SLÄKT serien fra IKEA - Perfekt for barnas soverom

16.03.2023

Å skape en koselig og funksjonell soveplass for barna er noe alle foreldre ønsker å gjøre. IKEA har laget en serie med produkter som kan hjelpe deg med nettopp det. SLÄKT serien er utviklet for å gi deg flere valgmuligheter, og skreddersy løsninger som passer til dine behov. Serien inkluderer alt fra senger og madrasser til oppbevaringsløsninger og tilbehør.

En av hovedattraksjonene i SLÄKT serien er sengen med underseng og oppbevaring. Denne sengen passer perfekt for små rom og er ideell for overnattingsbesøk. Sengen kan også brukes som en enkeltseng med oppbevaring. Det er enkel tilgang til oppbevaringsplassen under sengen, og den har hjul slik at det er enkelt å flytte rundt på.

En annen flott seng i serien er SLÄKT seng med ribbebunn og oppbevaring. Denne sengen har en solid ramme og en praktisk oppbevaringsløsning under. Sengen har også en ribbebunn som gir god støtte og komfort.

SLÄKT serien fra IKEA gir deg muligheten til å skape et koselig og praktisk soverom for barna dine. Produktene i serien er utviklet med tanke på funksjonalitet og stil, og tilbyr en rekke valgmuligheter som kan tilpasses til dine behov. Med SLÄKT serien vil du ha alt du trenger for å skape den perfekte soveplassen for barna dine.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...

Foto og Tekst: Interiørbutikker