Fleksible og smarte sprinkelsenger fra IKEA

02.02.2023

"De slitesterke materialene i sprinkelsengen er testet mot de strengeste sikkerhetskravene for å sikre at de gir babyen den støtten den trenger - for å gi trygg og komfortabelt søvn."

Sprinkelsenger fra IKEA er en fantastisk løsning for foreldre som ønsker å gi sitt nyfødte barn en trygg og komfortabel seng å sove i. Her skal jeg sortere dem etter navn slik at du enkelt kan se hvilken barneseng du liker best. Alle bildene her er tatt av Interiorbutikker.no på ulike IKEA varehus.

GULLIVER

En av de store fordelene med GULLIVER sprinkelsengen er at den har en bunn som kan monteres i to ulike høyder. Dette gir foreldrene muligheten til å velge den høyden som passer best for deres behov og gir et bedre overblikk over babyen mens den sover.

Det er også mulig å fjerne den ene siden på sprinkelsengen når barnet har blitt stort nok til å klatre inn og ut av sengen på egenhånd. Dette gjør overgangen til en større seng enklere for både barnet og foreldrene.

GULLIVER sprinkelsengen er laget med slitesterke materialer som er testet for å sikre at de gir babyen den støtten den trenger. Materialene bidrar til å gi babyen en trygg og komfortabel søvn, og gir foreldrene en god nattesøvn med god samvittighet.

Bunnen i sprinkelsenga har også en god luftsirkulasjon, noe som gir babyen et behagelig sovemiljø. Luftcirkulasjonen bidrar til å regulere temperaturen og gir en kjølig og tørr overflate å sove på.

SNIGLAR

Sprinkelsengen SNIGLAR fra IKEA er en seng som passer perfekt for småbarnsfamilier. Denne sengen har en justerbar bunn, noe som gjør at den kan tilpasses både til nyfødte og til de som vokser opp. Det er viktig å ha en seng som gir god støtte og sikkerhet for babyen, og sprinkelsengen SNIGLAR oppfyller absolutt disse kriteriene. Materialene som er brukt i denne sengen er testet for å sikre at de tilbyr en støttende og komfortabel soveopplevelse for barnet. Bunnen i sprinkelsengen har også en god luftgjennomstrømming, noe som gir babyen et svalt og friskt sovemiljø. 

Sprinkelsengen SNIGLAR fra IKEA er en praktisk og sikker seng for babyen, samtidig som den er stilfull og passer perfekt inn i de fleste barnerom. Denne sengen vil være en god investering for småbarnsfamilier, og vil gi babyen en trygg og komfortabel nattesøvn i mange år fremover.

Sprinkelsengen SNIGLAR fra IKEA er en praktisk og sikker seng for babyen, samtidig som den er stilfull og passer perfekt inn i de fleste barnerom. Denne sengen vil være en god investering for småbarnsfamilier, og vil gi babyen en trygg og komfortabel nattesøvn.

GONATT

Det beste med GONATT sprinkelsengen er at bunnen kan monteres i to ulike høyder. Når barnet begynner å vokse og blir stort nok til å klatre inn og ut av sengen, kan den ene siden tas av. Dette gjør at den blir en fullverdig seng, selv om det stadig er plass til oppbevaring under.

Oppbevaringsskuffen under sengen er romslig og utstyrt med skinner. Du kan enkelt rulle den ut og inn, og den har også en innebygd skuffesperre som holder den på plass. Dette gjør at du kan oppbevare leker eller ekstra sengetøy under sengen, og du vil alltid ha en ryddig soverom.

SMÅGÖRA

Her har jeg filmet SMÅGÖRA sprinkelseng fra IKEA. Det som skal legges til er at alle senger er ca 60 x 120 cm. Du ser også garderobeskap og stellebord fra SMÅGÖRA serien.

SUNDVIK

SUNDVIK er en toppselger på IKEA, jeg ser den ofte utstilt i butikken i ulike soveromsløsninger. Her ser du også oppbevaringsløsninger fra SUNDVIK-serien.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...