Stressless Rome: Din nye favorittstol fra Ekornes

19.02.2023
©Ekornes
©Ekornes

For et år siden lanserte Ekornes en stol som heter Stressless Rome, og denne stolen er virkelig en fantastisk nyvinning som vil forandre måten vi sitter på. Stolen er designet med tanke på å gi maksimal komfort og avlastning for kroppen, slik at du kan sitte lenge uten å få vondt i ryggen eller andre deler av kroppen.

©Ekornes
©Ekornes

Stressless Rome er laget med en unik teknologi som gjør at stolen tilpasser seg kroppen din på en perfekt måte. Denne teknologien gjør det mulig å justere setet og ryggen på stolen individuelt, slik at du kan finne den perfekte sittestillingen for deg. Dette betyr at uansett om du vil sitte oppreist og jobbe, eller lene deg tilbake og slappe av, kan du gjøre det i en behagelig stilling.

©Ekornes
©Ekornes

Ikke bare er Stressless Rome en utrolig komfortabel stol, den er også svært stilren og moderne i designet. Stolen kommer i en rekke ulike farger og materialer, slik at du kan velge den som passer best til din personlige stil og innredning. Enten du foretrekker skinn eller stoff, vil du finne en Stressless Rome som passer perfekt inn i hjemmet ditt.

©Ekornes
©Ekornes

Så hvis du er på utkikk etter en stol som ikke bare er behagelig å sitte i, men også ser fantastisk ut, trenger du ikke lete lenger. Stressless Rome er den perfekte kombinasjonen av stil og komfort, og den vil definitivt forandre måten du tenker på sittestillinger og komfort i hjemmet ditt. Rome lenestol og kontorstol selges på Skeidar.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...