Stressless Rome: Din nye favorittstol fra Ekornes

19.02.2023
©Ekornes
©Ekornes

For et år siden lanserte Ekornes en stol som heter Stressless Rome, og denne stolen er virkelig en fantastisk nyvinning som vil forandre måten vi sitter på. Stolen er designet med tanke på å gi maksimal komfort og avlastning for kroppen, slik at du kan sitte lenge uten å få vondt i ryggen eller andre deler av kroppen.

©Ekornes
©Ekornes

Stressless Rome er laget med en unik teknologi som gjør at stolen tilpasser seg kroppen din på en perfekt måte. Denne teknologien gjør det mulig å justere setet og ryggen på stolen individuelt, slik at du kan finne den perfekte sittestillingen for deg. Dette betyr at uansett om du vil sitte oppreist og jobbe, eller lene deg tilbake og slappe av, kan du gjøre det i en behagelig stilling.

©Ekornes
©Ekornes

Ikke bare er Stressless Rome en utrolig komfortabel stol, den er også svært stilren og moderne i designet. Stolen kommer i en rekke ulike farger og materialer, slik at du kan velge den som passer best til din personlige stil og innredning. Enten du foretrekker skinn eller stoff, vil du finne en Stressless Rome som passer perfekt inn i hjemmet ditt.

©Ekornes
©Ekornes

Så hvis du er på utkikk etter en stol som ikke bare er behagelig å sitte i, men også ser fantastisk ut, trenger du ikke lete lenger. Stressless Rome er den perfekte kombinasjonen av stil og komfort, og den vil definitivt forandre måten du tenker på sittestillinger og komfort i hjemmet ditt. Rome lenestol og kontorstol selges på Skeidar.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...