Skap drømmehjemmet med Lineahjemme

12.02.2023
Foto: Lineahjemme
Foto: Lineahjemme

Lineahjemme har alltid vært dedikert til å tilby sine kunder det beste av interiør. Vi har et bredt utvalg av produkter som passer for alle smaker og stiler. Enten du er på jakt etter en ny lampe til stuen, eller du vil oppfriske soverommet med nye håndklær og sengetøy, Linea har alt du trenger.

Foto: Lineahjemme
Foto: Lineahjemme

Men det er ikke bare utvalget som er imponerende. Linea har også fokus på kvalitet. Alle produktene er nøye utvalgt og har blitt testet for å sikre at de lever opp til våre strenge kvalitetsstandarder. Dette sikrer deg som kunde at du får produkter som varer lenge og ser fantastisk ut i mange år fremover.

Foto: Lineahjemme
Foto: Lineahjemme

Lineahjemme er også et miljøbevisst foretak. Vi er stolte over å være en del av en bransje som bidrar til en mer bærekraftig fremtid. Derfor sørger vi for å velge materialer og produksjonsmetoder som har minst mulig negative innvirkning på miljøet.

Foto: Lineahjemme
Foto: Lineahjemme

Line hjemme har også en enestående kundeservice. Vår dedikerte og dyktige kundeservice-team står alltid klare til å hjelpe deg med alt du måtte trenge, enten det er spørsmål om våre produkter eller hjelp med å bestille.

Så hvis du leter etter en enkel og bekvem måte å oppgradere ditt hjem, er Lineahjemme det perfekte valget. Besøk vår nettside i dag og se vårt fantastiske utvalg av interiørprodukter. Du vil bli overrasket over hvor enkelt det er å gjøre ditt hjem mer personlig og innbydende med Lineahjemme!

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...