Skap ditt eget fristed i hagen med hagestuer og drivhus fra Grønt Fokus

08.02.2023
Foto: Grønt Fokus
Foto: Grønt Fokus

Det er ingen tvil om at en velstelt hage kan gjøre stor forskjell for livskvaliteten vår. Uteområdet blir vårt eget fristed, et sted vi kan slappe av og nyte naturen på. Med en hagestue eller et drivhus kan du utvide ditt uteområde og skape et rom som er alltid tilgjengelig, uavhengig av vær og vind.

Hos Grønt Fokus har du muligheten til å handle alt du trenger for å realisere drømmen om et eget fristed i hagen. Med over 30 års erfaring med hagestuer og drivhus, kan du være sikker på at du får råd og veiledning fra eksperter på området. Du kan velge mellom komplette hagestuer, eller kun kjøpe de enkelte delene som reisverk, tak eller skyvepartier.

Foto: Grønt Fokus
Foto: Grønt Fokus

Et drivhus er også en flott måte å utvide din uteplass på. Det gir deg muligheten til å dyrke dine egne grønnsaker, blomster eller frukt året rundt. Hos Grønt Fokus finner du et stort utvalg av drivhus i alle størrelser og prisklasser, slik at du kan finne det som passer best for ditt hageområde og budsjett.

Når du planlegger å modernisere uteplassen, er det viktig å tenke på både form og funksjon. Du ønsker kanskje en hagestue som kan brukes som en extra stue om sommeren, eller et drivhus for å dyrke egne grønnsaker. Uansett hva dine ønsker og behov er, kan Grønt Fokus hjelpe deg med å realisere dem.

Foto: Grønt Fokus
Foto: Grønt Fokus

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å tenke på hva du kan gjøre for å gjøre uteplassen mer brukervennlig og hyggelig. Grønt Fokus har alt du trenger for å oppleve hagen på en helt ny måte. Ikke nøl med å besøke dem for mer informasjon og råd om hvordan du kan forvandle din hage til ditt eget private fristed.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.