Swedish House Mafia og IKEA skaper OBEGRÄNSAD kolleksjonen for å spre glede og kreativitet

08.03.2023
©IKEA
©IKEA

IKEA har nylig lansert en spesiell kolleksjon med navnet "OBEGRÄNSAD", i samarbeid med det kjente svenske musikkbandet Swedish House Mafia. 

OBEGRÄNSAD kolleksjonen er inspirert av livsstilen til Swedish House Mafia, og er laget for å være et symbol på frihet og kreativitet. Kolleksjonen består av en rekke produkter som er designet for å forbedre hjemmeopplevelsen og skape en følelse av glede og lykke.

Kolleksjonen inkluderer lenestol, arbeidsbord, lamper, puter, tepper og tekstiler. Disse produktene er laget av bærekraftige materialer og er perfekte for å gi hjemmet ditt et friskt og moderne utseende.

OBEGRÄNSAD kolleksjonen er et eksempel på IKEA's engasjement for å tilby innovative og bærekraftige produkter til kundene. IKEA har alltid vært kjent for å lage kvalitetsmøbler og tilbehør til en rimelig pris, og denne kolleksjonen er ikke annerledes. Hvis du vil gi hjemmet ditt et friskt og moderne utseende, bør du definitivt sjekke ut OBEGRÄNSAD kolleksjonen fra IKEA og Swedish House Mafia.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no