Stressless Rome: Din nye favorittstol fra Ekornes

19.02.2023
©Ekornes
©Ekornes

For et år siden lanserte Ekornes en stol som heter Stressless Rome, og denne stolen er virkelig en fantastisk nyvinning som vil forandre måten vi sitter på. Stolen er designet med tanke på å gi maksimal komfort og avlastning for kroppen, slik at du kan sitte lenge uten å få vondt i ryggen eller andre deler av kroppen.

©Ekornes
©Ekornes

Stressless Rome er laget med en unik teknologi som gjør at stolen tilpasser seg kroppen din på en perfekt måte. Denne teknologien gjør det mulig å justere setet og ryggen på stolen individuelt, slik at du kan finne den perfekte sittestillingen for deg. Dette betyr at uansett om du vil sitte oppreist og jobbe, eller lene deg tilbake og slappe av, kan du gjøre det i en behagelig stilling.

©Ekornes
©Ekornes

Ikke bare er Stressless Rome en utrolig komfortabel stol, den er også svært stilren og moderne i designet. Stolen kommer i en rekke ulike farger og materialer, slik at du kan velge den som passer best til din personlige stil og innredning. Enten du foretrekker skinn eller stoff, vil du finne en Stressless Rome som passer perfekt inn i hjemmet ditt.

©Ekornes
©Ekornes

Så hvis du er på utkikk etter en stol som ikke bare er behagelig å sitte i, men også ser fantastisk ut, trenger du ikke lete lenger. Stressless Rome er den perfekte kombinasjonen av stil og komfort, og den vil definitivt forandre måten du tenker på sittestillinger og komfort i hjemmet ditt. Rome lenestol og kontorstol selges på Skeidar.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...