Fleksible og smarte sprinkelsenger fra IKEA

02.02.2023

"De slitesterke materialene i sprinkelsengen er testet mot de strengeste sikkerhetskravene for å sikre at de gir babyen den støtten den trenger - for å gi trygg og komfortabelt søvn."

Sprinkelsenger fra IKEA er en fantastisk løsning for foreldre som ønsker å gi sitt nyfødte barn en trygg og komfortabel seng å sove i. Her skal jeg sortere dem etter navn slik at du enkelt kan se hvilken barneseng du liker best. Alle bildene her er tatt av Interiorbutikker.no på ulike IKEA varehus.

GULLIVER

En av de store fordelene med GULLIVER sprinkelsengen er at den har en bunn som kan monteres i to ulike høyder. Dette gir foreldrene muligheten til å velge den høyden som passer best for deres behov og gir et bedre overblikk over babyen mens den sover.

Det er også mulig å fjerne den ene siden på sprinkelsengen når barnet har blitt stort nok til å klatre inn og ut av sengen på egenhånd. Dette gjør overgangen til en større seng enklere for både barnet og foreldrene.

GULLIVER sprinkelsengen er laget med slitesterke materialer som er testet for å sikre at de gir babyen den støtten den trenger. Materialene bidrar til å gi babyen en trygg og komfortabel søvn, og gir foreldrene en god nattesøvn med god samvittighet.

Bunnen i sprinkelsenga har også en god luftsirkulasjon, noe som gir babyen et behagelig sovemiljø. Luftcirkulasjonen bidrar til å regulere temperaturen og gir en kjølig og tørr overflate å sove på.

SNIGLAR

Sprinkelsengen SNIGLAR fra IKEA er en seng som passer perfekt for småbarnsfamilier. Denne sengen har en justerbar bunn, noe som gjør at den kan tilpasses både til nyfødte og til de som vokser opp. Det er viktig å ha en seng som gir god støtte og sikkerhet for babyen, og sprinkelsengen SNIGLAR oppfyller absolutt disse kriteriene. Materialene som er brukt i denne sengen er testet for å sikre at de tilbyr en støttende og komfortabel soveopplevelse for barnet. Bunnen i sprinkelsengen har også en god luftgjennomstrømming, noe som gir babyen et svalt og friskt sovemiljø. 

Sprinkelsengen SNIGLAR fra IKEA er en praktisk og sikker seng for babyen, samtidig som den er stilfull og passer perfekt inn i de fleste barnerom. Denne sengen vil være en god investering for småbarnsfamilier, og vil gi babyen en trygg og komfortabel nattesøvn i mange år fremover.

Sprinkelsengen SNIGLAR fra IKEA er en praktisk og sikker seng for babyen, samtidig som den er stilfull og passer perfekt inn i de fleste barnerom. Denne sengen vil være en god investering for småbarnsfamilier, og vil gi babyen en trygg og komfortabel nattesøvn.

GONATT

Det beste med GONATT sprinkelsengen er at bunnen kan monteres i to ulike høyder. Når barnet begynner å vokse og blir stort nok til å klatre inn og ut av sengen, kan den ene siden tas av. Dette gjør at den blir en fullverdig seng, selv om det stadig er plass til oppbevaring under.

Oppbevaringsskuffen under sengen er romslig og utstyrt med skinner. Du kan enkelt rulle den ut og inn, og den har også en innebygd skuffesperre som holder den på plass. Dette gjør at du kan oppbevare leker eller ekstra sengetøy under sengen, og du vil alltid ha en ryddig soverom.

SMÅGÖRA

Her har jeg filmet SMÅGÖRA sprinkelseng fra IKEA. Det som skal legges til er at alle senger er ca 60 x 120 cm. Du ser også garderobeskap og stellebord fra SMÅGÖRA serien.

SUNDVIK

SUNDVIK er en toppselger på IKEA, jeg ser den ofte utstilt i butikken i ulike soveromsløsninger. Her ser du også oppbevaringsløsninger fra SUNDVIK-serien.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.