SKRUVBY fra IKEA - En serie med stilige og funksjonelle møbler

03.04.2023

IKEA er en av de største og mest populære møbelbutikkene i verden, og det er ikke uten grunn. Deres møbler er kjent for å være stilige, funksjonelle og rimelige. En av deres nyere serier, SKRUVBY, har tatt markedet med storm.

Serien består av et TV-benk, bord, sidebord, skap med dører og en bokhylle. Den kommer i to farger: blåsvart og hvit. Det beste med SKRUVBY-serien er at alle møblene er laget for å passe fint sammen. De kan kombineres og matches slik man ønsker, eller man kan bruke hvert møbel frittstående.

TV-benken i serien har et vakkert eikeuttrykk på toppen, som gir et varmt og naturlig utseende. Hyllene på benken er åpne, noe som gir mulighet for å tilpasse oppbevaringsplassen etter eget ønske. Man kan bruke plassen til å vise frem fine ting, eller legge til åpne esker for et luftig utseende. Ledningsuttaket på baksiden av TV-benken gjør det enkelt å samle og holde orden i alle ledninger.

Skapet i serien har rillede dører og smidde håndtak som gir møbelet et uttrykksfullt utseende og bidrar til den tradisjonelle stilen. Bak dørene kan man holde eiendelene skjult og fri for støv. De to flyttbare hylleplatene gjør det enkelt å tilpasse plassen etter eget oppbevaringsbehov. Det er også et SKRUVBY skap med glasdører tilgjengelig, men det selges for øyeblikket ikke i Norge.

Bokhyllen i serien har også det varme og naturlige eikeuttrykket på toppen. Detaljer som de profilerte kantene på topp- og bunnplata gir møbelet et uttrykksfullt utseende og bidrar til den tradisjonelle stilen. De tre flyttbare hylleplatene gjør det enkelt å tilpasse plassen etter eget behov.

Til slutt har vi sidebordet og bordet i serien, som kan brukes som et nattbord med plass til bøker, nettbrett, lader og andre ting man ønsker å ha i nærheten når man legger seg eller våkner. Bordplaten har også det varme og naturlige eikeutseendet og de profilerte kantene på bordplata gir møbelet et uttrykksfullt utseende og bidrar til den tradisjonelle stilen.

En annen fordel med SKRUVBY-serien er at den er enkel å montere takket være de smarte pluggene som er enkle å trykke inn i de forhåndsborede hullene og utvide når de strammes. Overflaten på møblene er også slitesterk og enkel å holde ren.

I dagens verden er det viktig å ha møbler som ikke bare er stilige, men også funksjonelle og tilpasset vårt daglige liv. SKRUVBY-serien fra IKEA gir oss akkurat det. Den kombinerer stil og funksjonalitet på en elegant måte som gjør at møblene passer inn i de fleste hjem. Serien er spesielt egnet for de som ønsker å skape en klassisk og tradisjonell atmosfære i hjemmet sitt.

I tillegg til å være stilige og funksjonelle, er møblene i SKRUVBY-serien også rimelige, noe som gjør dem tilgjengelige for de fleste. De kan brukes som en del av et større møbelsett eller som enkeltstående møbler. Møblene kan enkelt kombineres for å skape en helhetlig og koordinert look i hjemmet.

Som med alle IKEA-møbler, er SKRUVBY-serien laget av høykvalitetsmaterialer og er enkel å montere. De smarte pluggene som brukes i monteringen gjør at møblene er stabile og holdbare. Overflaten på møblene er også slitesterk og enkel å holde ren.

Alt i alt er SKRUVBY-serien fra IKEA et flott valg for de som ønsker å skape en klassisk og tradisjonell atmosfære i hjemmet sitt samtidig som de ønsker stilige og funksjonelle møbler som er enkle å montere og vedlikeholde.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...