Skap en luksuriøs følelse på soverommet med Kare Design

15.03.2023

Dette fantastiske soverommet fra Kare Design er en drøm for enhver som ønsker å skape en stilig og elegant atmosfære på soverommet. Med sin vakre seng i fargevalget "Desire Velvet Mauve", skjenken i rosa og den elegante lenestolen i krom og aqua, er dette soverommet virkelig en fryd for øyet.

Sengen er en 180x200cm stor seng som er dekket i et mykt, fløyelsaktig stoff i en dyp lilla farge som gir en følelse av luksus og eleganse. Den har også en høy hodegavl som gir god støtte for nakken og ryggen når du sitter opp og leser en bok eller ser på TV.

Skjenken i rosa er et vakkert tillegg til dette soverommet. Med sin klassiske design og flotte fargevalg er det et perfekt møbel for å oppbevare klær, sengetøy og annet tilbehør. Den har også god plass på toppen for å sette fram et speil, lampe eller andre pyntegjenstander.

Lenestolen i krom og aqua er en flott kontrast til de andre møblene i rommet. Den har en moderne design og er en perfekt stol å slappe av i etter en lang dag. Den har også en behagelig pute som gjør det enda mer komfortabelt å sitte i.

Alt i alt er dette soverommet fra Kare Design en virkelig drøm for alle som ønsker å skape en stilig og elegant atmosfære på soverommet. Med sengen, skjenken og lenestolen i samme stil og fargevalg, er det enkelt å skape en harmonisk og koselig atmosfære. Så hvis du ønsker å skape ditt drømmesoverom, kan dette være et godt sted å starte.

Tekst og Foto: Interiørbutikker

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.