Spar penger og bidra til miljøet med brukte hvitevarer fra Elkjop.no

20.02.2023
©Elkjøp
©Elkjøp

Har du noen gang tenkt på hvor mye du kan spare ved å kjøpe brukte hvitevarer? Ikke bare er det en økonomisk fordel, men det er også bra for miljøet. Og nå har det aldri vært enklere å handle brukte hvitevarer, takket være Elkjøp og Norsk Ombruk sitt utvidede samarbeid.

Kjøp brukte hvitevarer med garanti på Elkjop.no

Med garanti på kjøpet kan du nå trygt handle brukte hvitevarer på Elkjop.no, og være sikker på at du gjør en god handel. Samtidig bidrar du til å redusere avfallsmengden og gi en ny sjanse til produkter som ellers ville blitt kastet.

Tenk på det: ved å handle brukt, sparer du ikke bare penger, men du gjør også en positiv forskjell for miljøet. Så hvorfor ikke ta en titt på utvalget av brukte hvitevarer på Elkjop.no i dag og finne det perfekte produktet for ditt hjem!

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.