Sofistikert kjøkken: Grått og marmor i perfekt harmoni

28.04.2023

Dette Celina kjøkkenet har en moderne og stilfull design med grå høyglans skap som gir en glansfull og elegant finish. Skapene gir god oppbevaringsplass og gir kjøkkenet en tidløs stil som vil vare i mange år fremover. 

På toppen av skapene er en grå-svart marmorkjøkkenbenk som gir en fin kontrast til de glansfulle skapene. Marmoren er både stilig og funksjonell, og gir en slitesterk overflate som er perfekt for matlaging og tilberedning.

Kjøkkenøya er stor og gir mye ekstra plass til matlaging og oppbevaring. Den er også en fin sentralt plassert plass hvor familie og venner kan samles og sosialisere seg mens man lager mat. Kjøkkenøya er et flott tillegg til kjøkkenet og gir ekstra funksjonalitet til rommet.

Dette moderne og stilfulle kjøkkenet vil være en flott tilføyelse til ethvert hjem. Det er funksjonelt, stilfullt og tidløst og vil være et sted hvor familie og venner kan samles og nyte gode måltider og hyggelige stunder sammen.

Dette kjøkkenet er av tysk kvalitet og er en inspirasjon til hvordan man kan skape et moderne og stilfullt kjøkken hjemme. Bildene viser en kjøkkenøya med grå høyglans skap og en grå-svart marmorkjøkkenbenk. Kjøkkenet gir rikelig med oppbevaringsplass og fungerer som en flott samlingsplass for familie og venner. 

Selv om bildene er tatt i utlandet, finnes det lignende kjøkken i Norge som kan skape samme elegante uttrykket. Kvalitet og stil er viktig for ethvert kjøkken, og dette tyskproduserte kjøkkenet viser hvordan man kan skape en stilfull og funksjonell kjøkkenløsning.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...