Skap en naturlig og moderne garderobe med IKEA's PLATSA og KALBÅDEN

30.03.2023

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

Denne skuffefronten er utformet for å gi garderobeskapet et naturlig og livlig utseende, og den er spesielt egnet for de som ønsker å legge til en naturlig og jordnær følelse i hjemmet sitt. Den har en overflate av furumønster som gir en varm og hjemmekoselig følelse. Dette er en perfekt match for alle som ønsker å skape en moderne og avslappet atmosfære i hjemmet.

PLATSA garderobeskap med KALBÅDEN fronter er tilgjengelige i ulike størrelser og konfigurasjoner. Du kan velge mellom ulike dør- og skuffefronter, inkludert de med speil og ulike farger. Dette gir deg muligheten til å tilpasse garderobeskapet ditt etter din personlige stil og preferanser.

Sammen med PLATSA garderobeskap med KALBÅDEN fronter, tilbyr IKEA også andre matchende produkter som passer perfekt sammen med garderobeskapet, som for eksempel skohyller og bokser. Dette gjør det enkelt å skape en komplett og sammenhengende innredning i hjemmet ditt.

Oppsummering

PLATSA garderobeskap med KALBÅDEN skuffefronter fra IKEA er en moderne og stilig måte å oppgradere garderobeskapet ditt på. Skuffefronten har en varm og hjemmekoselig følelse og er enkel å montere. Du kan tilpasse garderobeskapet ditt etter din personlige stil og preferanser, og IKEA tilbyr også matchende produkter som skohyller og bokser som passer perfekt sammen med garderobeskapet. Hvis du ønsker å skape en stilfull og praktisk innredning i hjemmet ditt, bør du definitivt sjekke ut PLATSA garderobeskap med KALBÅDEN skuffefronter fra IKEA.

Foto og Tekst: Interiørbutikker.no

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...