Skjønne påskenyheter fra Hadeland Glassverk

22.03.2023

Påske er en viktig høytid for oss i Norge. En periode man samler venner og familie til hygge, lek og kos, enten man er til fjells, ved sjøen eller hjemme i byen.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Christiania Glasmagasin selger Hadelands produkter, du finner dem her.

Til glede for både liten og stor så kommer skjønne små påskeharer hoppende og pynter opp i hjem og hytter. En stor hare med sine 3 små harepuser.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Det lanseres også flotte påskeegg med lokk til servering av godteri i nye fine farger; kakao, gul og plomme.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

I tillegg så kommer det en vakker gaveeske med 5 st små glassegg som er fine til å henge på kvister eller å knyte rundt servietten når man dekker bordet. 5 glassegg i optikk i duse fargenyanser som passer godt sammen med glassegg krukkene.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Fra før finner du den stolte kyllingfamilien med hane, høne og tre små søte kyllinger.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Design Påskeharer: Lisbeth Lutnæs

Design Kyllingfamilien: Maud Gjeruldsen Bugge

Design Påskeegg: Christian Svinddal

Påskeproduktene kommer inn i løpet av februar. Du finner dem på Hadeland Glassverk, www.hadeland.com, Christiania Glasmagasin samt utvalgte forhandlere.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...