Skap ro og harmoni i hjemmet med blågrønn maling

26.02.2023
©Butinox 5870 Sukkulent
©Butinox 5870 Sukkulent

Å male veggene i et rom kan virkelig transformere atmosfæren og stemningen. Det er noe magisk med å ta et kjedelig, monotont rom og male det i en spennende, ny farge. En farge som har blitt stadig mer populær i det siste, spesielt i Norge, er den blågrønne fargen.

Denne fargen gir en beroligende og avslappende effekt på rommet, og skaper en følelse av balanse og harmoni. Det er ikke overraskende at det blågrønne fargeskjemaet blir stadig mer populært, spesielt i soverommet og stuen.

©Butinox 5936 Dypt vann
©Butinox 5936 Dypt vann

Det beste med å male med blågrønn farge er at den fungerer så godt med andre farger og mønstre. Det er en allsidig farge som kan brukes i ulike stiler og temaer. Hvis du ønsker å skape en myk, naturlig følelse, kan du prøve å kombinere den med jordfarger som beige eller brun. For en mer dramatisk effekt kan du kombinere den med røde eller oransje aksenter.

©Butinox 5870 Sukkulent
©Butinox 5870 Sukkulent

Blågrønn er også en farge som fungerer godt med mange ulike materialer. Fra treverk og stein til metall og glass, vil blågrønn legge til et snev av interesse og stil til ethvert rom.

Så hvis du er på utkikk etter en enkel måte å fornye hjemmet ditt på, og samtidig ønsker å skape en rolig og avslappet atmosfære, kan du vurdere å male med blågrønn farge. Du vil garantert ikke angre på det!

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...