Skap ditt eget fristed i hagen med hagestuer og drivhus fra Grønt Fokus

08.02.2023
Foto: Grønt Fokus
Foto: Grønt Fokus

Det er ingen tvil om at en velstelt hage kan gjøre stor forskjell for livskvaliteten vår. Uteområdet blir vårt eget fristed, et sted vi kan slappe av og nyte naturen på. Med en hagestue eller et drivhus kan du utvide ditt uteområde og skape et rom som er alltid tilgjengelig, uavhengig av vær og vind.

Hos Grønt Fokus har du muligheten til å handle alt du trenger for å realisere drømmen om et eget fristed i hagen. Med over 30 års erfaring med hagestuer og drivhus, kan du være sikker på at du får råd og veiledning fra eksperter på området. Du kan velge mellom komplette hagestuer, eller kun kjøpe de enkelte delene som reisverk, tak eller skyvepartier.

Foto: Grønt Fokus
Foto: Grønt Fokus

Et drivhus er også en flott måte å utvide din uteplass på. Det gir deg muligheten til å dyrke dine egne grønnsaker, blomster eller frukt året rundt. Hos Grønt Fokus finner du et stort utvalg av drivhus i alle størrelser og prisklasser, slik at du kan finne det som passer best for ditt hageområde og budsjett.

Når du planlegger å modernisere uteplassen, er det viktig å tenke på både form og funksjon. Du ønsker kanskje en hagestue som kan brukes som en extra stue om sommeren, eller et drivhus for å dyrke egne grønnsaker. Uansett hva dine ønsker og behov er, kan Grønt Fokus hjelpe deg med å realisere dem.

Foto: Grønt Fokus
Foto: Grønt Fokus

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å tenke på hva du kan gjøre for å gjøre uteplassen mer brukervennlig og hyggelig. Grønt Fokus har alt du trenger for å oppleve hagen på en helt ny måte. Ikke nøl med å besøke dem for mer informasjon og råd om hvordan du kan forvandle din hage til ditt eget private fristed.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...