Sweet Embrace™: Årets Farge 2024 fra Nordsjö

12.09.2023

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Nordsjös egne fargeeksperter og et team av internasjonale og profesjonelle designere innen arkitektur, design, journalistikk og teknologi har nøye analysert ulike globale samfunnstrender og basert på resultatene, utarbeidet trendrapporten ColourFutures™ 2024. Det som kom tydelig frem denne gangen var følelsen av at selv om vi er bedre informert enn noen gang før, leter vi fortsatt etter noe – etter tilhørighet, etter fred og ro og etter øyeblikk av glede i hverdagen. Når verden føles skjør og komplisert, trenger vi rom der vi kan finne oss selv, omgruppere og møte fremtiden – et sted vi hører hjemme. Det er her Sweet Embrace™ kan bidra med sin myke og behagelige omfavnelse.

Sweet Embrace™ er en farge som endrer uttrykk med lyset. I tillegg til å være en subtil og sofistikert frittstående farge, står Sweet Embrace™ også som et solid grunnlag for en rekke andre farger. Med utgangspunkt i denne myke, positive rosa fargen har vi utviklet tre fargepaletter som skal hjelpe forbrukere å velge trendy og harmoniske farger som gjenspeiler deres unike personligheter, sier Ann-Charlotte Linde, fargesjef i Nordsjö.

Den første av de tre fargepalettene er "A warm colour story", som minner hver enkelt av oss om det stille hjørnet av hjemmet, et sted som føles komfortabelt og trygt, og kombinerer nyanser av stein, jord og leire. 

Den neste paletten "A calm colour story" vekker tanker om naturen og livets essens, og forener skogens og havets myke grønne og blå farger. 

Til slutt gir "An uplifting colour story" et smil om munnen med drømmende syriner og moderne gule farger.

Årets farge 2024 – Sweet Embrace™ kan testes rett på vegg med Nordsjös innovative Colour Tester, som kan bestilles på www.colourtester.no.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...