Stilfull oppbevaring for TV-en: IKEA's TV-benker

10.01.2023

TV-benker fra IKEA er et populært valg blant mange som ønsker å få mest mulig ut av sin TV-opplevelse. Med et stort utvalg av stiler, materialer og farger, er det lett å finne en TV-benk som passer til ethvert hjem.

IKEA tilbyr et bredt spekter av TV-benker, fra enkle og moderne design til mer tradisjonelle og klassiske stiler. Det er noe for alle, enten du ønsker en minimalistisk look eller ønsker å legge til litt ekstra karakter til stuen din.

Materialer og farger

De fleste TV-benkene fra IKEA er laget av tre, enten det er massivt tre eller finér. Finér er et materiale laget av tynne trelag som er limt sammen, og gir en jevn og fin overflate. Massivt tre gir en mer robust og solid følelse, og er et materiale som varer lenge. IKEA har også et utvalg av TV-benker i laminert plater, som er en billigere alternativ til tre, men er likevel sterk og holdbar.

Når det gjelder farger, har IKEA et stort utvalg av TV-benker i forskjellige nyanser av hvitt, svart og grått. Disse fargene gir et rent og tidløst utseende og passer godt inn i de fleste hjem. IKEA har også et utvalg av TV-benker i mer fargerike toner, som blått, grønt og rødt, for de som ønsker å legge til litt ekstra farge i stuen sin.

Praktisk og elegant

En annen ting å tenke på når du velger en TV-benk, er hvor mye oppbevaringsplass du trenger. Mange av TV-benkene fra IKEA har skuffer og hyller for å legge vekk fjernkontroll, DVD-spillere og andre enheter. Noen av modellene har også glassdører, som beskytter utstyret ditt mot støv og gir en ren og ryddig look.

Ergonomisk og plassbesparende

IKEA har også et godt øye for detaljer, og mange av modellene har integrerte løsninger for ledninger, og mange av dem er også designet med tanke på ergonomi og ergonomisk plassering av TV, slik at man unngår unødige belastning på nakken og øynene.

For det praktiske, kan det også være lurt å tenke på hva slags størrelse TV-en din er, og hvilken størrelse TV-benk som passer til den. IKEA tilbyr et bredt spekter av størrelser, så det er lett å finne en TV-benk som passer perfekt til din TV.

En annen viktig ting å vurdere er hvor mye plass du har tilgjengelig i stuen din. Mange av TV-benkene fra IKEA er smale og plassbesparende, slik at du kan få mest mulig ut av plassen din. Samtidig tilbyr IKEA flere modeller som er litt større, for å gi deg litt mer plass til oppbevaring.

IKEA's TV-benker: Se utvalget i virkeligheten

Det kan være en god idé å besøke en IKEA-butikk for å se på TV-benkene i virkeligheten, for å se hvordan de ser ut i forhold til størrelsen og stilen på ditt eget hjem. Dette vil også gi deg mulighet til å se på kvaliteten på materialene og håndverket i TV-benken, og sørge for at du får en TV-benk som du vil være fornøyd med i mange år fremover.

Samlet sett tilbyr IKEA et bredt utvalg av TV-benker, med ulike design, materialer og farger. Det er viktig å tenke på hva slags stil du ønsker, hvor mye plass du har tilgjengelig og hvor mye oppbevaringsplass du trenger. Ved å ta hensyn til disse faktorene, kan du lett finne en TV-benk fra IKEA som passer perfekt til ditt hjem.

Alle bilder i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.

Ballingsløv baderom. Servantskap med benkeplate, Ballingsløv KH80 Hvit med benk i valnøtt. Speil med hylle, Ballingsløv Naturell 80 med allhylle hvit. Servant, Ulfven rund bunn. Tapwell takdusj, Evo Honey gold. Dusjvegger INR, ARC 12 klar messing. Ergon gulv og vegg.

"En dempet beige tone. Fargen er litt mørkere enn 12075 Soothing Beige og 1140 Sand, men lysere enn klassikerne 1929 Muskatnøtt og 1623 Marrakesh. Disse fargene står for øvrig svært godt sammen. 12076 Modern Beige er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Modern Beige 12076 fra Jotun er 2805-Y27R.

"En dempet blågrønn tone. Den vil oppleves som hakket lysere og gråligere enn 6325 Balanse som mange kjenner godt til. Denne fargen skaper en behagelig og rolig atmosfære i rommet. Fungerer best til hvitfargene 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit." NCS fargekode for Evening Green 6352 fra Jotun er 5105-B81G.