STRANDMON Ørelappstol fra IKEA - En komfortabel klassiker med en moderne tvist

10.02.2023

Hvis du leter etter en stol som gir deg den ultimate komforten, så har du kommet til riktig sted. STRANDMON ørelappstol fra IKEA er den perfekte lenestolen for deg som vil slappe av og nyte livet. Med sin unike design og komfortable konstruksjon, gir den deg en plass hvor du kan slappe av og glemme verdenen.

STRANDMON ørelappstolen har en lang historie og er designet med inspirasjon fra IKEA-stolen MK fra 50-tallet. Den var en favoritt hos IKEA-grunnlegger Ingvar Kamprad og var til og med på omslaget til den første katalogen. Nå, mer enn seks tiår senere, har STRANDMON ørelappstol fått en moderne tvist med samme høye kvalitet som den opprinnelige stolen.

Her ser vi det første IKEA-katalogomslaget på Pinterest. Det er fantastisk at de tar opp produksjonen av en 70 år gammel stol, selvfølgelig med noen nye funksjoner og materialer, men du kan umiddelbart se at det er den samme stolen. IKEA sier ofte at de lager møbler til kommende generasjoner, og de har rett i det.

Men det er ikke bare designet som gjør denne stolene unik. STRANDMON har også blitt enda mer familievennlig takket være det vaskbare og lettstelte avtagbare overtrekket. Du kan friske den opp med et nytt utseende og beskytte den, slik at du kan ha glede av den i mange år til.

Stolens høye rygg gir ekstra støtte til nakken, slik at du kan slappe av og glemme alle bekymringene dine. Kombinert med med fotskammel får du enda bedre sittekomfort, og du vil garantert elske å tilbringe tid i denne stolene.

Så hvis du ønsker en komfortable stol som du kan nyte for mange år fremover, så bør du absolutt vurdere STRANDMON ørelappstol fra IKEA. Designet er inspirerende, komforten er uovertruffen, og du vil aldri angre på å investere i en stol som du vil elske for alltid.

Direktelenke til Strandmon ørelappstol bilder fra Instagram, Pinterest og Google.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.