Sunflower speilet: En solfylt tilføyelse til ethvert rom

04.03.2023

Speilet "Sunflower" fra Kare design er virkelig en fantastisk skapelse som kan forvandle ethvert rom til et lyst og solfylt sted. Med sin unike utforming og solform inspirert av blomsten med samme navn, vil dette speilet legge til en ekstra dimensjon til ethvert rom det henger i.

Det første som imponerer med dette speilet, er størrelsen. Med en diameter på 120 cm vil "Sunflower" virkelig skille seg ut og tiltrekke seg oppmerksomhet. Det store omfanget gjør også at rommet føles større og mer luftig.

Den spektakulære utformingen av "Sunflower" er også en fryd for øyet. Den runde formen med sine bladaktige paneler gir speilet et utseende som minner om en ekte solsikke, og det spredte lyset fra de utstrålte bladene gir et varmt og vennlig preg.

Men dette speilet er ikke bare vakkert å se på - det har også en funksjonell nytteverdi. Som enhver annen speil kan det brukes til å sjekke utseendet ditt, men med "Sunflower" får du også et mer diffust og behagelig lys som kan myke opp ethvert rom.

Speilet er også laget av høykvalitetsmaterialer og har en solid konstruksjon som sikrer at det vil vare i mange år fremover. Det er enkelt å montere og henge opp, og kan brukes som et frittstående element eller som en del av en større innredning.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...