFONISK-serien fra IKEA er et imponerende eksempel på hvordan teknologi kan integreres i hjemmet på en elegant og funksjonell måte. Med et utvalg av produkter som passer til forskjellige stiler og behov, har IKEA og Sonos skapt et utvalg av produkter som gir brukerne muligheten til å skape sin egen unike atmosfære i hjemmet sitt.

Test av symfoniske høyttalere fra IKEA

Her lenker vi til fire forskjellige tester, slik at du får et godt inntrykk av hvor gode disse høyttalerne er. Klikk på lenken for å lese hele artikkelen. 

DN, (Dagens næringsliv)

"Når Sonos' lydkvalitet møter Ikeas prisnivå skjer det positive ting for kundene."

Tek.no

"Ikeas demokratisering av ulike teknologiprodukter fortsetter ufortrødent, og som med Trådfri-serien gjør Symfonisk-serien akkurat det vi på forhånd hadde forventet: Holder seg til basisfunksjonene, men gjør det med bravur."

Din Side (Dagbladet)

"Vi kan ikke si noe annet enn at vi er mektig imponert over de første produktene i Ikea- og Sonos-samarbeidet. Selskapene har laget en god miks av Sonos' gode og balanserte lyd, sømløse oppsett og enkle styring via appen og Ikeas design og hyggelige priser."

Komputer.no (Bonnier)

"Ikea og Sonos har utviklet en vellykket kombinasjon av bordlampe og en høyttaler som kan styres fra mobilen."

Direktelenke til Symfonisk Høyttalere på Instagram, Pinterest og Google.

Eglo Carlton er en ekstremt populær lampekolleksjon som tilbyr et bredt spekter av belysningsløsninger for ethvert rom og enhver stil. Med sin elegante design og funksjonelle egenskaper har Carlton-serien raskt blitt en favoritt blant både profesjonelle interiørdesignere og vanlige forbrukere. (Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til...

Når det kommer til innredning av stuen, er belysning en viktig faktor for å skape riktig atmosfære og stemning. En riktig valgt taklampe kan gi stuen din et løft og bli et stilfullt og funksjonelt element i rommet. I denne artikkelen vil vi utforske ulike typer taklamper som passer perfekt til stuen. Liker du lampene i denne artikkelen, finner...

H&M HOME inviterer deg utendørs etter en lang innendørssesong. Feir varmen og lyset med ekspressive sommeressensielle som kan dekorere uterommet ditt, og gjør deg klar til den kommende sommerferien ved sjøen – alt i et univers av energi, vitalitet og glede.

Det er ingenting som kan forvandle atmosfæren i en spisestue mer enn en vakker lampe som svever elegant over spisebordet. Men hvor langt skal egentlig lampen henge for å skape den ideelle belysningen? Og hvilken lyspære bør du velge for å få den rette stemningen?

Når det kommer til soveromsmøbler, kan det være en utfordring å finne deler som matcher sømløst. Imidlertid har serien [Landscape] fra [AIKO] gjort det enkelt å skape en sammenhengende og rustikk stil på soverommet ditt. I denne artikkelen skal vi utforske det fantastiske blå garderobeskapet med speildører fra denne kolleksjonen, som ikke bare...