Swedish House Mafia og IKEA skaper OBEGRÄNSAD kolleksjonen for å spre glede og kreativitet

08.03.2023
©IKEA
©IKEA

IKEA har nylig lansert en spesiell kolleksjon med navnet "OBEGRÄNSAD", i samarbeid med det kjente svenske musikkbandet Swedish House Mafia. 

OBEGRÄNSAD kolleksjonen er inspirert av livsstilen til Swedish House Mafia, og er laget for å være et symbol på frihet og kreativitet. Kolleksjonen består av en rekke produkter som er designet for å forbedre hjemmeopplevelsen og skape en følelse av glede og lykke.

Kolleksjonen inkluderer lenestol, arbeidsbord, lamper, puter, tepper og tekstiler. Disse produktene er laget av bærekraftige materialer og er perfekte for å gi hjemmet ditt et friskt og moderne utseende.

OBEGRÄNSAD kolleksjonen er et eksempel på IKEA's engasjement for å tilby innovative og bærekraftige produkter til kundene. IKEA har alltid vært kjent for å lage kvalitetsmøbler og tilbehør til en rimelig pris, og denne kolleksjonen er ikke annerledes. Hvis du vil gi hjemmet ditt et friskt og moderne utseende, bør du definitivt sjekke ut OBEGRÄNSAD kolleksjonen fra IKEA og Swedish House Mafia.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no