SLÄKT serien fra IKEA - Perfekt for barnas soverom

16.03.2023

Å skape en koselig og funksjonell soveplass for barna er noe alle foreldre ønsker å gjøre. IKEA har laget en serie med produkter som kan hjelpe deg med nettopp det. SLÄKT serien er utviklet for å gi deg flere valgmuligheter, og skreddersy løsninger som passer til dine behov. Serien inkluderer alt fra senger og madrasser til oppbevaringsløsninger og tilbehør.

En av hovedattraksjonene i SLÄKT serien er sengen med underseng og oppbevaring. Denne sengen passer perfekt for små rom og er ideell for overnattingsbesøk. Sengen kan også brukes som en enkeltseng med oppbevaring. Det er enkel tilgang til oppbevaringsplassen under sengen, og den har hjul slik at det er enkelt å flytte rundt på.

En annen flott seng i serien er SLÄKT seng med ribbebunn og oppbevaring. Denne sengen har en solid ramme og en praktisk oppbevaringsløsning under. Sengen har også en ribbebunn som gir god støtte og komfort.

SLÄKT serien fra IKEA gir deg muligheten til å skape et koselig og praktisk soverom for barna dine. Produktene i serien er utviklet med tanke på funksjonalitet og stil, og tilbyr en rekke valgmuligheter som kan tilpasses til dine behov. Med SLÄKT serien vil du ha alt du trenger for å skape den perfekte soveplassen for barna dine.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.

Foto og Tekst: Interiørbutikker