Swedish House Mafia og IKEA skaper OBEGRÄNSAD kolleksjonen for å spre glede og kreativitet

08.03.2023
©IKEA
©IKEA

IKEA har nylig lansert en spesiell kolleksjon med navnet "OBEGRÄNSAD", i samarbeid med det kjente svenske musikkbandet Swedish House Mafia. 

OBEGRÄNSAD kolleksjonen er inspirert av livsstilen til Swedish House Mafia, og er laget for å være et symbol på frihet og kreativitet. Kolleksjonen består av en rekke produkter som er designet for å forbedre hjemmeopplevelsen og skape en følelse av glede og lykke.

Kolleksjonen inkluderer lenestol, arbeidsbord, lamper, puter, tepper og tekstiler. Disse produktene er laget av bærekraftige materialer og er perfekte for å gi hjemmet ditt et friskt og moderne utseende.

OBEGRÄNSAD kolleksjonen er et eksempel på IKEA's engasjement for å tilby innovative og bærekraftige produkter til kundene. IKEA har alltid vært kjent for å lage kvalitetsmøbler og tilbehør til en rimelig pris, og denne kolleksjonen er ikke annerledes. Hvis du vil gi hjemmet ditt et friskt og moderne utseende, bør du definitivt sjekke ut OBEGRÄNSAD kolleksjonen fra IKEA og Swedish House Mafia.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no