STARKVIND luftrenser fra IKEA

28.02.2023

STARKVIND luftrensere fra IKEA er det perfekte valget for å forbedre kvaliteten på innendørs luft og skape et sunnere miljø hjemme. Med sin smarte funksjon, som automatisk tilpasser viftehastigheten for å oppdage partikler i luften, gir denne luftrenseren en praktisk og effektiv løsning for å bekjempe luftforurensning.

En av de største fordelene med STARKVIND er dens enkle tilkobling til DIRIGERA hub og IKEA Home smart-appen. Dette gjør at du kan styre luftrenseren fra hvor som helst og når som helst med bare noen få trykk på smarttelefonen. Du kan enkelt slå den på eller av, justere viftehastigheten, eller til og med slå av LED-lyset på enheten når du skal sove. Med denne praktiske funksjonaliteten vil du aldri mer bekymre deg for kvaliteten på innendørs luft.

STARKVIND luftrenser er også utrolig stille på lavere viftehastigheter, noe som gjør at den kan brukes uten å forstyrre deg mens du sover. Dette gir deg ro i sinnet og en god natts søvn. En annen fordel med STARKVIND er dens brukervennlighet. Den er enkel å flytte fra rom til rom takket være det integrerte håndtaket, og den kan plasseres hvor som helst i hjemmet ditt for å sikre at du alltid puster ren og frisk luft.

STARKVIND luftrenser er tilgjengelig i to farger, hvit eller svart, og den finnes også som en bordmodell for de som foretrekker det. Bordmodellen kommer i beiset eikefiner/hvit og beiset eikefiner/mørk brun. Med så mange alternativer tilgjengelig, er det en STARKVIND-luftrenser som passer perfekt til ethvert hjem og enhver livsstil.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.