Fleksible og smarte sprinkelsenger fra IKEA

02.02.2023

"De slitesterke materialene i sprinkelsengen er testet mot de strengeste sikkerhetskravene for å sikre at de gir babyen den støtten den trenger - for å gi trygg og komfortabelt søvn."

Sprinkelsenger fra IKEA er en fantastisk løsning for foreldre som ønsker å gi sitt nyfødte barn en trygg og komfortabel seng å sove i. Her skal jeg sortere dem etter navn slik at du enkelt kan se hvilken barneseng du liker best. Alle bildene her er tatt av Interiorbutikker.no på ulike IKEA varehus.

GULLIVER

En av de store fordelene med GULLIVER sprinkelsengen er at den har en bunn som kan monteres i to ulike høyder. Dette gir foreldrene muligheten til å velge den høyden som passer best for deres behov og gir et bedre overblikk over babyen mens den sover.

Det er også mulig å fjerne den ene siden på sprinkelsengen når barnet har blitt stort nok til å klatre inn og ut av sengen på egenhånd. Dette gjør overgangen til en større seng enklere for både barnet og foreldrene.

GULLIVER sprinkelsengen er laget med slitesterke materialer som er testet for å sikre at de gir babyen den støtten den trenger. Materialene bidrar til å gi babyen en trygg og komfortabel søvn, og gir foreldrene en god nattesøvn med god samvittighet.

Bunnen i sprinkelsenga har også en god luftsirkulasjon, noe som gir babyen et behagelig sovemiljø. Luftcirkulasjonen bidrar til å regulere temperaturen og gir en kjølig og tørr overflate å sove på.

SNIGLAR

Sprinkelsengen SNIGLAR fra IKEA er en seng som passer perfekt for småbarnsfamilier. Denne sengen har en justerbar bunn, noe som gjør at den kan tilpasses både til nyfødte og til de som vokser opp. Det er viktig å ha en seng som gir god støtte og sikkerhet for babyen, og sprinkelsengen SNIGLAR oppfyller absolutt disse kriteriene. Materialene som er brukt i denne sengen er testet for å sikre at de tilbyr en støttende og komfortabel soveopplevelse for barnet. Bunnen i sprinkelsengen har også en god luftgjennomstrømming, noe som gir babyen et svalt og friskt sovemiljø. 

Sprinkelsengen SNIGLAR fra IKEA er en praktisk og sikker seng for babyen, samtidig som den er stilfull og passer perfekt inn i de fleste barnerom. Denne sengen vil være en god investering for småbarnsfamilier, og vil gi babyen en trygg og komfortabel nattesøvn i mange år fremover.

Sprinkelsengen SNIGLAR fra IKEA er en praktisk og sikker seng for babyen, samtidig som den er stilfull og passer perfekt inn i de fleste barnerom. Denne sengen vil være en god investering for småbarnsfamilier, og vil gi babyen en trygg og komfortabel nattesøvn.

GONATT

Det beste med GONATT sprinkelsengen er at bunnen kan monteres i to ulike høyder. Når barnet begynner å vokse og blir stort nok til å klatre inn og ut av sengen, kan den ene siden tas av. Dette gjør at den blir en fullverdig seng, selv om det stadig er plass til oppbevaring under.

Oppbevaringsskuffen under sengen er romslig og utstyrt med skinner. Du kan enkelt rulle den ut og inn, og den har også en innebygd skuffesperre som holder den på plass. Dette gjør at du kan oppbevare leker eller ekstra sengetøy under sengen, og du vil alltid ha en ryddig soverom.

SMÅGÖRA

Her har jeg filmet SMÅGÖRA sprinkelseng fra IKEA. Det som skal legges til er at alle senger er ca 60 x 120 cm. Du ser også garderobeskap og stellebord fra SMÅGÖRA serien.

SUNDVIK

SUNDVIK er en toppselger på IKEA, jeg ser den ofte utstilt i butikken i ulike soveromsløsninger. Her ser du også oppbevaringsløsninger fra SUNDVIK-serien.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...