Skap ditt drømmehjem med AUBO - inspirasjon og kvalitet i hver detalj

23.02.2023

Å pusse opp hjemmet kan virke som en stor og skremmende oppgave, men med AUBO kan det bli en spennende og inspirerende reise. Med over 30 års erfaring i bransjen, kan AUBO hjelpe deg med å skape det drømmehjemmet du alltid har ønsket deg.

Vi vet hvor viktig det er å velge riktig kjøkken for å skape ditt drømmehjem. Derfor har vi tatt det ett steg videre og filmet mange kjøkkenmodeller fra AUBO, slik at du kan se dem i all sin prakt før du tar en beslutning. Fra moderne og minimalistiske design til tradisjonelle og klassiske, AUBO har noe for enhver smak. Så sett deg ned, slapp av og bli inspirert av fantastiske kjøkkenmodeller.

AUBO tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester, fra moderne kjøkken og bad til skreddersydde garderobeskap og oppbevaringsløsninger. Deres designere vil jobbe tett med deg for å forstå dine behov og ønsker, og skape en unik løsning som passer perfekt inn i ditt hjem.

Med AUBO trenger du ikke å bekymre deg for kvaliteten på produktene. Deres produkter er laget av høykvalitets materialer og de strekker seg langt for å sikre at deres produkter er miljøvennlige. De har også et bredt spekter av stiler å velge mellom, fra moderne og minimalistiske til tradisjonelle og rustikke.

AUBO har også en dedikert kundeserviceavdeling som vil hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra planlegging til installasjon. De vil sørge for at alt går smertefritt og at du er fornøyd med resultatet.

Så hvis du er klar til å ta steget og skape ditt drømmehjem, kan AUBO hjelpe deg med å gjøre det til en inspirerende og spennende reise. Deres produkter og tjenester vil hjelpe deg med å skape en varig verdi og glede i ditt hjem. Kontakt AUBO i dag og begynn på reisen mot ditt drømmehjem!

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...