Skap en varm og innbydende stue med Kare designs rosa møbler

08.03.2023

Kare design er kjent for å være en innovativ og kreativ møbelprodusent. Vi har fått muligheten til å utforske to av møblene fra kolleksjonen, nemlig sofaen Water Lily og lenestolen Water Lily i lys rosa fløyel, og sofabordet Flower Meadow i gull.

Sofaen Water Lily er en vakker to-seters sofa i en unik rosa farge. Den er laget av myk fløyel og har et stilrent design med fine detaljer. Sofaen er perfekt for de som ønsker å tilføre litt farge og eleganse til stuen sin. Den er komfortabel å sitte i og gir en avslappende følelse. Med en bredde på 180 cm passer den perfekt inn i mindre stuer.

Lenestolen Water Lily i samme rosa farge som sofaen, er laget av det samme myke fløyelsmaterialet. Lenestolen er svært behagelig å sitte i, og har en unik form som skiller seg ut fra andre lenestoler. Den har fine detaljer, som de gullfargede beina, som gir stolen et luksuriøst preg.

Sofabordet Flower Meadow i gull er en fantastisk kombinasjon til de rosa møblene. Bordet har en diameter på 80 cm og er laget av glass med en elegant gullramme. Bordet har et unikt mønster av blomster og blader, som gir bordet et delikat uttrykk. Det er en perfekt størrelse for å plassere en kopp kaffe eller en bok på, og kan også brukes som et dekorativt element i stuen.

Alt i alt er møblene fra Kare design en perfekt harmoni av rosa og gull. De rosa møblene gir stuen en varm og innbydende følelse, mens det gullfargede sofabordet i glass gir en ekstra touch av eleganse. Hvis du ønsker å skape en stue med personlighet og stil, er møblene fra Kare design definitivt verdt å vurdere.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...