Stressless Rome: Din nye favorittstol fra Ekornes

19.02.2023
©Ekornes
©Ekornes

For et år siden lanserte Ekornes en stol som heter Stressless Rome, og denne stolen er virkelig en fantastisk nyvinning som vil forandre måten vi sitter på. Stolen er designet med tanke på å gi maksimal komfort og avlastning for kroppen, slik at du kan sitte lenge uten å få vondt i ryggen eller andre deler av kroppen.

©Ekornes
©Ekornes

Stressless Rome er laget med en unik teknologi som gjør at stolen tilpasser seg kroppen din på en perfekt måte. Denne teknologien gjør det mulig å justere setet og ryggen på stolen individuelt, slik at du kan finne den perfekte sittestillingen for deg. Dette betyr at uansett om du vil sitte oppreist og jobbe, eller lene deg tilbake og slappe av, kan du gjøre det i en behagelig stilling.

©Ekornes
©Ekornes

Ikke bare er Stressless Rome en utrolig komfortabel stol, den er også svært stilren og moderne i designet. Stolen kommer i en rekke ulike farger og materialer, slik at du kan velge den som passer best til din personlige stil og innredning. Enten du foretrekker skinn eller stoff, vil du finne en Stressless Rome som passer perfekt inn i hjemmet ditt.

©Ekornes
©Ekornes

Så hvis du er på utkikk etter en stol som ikke bare er behagelig å sitte i, men også ser fantastisk ut, trenger du ikke lete lenger. Stressless Rome er den perfekte kombinasjonen av stil og komfort, og den vil definitivt forandre måten du tenker på sittestillinger og komfort i hjemmet ditt. Rome lenestol og kontorstol selges på Skeidar.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.