Skap drømmehjemmet med Lineahjemme

12.02.2023
Foto: Lineahjemme
Foto: Lineahjemme

Lineahjemme har alltid vært dedikert til å tilby sine kunder det beste av interiør. Vi har et bredt utvalg av produkter som passer for alle smaker og stiler. Enten du er på jakt etter en ny lampe til stuen, eller du vil oppfriske soverommet med nye håndklær og sengetøy, Linea har alt du trenger.

Foto: Lineahjemme
Foto: Lineahjemme

Men det er ikke bare utvalget som er imponerende. Linea har også fokus på kvalitet. Alle produktene er nøye utvalgt og har blitt testet for å sikre at de lever opp til våre strenge kvalitetsstandarder. Dette sikrer deg som kunde at du får produkter som varer lenge og ser fantastisk ut i mange år fremover.

Foto: Lineahjemme
Foto: Lineahjemme

Lineahjemme er også et miljøbevisst foretak. Vi er stolte over å være en del av en bransje som bidrar til en mer bærekraftig fremtid. Derfor sørger vi for å velge materialer og produksjonsmetoder som har minst mulig negative innvirkning på miljøet.

Foto: Lineahjemme
Foto: Lineahjemme

Line hjemme har også en enestående kundeservice. Vår dedikerte og dyktige kundeservice-team står alltid klare til å hjelpe deg med alt du måtte trenge, enten det er spørsmål om våre produkter eller hjelp med å bestille.

Så hvis du leter etter en enkel og bekvem måte å oppgradere ditt hjem, er Lineahjemme det perfekte valget. Besøk vår nettside i dag og se vårt fantastiske utvalg av interiørprodukter. Du vil bli overrasket over hvor enkelt det er å gjøre ditt hjem mer personlig og innbydende med Lineahjemme!

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.