SVARTPOPPEL putetrekk fra IKEA

13.03.2023

IKEA har nylig lansert sitt nye putetrekk, SVARTPOPPEL. Dette putetrekket er ikke bare stilig og moderne, men det er også miljøvennlig, noe som passer perfekt inn i IKEAs bærekraftige profil.

Det som skiller SVARTPOPPEL putetrekk fra andre putetrekk er at det er laget av resirkulert polyester. Dette betyr at avfall blir brukt som en ressurs, og det gir oss en mer bærekraftig fremtid. Stoffet er også holdbart og slitesterkt, slik at det kan brukes i lang tid.

I tillegg til å være miljøvennlig, er SVARTPOPPEL putetrekk også enkelt å ta av og vaske i maskinen, takket være glidelåsen som er inkludert. Dette gjør det enkelt å holde putetrekket rent og friskt, samtidig som det sparer tid og krefter.

Designet av SVARTPOPPEL putetrekket er skapt av P Machado og L Gil, og det er tilgjengelig i forskjellige farger, inkludert offwhite, grågrønn, lys grågrønn, gul, lyseblå og lys rosa. Så uansett hvilken farge du foretrekker, finnes det en SVARTPOPPEL putetrekk som passer til din smak og stil.

Oppsummeringsvis er SVARTPOPPEL putetrekket fra IKEA en flott måte å forbedre stuen eller soverommet ditt, samtidig som du tar et skritt mot en mer bærekraftig og miljøvennlig fremtid.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no