Strøm Nygård kjøkken

02.03.2023

Kjøkkenet Strøm fra Nygård kjøkken er en moderne og stilren kjøkkenmodell som tilbyr funksjonalitet og eleganse i like stor grad. Med sitt enkle, men likevel sofistikerte design, vil Strøm kjøkkenet passe perfekt inn i et moderne hjem.

Denne kjøkkenmodellen har en minimalistisk og luftig stil som gjør at rommet føles større og mer åpent. De glatte, rene linjene på kjøkkenfronter og skap gjør at kjøkkenet ser pent og ryddig ut.

Strøm kjøkkenet tilbyr også en rekke funksjonelle og praktiske løsninger for å optimalisere bruken av plassen. Blant annet kan du velge mellom flere skapløsninger, slik at du kan tilpasse kjøkkenet til dine spesifikke behov. Materialene som brukes i Strøm kjøkkenet er av høy kvalitet og slitesterke, noe som garanterer at kjøkkenet vil være funksjonelt og vakkert i mange år fremover.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.