Solens stråler i hjemmet ditt med STENSUND kjøkkenet fra IKEA

07.03.2023

Velkommen til det inspirerende reportasjen om det vakre STENSUND kjøkkenet og spiseplassen fra IKEA!

STENSUND kjøkkenet har en fantastisk beige farge på kjøkksdørene som gir en rolig og varm atmosfære. Kjøkksbordet, INGATORP uttrekkbart bord i hvit farge, passer perfekt med kjøkkenet og gir en følelse av eleganse og stil.

Kjøkkenveggene er malt i en herlig gul farge, NCS S 2040 Y10R, som gir en solrik og glad følelse til rommet. Og kaklene på kjøkkenveggen, Maioliche di Sant'Antonio Mix, er veldig fargerike og har et unikt mønster som gjør at kjøkkenet ser unikt og spennende ut.

Kjøkkenbenken, EKBACKEN i lys farge, passer perfekt med det beige kjøkkenet og gir en følelse av renhet og lysstyrke.

Med dette kjøkkenet og spiseplassen fra IKEA kan du enkelt lage de mest fantastiske og velsmakende rettene, og samtidig nyte en vakker og behagelig atmosfære. Du kan invitere venner og familie til å nyte et måltid i dette fantastiske rommet, og alle vil bli imponert over hvor vakkert og elegant det ser ut.

Så, hvis du vil ha et kjøkken og spiseplass som både ser fantastisk ut og fungerer optimalt, velg STENSUND kjøkkenet og spiseplassen fra IKEA. Du vil ikke angre på det!

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no, IKEA, Sofia, Bulgarien.