Skap en naturlig og moderne garderobe med IKEA's PLATSA og KALBÅDEN

30.03.2023

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

Denne skuffefronten er utformet for å gi garderobeskapet et naturlig og livlig utseende, og den er spesielt egnet for de som ønsker å legge til en naturlig og jordnær følelse i hjemmet sitt. Den har en overflate av furumønster som gir en varm og hjemmekoselig følelse. Dette er en perfekt match for alle som ønsker å skape en moderne og avslappet atmosfære i hjemmet.

PLATSA garderobeskap med KALBÅDEN fronter er tilgjengelige i ulike størrelser og konfigurasjoner. Du kan velge mellom ulike dør- og skuffefronter, inkludert de med speil og ulike farger. Dette gir deg muligheten til å tilpasse garderobeskapet ditt etter din personlige stil og preferanser.

Sammen med PLATSA garderobeskap med KALBÅDEN fronter, tilbyr IKEA også andre matchende produkter som passer perfekt sammen med garderobeskapet, som for eksempel skohyller og bokser. Dette gjør det enkelt å skape en komplett og sammenhengende innredning i hjemmet ditt.

Oppsummering

PLATSA garderobeskap med KALBÅDEN skuffefronter fra IKEA er en moderne og stilig måte å oppgradere garderobeskapet ditt på. Skuffefronten har en varm og hjemmekoselig følelse og er enkel å montere. Du kan tilpasse garderobeskapet ditt etter din personlige stil og preferanser, og IKEA tilbyr også matchende produkter som skohyller og bokser som passer perfekt sammen med garderobeskapet. Hvis du ønsker å skape en stilfull og praktisk innredning i hjemmet ditt, bør du definitivt sjekke ut PLATSA garderobeskap med KALBÅDEN skuffefronter fra IKEA.

Foto og Tekst: Interiørbutikker.no

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.