Hadeland's Påske Magi

18.02.2024

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Christiania Glasmagasin selger Hadelands produkter, du finner dem her.

I tillegg til glasseggene tilbyr Hadeland Glassverk også sjarmerende glassharer som vil legge til en ekstra touch av sjarm til påskeinnredningen din. Disse delikate harene kommer i ulike størrelser og positurer, og de er håndlaget med omhu og presisjon som er karakteristisk for Hadeland Glassverks håndverkstradisjon.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

De fargerike glasseggene er et flott tilskudd til ethvert påskebord eller dekorasjonssamling. Med ulike størrelser og nyanser av farger, kan du mikse og matche for å skape et unikt uttrykk som passer din personlige stil.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

I tillegg så kommer det en vakker gaveeske med 5 st små glassegg som er fine til å henge på kvister eller å knyte rundt servietten når man dekker bordet. 5 glassegg i optikk i duse fargenyanser som passer godt sammen med glassegg krukkene.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Fra før finner du den stolte kyllingfamilien med hane, høne og tre små søte kyllinger. Så i år, når du forbereder deg på å ønske påsken velkommen, hvorfor ikke legge til litt ekstra glans og sjarm i hjemmet ditt med påskepynt fra Hadeland Glassverk? Med deres vakre glassegg og sjarmerende glassharer kan du skape en stemningsfull atmosfære som vil glede både familie og gjester.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Design Påskeharer: Lisbeth Lutnæs

Design Kyllingfamilien: Maud Gjeruldsen Bugge

Design Påskeegg: Christian Svinddal

I tillegg til å være vakre dekorasjoner, representerer produktene fra Hadeland Glassverk også en tradisjon med håndverk og kvalitet som går tilbake flere generasjoner. Ved å velge påskepynt fra Hadeland Glassverk støtter du en lokal norsk bedrift med en stolt arv av glassproduksjon.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...