Skjønne påskenyheter fra Hadeland Glassverk

22.03.2023

Påske er en viktig høytid for oss i Norge. En periode man samler venner og familie til hygge, lek og kos, enten man er til fjells, ved sjøen eller hjemme i byen.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Christiania Glasmagasin selger Hadelands produkter, du finner dem her.

Til glede for både liten og stor så kommer skjønne små påskeharer hoppende og pynter opp i hjem og hytter. En stor hare med sine 3 små harepuser.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Det lanseres også flotte påskeegg med lokk til servering av godteri i nye fine farger; kakao, gul og plomme.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

I tillegg så kommer det en vakker gaveeske med 5 st små glassegg som er fine til å henge på kvister eller å knyte rundt servietten når man dekker bordet. 5 glassegg i optikk i duse fargenyanser som passer godt sammen med glassegg krukkene.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Fra før finner du den stolte kyllingfamilien med hane, høne og tre små søte kyllinger.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Design Påskeharer: Lisbeth Lutnæs

Design Kyllingfamilien: Maud Gjeruldsen Bugge

Design Påskeegg: Christian Svinddal

Påskeproduktene kommer inn i løpet av februar. Du finner dem på Hadeland Glassverk, www.hadeland.com, Christiania Glasmagasin samt utvalgte forhandlere.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...