Skap ditt drømmehjem med AUBO - inspirasjon og kvalitet i hver detalj

23.02.2023

Å pusse opp hjemmet kan virke som en stor og skremmende oppgave, men med AUBO kan det bli en spennende og inspirerende reise. Med over 30 års erfaring i bransjen, kan AUBO hjelpe deg med å skape det drømmehjemmet du alltid har ønsket deg.

Vi vet hvor viktig det er å velge riktig kjøkken for å skape ditt drømmehjem. Derfor har vi tatt det ett steg videre og filmet mange kjøkkenmodeller fra AUBO, slik at du kan se dem i all sin prakt før du tar en beslutning. Fra moderne og minimalistiske design til tradisjonelle og klassiske, AUBO har noe for enhver smak. Så sett deg ned, slapp av og bli inspirert av fantastiske kjøkkenmodeller.

AUBO tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester, fra moderne kjøkken og bad til skreddersydde garderobeskap og oppbevaringsløsninger. Deres designere vil jobbe tett med deg for å forstå dine behov og ønsker, og skape en unik løsning som passer perfekt inn i ditt hjem.

Med AUBO trenger du ikke å bekymre deg for kvaliteten på produktene. Deres produkter er laget av høykvalitets materialer og de strekker seg langt for å sikre at deres produkter er miljøvennlige. De har også et bredt spekter av stiler å velge mellom, fra moderne og minimalistiske til tradisjonelle og rustikke.

AUBO har også en dedikert kundeserviceavdeling som vil hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra planlegging til installasjon. De vil sørge for at alt går smertefritt og at du er fornøyd med resultatet.

Så hvis du er klar til å ta steget og skape ditt drømmehjem, kan AUBO hjelpe deg med å gjøre det til en inspirerende og spennende reise. Deres produkter og tjenester vil hjelpe deg med å skape en varig verdi og glede i ditt hjem. Kontakt AUBO i dag og begynn på reisen mot ditt drømmehjem!

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.