Skjermvegg fra IKEA: En praktisk og stilfull løsning for hjemmet

13.03.2023

Hvis du vil skape en mer privat og koselig atmosfære i hjemmet ditt, kan en skjermvegg være et godt valg. IKEA har et bredt utvalg av skjermvegger som kan tilpasses forskjellige behov og stiler. I denne artikkelen vil vi se nærmere på tre av disse produktene: Tolkning skjermvegg, Risør skjermvegg og Varhaug skjermvegg.

Tolkning skjermvegg - håndlaget rotting

Tolkning skjermvegg er en håndlaget skjermvegg laget av rotting. Dette er et materiale som er kjent for sin naturlige skjønnhet og holdbarhet. Skjermveggen er laget av flettet rotting og har et enkelt, men elegant design som passer perfekt inn i mange forskjellige interiørstiler. Skjermveggen er 170 cm høy og 150 cm bred, og kan enkelt brettes sammen når den ikke er i bruk. Tolkning skjermvegg kan brukes til å skape et koselig hjørne i stuen, eller som en romdeler i et større rom.

Risør skjermvegg - hvit/svart

Risør skjermvegg er en annen praktisk og stilfull skjermvegg fra IKEA. Denne skjermveggen har et moderne design i hvitt og svart, og er laget av et materiale som er enkelt å rengjøre. Risør skjermvegg er også 185 cm høy og 216 cm bred, og kan brettes sammen når den ikke er i bruk. Skjermveggen kan brukes til å skille forskjellige soner i rommet, for eksempel en spisestue og en stue, eller som et dekorativt element på en vegg.

Varhaug Skjermvegg

Varhaug skjermvegg fra IKEA er en praktisk og stilfull måte å skape en privat sone i hjemmet ditt. Denne skjermveggen kommer i en naturlig beige farge og er laget av 100% polyester, Papp (min. 78 % resirkulert), som gir et moderne og miljøvennlig utseende. Den kan brukes til å dele av rom, skjerme mot sollys eller bare som et dekorativt element i hjemmet ditt. Skjermveggen er lett å sette opp og kan enkelt flyttes rundt etter behov.

Hvorfor velge en skjermvegg?

En skjermvegg kan være en praktisk og stilfull løsning for å skape mer privatliv og kos i hjemmet ditt. Skjermvegger kan brukes som romdeler, eller til å skape separate soner i et større rom. De kan også brukes som dekorative elementer på en vegg. IKEA har et bredt utvalg av skjermvegger som passer til forskjellige behov og stiler.

Konklusjon

Hvis du leter etter en enkel og effektiv måte å skape mer privatliv og kos i hjemmet ditt, kan en skjermvegg være et godt valg. IKEA tilbyr et bredt utvalg av skjermvegger som kan tilpasses forskjellige behov og stiler. Tolkning skjermvegg og Risør skjermvegg er to gode eksempler på dette. Begge produktene er praktiske, stilfulle og kan enkelt tilpasses ditt hjem.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...

Tekst og Foto: Interiørbutikker