Solens stråler i hjemmet ditt med STENSUND kjøkkenet fra IKEA

07.03.2023

Velkommen til det inspirerende reportasjen om det vakre STENSUND kjøkkenet og spiseplassen fra IKEA!

STENSUND kjøkkenet har en fantastisk beige farge på kjøkksdørene som gir en rolig og varm atmosfære. Kjøkksbordet, INGATORP uttrekkbart bord i hvit farge, passer perfekt med kjøkkenet og gir en følelse av eleganse og stil.

Kjøkkenveggene er malt i en herlig gul farge, NCS S 2040 Y10R, som gir en solrik og glad følelse til rommet. Og kaklene på kjøkkenveggen, Maioliche di Sant'Antonio Mix, er veldig fargerike og har et unikt mønster som gjør at kjøkkenet ser unikt og spennende ut.

Kjøkkenbenken, EKBACKEN i lys farge, passer perfekt med det beige kjøkkenet og gir en følelse av renhet og lysstyrke.

Med dette kjøkkenet og spiseplassen fra IKEA kan du enkelt lage de mest fantastiske og velsmakende rettene, og samtidig nyte en vakker og behagelig atmosfære. Du kan invitere venner og familie til å nyte et måltid i dette fantastiske rommet, og alle vil bli imponert over hvor vakkert og elegant det ser ut.

Så, hvis du vil ha et kjøkken og spiseplass som både ser fantastisk ut og fungerer optimalt, velg STENSUND kjøkkenet og spiseplassen fra IKEA. Du vil ikke angre på det!

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no, IKEA, Sofia, Bulgarien.