Söderhamn sofa: En allsidig og behagelig sofaserie fra IKEA

07.01.2023

Söderhamn-sofaen fra IKEA er en populær og komplett serie av stilrene og behagelige sofamodeller. Denne serien består av ulike modeller, størrelser og farger, slik at det er enkelt å finne en sofa som passer til dine behov og ditt hjem.

Söderhamn finnes i flere forskjellige farger, vi har filmet 3 stk, den ene fargen selges ikke lenger men vi har den fordi den er fargerik, ellers går fargene mot beige, grått og svart, ganske nøytrale farger som burde passe inn i de aller fleste av hjem.

Modulær sofa med uendelige muligheter: Söderhamn-serien

En av de unike egenskapene til Söderhamn-sofaen er at den er modulær, noe som betyr at du kan tilpasse og endre den etter ønske. Du kan for eksempel legge til ekstra seter, leselykter eller oppbevaringsplass, alt etter dine behov. Dette gjør at sofaen kan tilpasses etter endringer i ditt hjem, eller hvis du ønsker å oppdatere den med jevne mellomrom.

Slapp av og nyt tiden hjemme med Söderhamn-sofaen

Söderhamn-sofaen har også et stilrent og tidløst design som passer inn i de fleste hjem. Den har rene linjer, komfortable seter og et avslappet utseende, noe som gjør den til et godt valg for de som ønsker en sofa som både ser bra ut og er behagelig å sitte i.

Materialene som er brukt i Söderhamn-sofaen er også av høy kvalitet. Setene har en kjerne av skum med høy fjærkomprimering, noe som gir god støtte og komfort. De er også overtrukket med et mykt og behagelig stoff som er enkelt å vedlikeholde.

Söderhamn-sofaen: En sofa for alle behov og hjem

Alt i alt er Söderhamn-sofaen en allsidig og komplett sofa som passer inn i de fleste hjem. Den har et stilrent og tidløst design, er modulær og har behagelige seter som gjør at du kan slappe av og nyte tiden hjemme.

Alle bilder er tatt av Interiørbutikker.no

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.

Ballingsløv baderom. Servantskap med benkeplate, Ballingsløv KH80 Hvit med benk i valnøtt. Speil med hylle, Ballingsløv Naturell 80 med allhylle hvit. Servant, Ulfven rund bunn. Tapwell takdusj, Evo Honey gold. Dusjvegger INR, ARC 12 klar messing. Ergon gulv og vegg.

"En dempet beige tone. Fargen er litt mørkere enn 12075 Soothing Beige og 1140 Sand, men lysere enn klassikerne 1929 Muskatnøtt og 1623 Marrakesh. Disse fargene står for øvrig svært godt sammen. 12076 Modern Beige er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Modern Beige 12076 fra Jotun er 2805-Y27R.

"En dempet blågrønn tone. Den vil oppleves som hakket lysere og gråligere enn 6325 Balanse som mange kjenner godt til. Denne fargen skaper en behagelig og rolig atmosfære i rommet. Fungerer best til hvitfargene 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit." NCS fargekode for Evening Green 6352 fra Jotun er 5105-B81G.