Fleksible og smarte sprinkelsenger fra IKEA

02.02.2023

"De slitesterke materialene i sprinkelsengen er testet mot de strengeste sikkerhetskravene for å sikre at de gir babyen den støtten den trenger - for å gi trygg og komfortabelt søvn."

Sprinkelsenger fra IKEA er en fantastisk løsning for foreldre som ønsker å gi sitt nyfødte barn en trygg og komfortabel seng å sove i. Her skal jeg sortere dem etter navn slik at du enkelt kan se hvilken barneseng du liker best. Alle bildene her er tatt av Interiorbutikker.no på ulike IKEA varehus.

GULLIVER

En av de store fordelene med GULLIVER sprinkelsengen er at den har en bunn som kan monteres i to ulike høyder. Dette gir foreldrene muligheten til å velge den høyden som passer best for deres behov og gir et bedre overblikk over babyen mens den sover.

Det er også mulig å fjerne den ene siden på sprinkelsengen når barnet har blitt stort nok til å klatre inn og ut av sengen på egenhånd. Dette gjør overgangen til en større seng enklere for både barnet og foreldrene.

GULLIVER sprinkelsengen er laget med slitesterke materialer som er testet for å sikre at de gir babyen den støtten den trenger. Materialene bidrar til å gi babyen en trygg og komfortabel søvn, og gir foreldrene en god nattesøvn med god samvittighet.

Bunnen i sprinkelsenga har også en god luftsirkulasjon, noe som gir babyen et behagelig sovemiljø. Luftcirkulasjonen bidrar til å regulere temperaturen og gir en kjølig og tørr overflate å sove på.

SNIGLAR

Sprinkelsengen SNIGLAR fra IKEA er en seng som passer perfekt for småbarnsfamilier. Denne sengen har en justerbar bunn, noe som gjør at den kan tilpasses både til nyfødte og til de som vokser opp. Det er viktig å ha en seng som gir god støtte og sikkerhet for babyen, og sprinkelsengen SNIGLAR oppfyller absolutt disse kriteriene. Materialene som er brukt i denne sengen er testet for å sikre at de tilbyr en støttende og komfortabel soveopplevelse for barnet. Bunnen i sprinkelsengen har også en god luftgjennomstrømming, noe som gir babyen et svalt og friskt sovemiljø. 

Sprinkelsengen SNIGLAR fra IKEA er en praktisk og sikker seng for babyen, samtidig som den er stilfull og passer perfekt inn i de fleste barnerom. Denne sengen vil være en god investering for småbarnsfamilier, og vil gi babyen en trygg og komfortabel nattesøvn i mange år fremover.

Sprinkelsengen SNIGLAR fra IKEA er en praktisk og sikker seng for babyen, samtidig som den er stilfull og passer perfekt inn i de fleste barnerom. Denne sengen vil være en god investering for småbarnsfamilier, og vil gi babyen en trygg og komfortabel nattesøvn.

GONATT

Det beste med GONATT sprinkelsengen er at bunnen kan monteres i to ulike høyder. Når barnet begynner å vokse og blir stort nok til å klatre inn og ut av sengen, kan den ene siden tas av. Dette gjør at den blir en fullverdig seng, selv om det stadig er plass til oppbevaring under.

Oppbevaringsskuffen under sengen er romslig og utstyrt med skinner. Du kan enkelt rulle den ut og inn, og den har også en innebygd skuffesperre som holder den på plass. Dette gjør at du kan oppbevare leker eller ekstra sengetøy under sengen, og du vil alltid ha en ryddig soverom.

SMÅGÖRA

Her har jeg filmet SMÅGÖRA sprinkelseng fra IKEA. Det som skal legges til er at alle senger er ca 60 x 120 cm. Du ser også garderobeskap og stellebord fra SMÅGÖRA serien.

SUNDVIK

SUNDVIK er en toppselger på IKEA, jeg ser den ofte utstilt i butikken i ulike soveromsløsninger. Her ser du også oppbevaringsløsninger fra SUNDVIK-serien.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...