Skap en varm og innbydende stue med Kare designs rosa møbler

08.03.2023

Kare design er kjent for å være en innovativ og kreativ møbelprodusent. Vi har fått muligheten til å utforske to av møblene fra kolleksjonen, nemlig sofaen Water Lily og lenestolen Water Lily i lys rosa fløyel, og sofabordet Flower Meadow i gull.

Sofaen Water Lily er en vakker to-seters sofa i en unik rosa farge. Den er laget av myk fløyel og har et stilrent design med fine detaljer. Sofaen er perfekt for de som ønsker å tilføre litt farge og eleganse til stuen sin. Den er komfortabel å sitte i og gir en avslappende følelse. Med en bredde på 180 cm passer den perfekt inn i mindre stuer.

Lenestolen Water Lily i samme rosa farge som sofaen, er laget av det samme myke fløyelsmaterialet. Lenestolen er svært behagelig å sitte i, og har en unik form som skiller seg ut fra andre lenestoler. Den har fine detaljer, som de gullfargede beina, som gir stolen et luksuriøst preg.

Sofabordet Flower Meadow i gull er en fantastisk kombinasjon til de rosa møblene. Bordet har en diameter på 80 cm og er laget av glass med en elegant gullramme. Bordet har et unikt mønster av blomster og blader, som gir bordet et delikat uttrykk. Det er en perfekt størrelse for å plassere en kopp kaffe eller en bok på, og kan også brukes som et dekorativt element i stuen.

Alt i alt er møblene fra Kare design en perfekt harmoni av rosa og gull. De rosa møblene gir stuen en varm og innbydende følelse, mens det gullfargede sofabordet i glass gir en ekstra touch av eleganse. Hvis du ønsker å skape en stue med personlighet og stil, er møblene fra Kare design definitivt verdt å vurdere.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...