Skap en varm og innbydende stue med Kare designs rosa møbler

08.03.2023

Kare design er kjent for å være en innovativ og kreativ møbelprodusent. Vi har fått muligheten til å utforske to av møblene fra kolleksjonen, nemlig sofaen Water Lily og lenestolen Water Lily i lys rosa fløyel, og sofabordet Flower Meadow i gull.

Sofaen Water Lily er en vakker to-seters sofa i en unik rosa farge. Den er laget av myk fløyel og har et stilrent design med fine detaljer. Sofaen er perfekt for de som ønsker å tilføre litt farge og eleganse til stuen sin. Den er komfortabel å sitte i og gir en avslappende følelse. Med en bredde på 180 cm passer den perfekt inn i mindre stuer.

Lenestolen Water Lily i samme rosa farge som sofaen, er laget av det samme myke fløyelsmaterialet. Lenestolen er svært behagelig å sitte i, og har en unik form som skiller seg ut fra andre lenestoler. Den har fine detaljer, som de gullfargede beina, som gir stolen et luksuriøst preg.

Sofabordet Flower Meadow i gull er en fantastisk kombinasjon til de rosa møblene. Bordet har en diameter på 80 cm og er laget av glass med en elegant gullramme. Bordet har et unikt mønster av blomster og blader, som gir bordet et delikat uttrykk. Det er en perfekt størrelse for å plassere en kopp kaffe eller en bok på, og kan også brukes som et dekorativt element i stuen.

Alt i alt er møblene fra Kare design en perfekt harmoni av rosa og gull. De rosa møblene gir stuen en varm og innbydende følelse, mens det gullfargede sofabordet i glass gir en ekstra touch av eleganse. Hvis du ønsker å skape en stue med personlighet og stil, er møblene fra Kare design definitivt verdt å vurdere.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.