Skap en luksuriøs følelse på soverommet med Kare Design

15.03.2023

Dette fantastiske soverommet fra Kare Design er en drøm for enhver som ønsker å skape en stilig og elegant atmosfære på soverommet. Med sin vakre seng i fargevalget "Desire Velvet Mauve", skjenken i rosa og den elegante lenestolen i krom og aqua, er dette soverommet virkelig en fryd for øyet.

Sengen er en 180x200cm stor seng som er dekket i et mykt, fløyelsaktig stoff i en dyp lilla farge som gir en følelse av luksus og eleganse. Den har også en høy hodegavl som gir god støtte for nakken og ryggen når du sitter opp og leser en bok eller ser på TV.

Skjenken i rosa er et vakkert tillegg til dette soverommet. Med sin klassiske design og flotte fargevalg er det et perfekt møbel for å oppbevare klær, sengetøy og annet tilbehør. Den har også god plass på toppen for å sette fram et speil, lampe eller andre pyntegjenstander.

Lenestolen i krom og aqua er en flott kontrast til de andre møblene i rommet. Den har en moderne design og er en perfekt stol å slappe av i etter en lang dag. Den har også en behagelig pute som gjør det enda mer komfortabelt å sitte i.

Alt i alt er dette soverommet fra Kare Design en virkelig drøm for alle som ønsker å skape en stilig og elegant atmosfære på soverommet. Med sengen, skjenken og lenestolen i samme stil og fargevalg, er det enkelt å skape en harmonisk og koselig atmosfære. Så hvis du ønsker å skape ditt drømmesoverom, kan dette være et godt sted å starte.

Tekst og Foto: Interiørbutikker

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...