SVARTPOPPEL putetrekk fra IKEA

13.03.2023

IKEA har nylig lansert sitt nye putetrekk, SVARTPOPPEL. Dette putetrekket er ikke bare stilig og moderne, men det er også miljøvennlig, noe som passer perfekt inn i IKEAs bærekraftige profil.

Det som skiller SVARTPOPPEL putetrekk fra andre putetrekk er at det er laget av resirkulert polyester. Dette betyr at avfall blir brukt som en ressurs, og det gir oss en mer bærekraftig fremtid. Stoffet er også holdbart og slitesterkt, slik at det kan brukes i lang tid.

I tillegg til å være miljøvennlig, er SVARTPOPPEL putetrekk også enkelt å ta av og vaske i maskinen, takket være glidelåsen som er inkludert. Dette gjør det enkelt å holde putetrekket rent og friskt, samtidig som det sparer tid og krefter.

Designet av SVARTPOPPEL putetrekket er skapt av P Machado og L Gil, og det er tilgjengelig i forskjellige farger, inkludert offwhite, grågrønn, lys grågrønn, gul, lyseblå og lys rosa. Så uansett hvilken farge du foretrekker, finnes det en SVARTPOPPEL putetrekk som passer til din smak og stil.

Oppsummeringsvis er SVARTPOPPEL putetrekket fra IKEA en flott måte å forbedre stuen eller soverommet ditt, samtidig som du tar et skritt mot en mer bærekraftig og miljøvennlig fremtid.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no