Skap ditt eget fristed i hagen med hagestuer og drivhus fra Grønt Fokus

08.02.2023
Foto: Grønt Fokus
Foto: Grønt Fokus

Det er ingen tvil om at en velstelt hage kan gjøre stor forskjell for livskvaliteten vår. Uteområdet blir vårt eget fristed, et sted vi kan slappe av og nyte naturen på. Med en hagestue eller et drivhus kan du utvide ditt uteområde og skape et rom som er alltid tilgjengelig, uavhengig av vær og vind.

Hos Grønt Fokus har du muligheten til å handle alt du trenger for å realisere drømmen om et eget fristed i hagen. Med over 30 års erfaring med hagestuer og drivhus, kan du være sikker på at du får råd og veiledning fra eksperter på området. Du kan velge mellom komplette hagestuer, eller kun kjøpe de enkelte delene som reisverk, tak eller skyvepartier.

Foto: Grønt Fokus
Foto: Grønt Fokus

Et drivhus er også en flott måte å utvide din uteplass på. Det gir deg muligheten til å dyrke dine egne grønnsaker, blomster eller frukt året rundt. Hos Grønt Fokus finner du et stort utvalg av drivhus i alle størrelser og prisklasser, slik at du kan finne det som passer best for ditt hageområde og budsjett.

Når du planlegger å modernisere uteplassen, er det viktig å tenke på både form og funksjon. Du ønsker kanskje en hagestue som kan brukes som en extra stue om sommeren, eller et drivhus for å dyrke egne grønnsaker. Uansett hva dine ønsker og behov er, kan Grønt Fokus hjelpe deg med å realisere dem.

Foto: Grønt Fokus
Foto: Grønt Fokus

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å tenke på hva du kan gjøre for å gjøre uteplassen mer brukervennlig og hyggelig. Grønt Fokus har alt du trenger for å oppleve hagen på en helt ny måte. Ikke nøl med å besøke dem for mer informasjon og råd om hvordan du kan forvandle din hage til ditt eget private fristed.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...