SLÄKT serien fra IKEA - Perfekt for barnas soverom

16.03.2023

Å skape en koselig og funksjonell soveplass for barna er noe alle foreldre ønsker å gjøre. IKEA har laget en serie med produkter som kan hjelpe deg med nettopp det. SLÄKT serien er utviklet for å gi deg flere valgmuligheter, og skreddersy løsninger som passer til dine behov. Serien inkluderer alt fra senger og madrasser til oppbevaringsløsninger og tilbehør.

En av hovedattraksjonene i SLÄKT serien er sengen med underseng og oppbevaring. Denne sengen passer perfekt for små rom og er ideell for overnattingsbesøk. Sengen kan også brukes som en enkeltseng med oppbevaring. Det er enkel tilgang til oppbevaringsplassen under sengen, og den har hjul slik at det er enkelt å flytte rundt på.

En annen flott seng i serien er SLÄKT seng med ribbebunn og oppbevaring. Denne sengen har en solid ramme og en praktisk oppbevaringsløsning under. Sengen har også en ribbebunn som gir god støtte og komfort.

SLÄKT serien fra IKEA gir deg muligheten til å skape et koselig og praktisk soverom for barna dine. Produktene i serien er utviklet med tanke på funksjonalitet og stil, og tilbyr en rekke valgmuligheter som kan tilpasses til dine behov. Med SLÄKT serien vil du ha alt du trenger for å skape den perfekte soveplassen for barna dine.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Foto og Tekst: Interiørbutikker