Skap Din Unike Julestemning med Rustas Nyheter

09.11.2023

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

Skap Ditt Unike Julehjørne 

Rustas sortiment av julevarer fra begynnelsen av oktober er en veritabel skattekiste for de som elsker julen. Fra dekorative juletrær til nisser og et bredt utvalg dekor for ulike stiler, er det enkelt å skape den perfekte julestemningen. Og hva er vel bedre enn å krype opp i sofaen iført en deilig flanellpysjamas mens man nyter en varm kopp kakao fra et spesielt julekrus?

Nye Tradisjoner og Samvær 

Rusta oppmuntrer til å skape nye juletradisjoner. Hvorfor ikke invitere venner til et hyggelig nisseverksted eller arrangere en felles julegaveinnpakningskveld? Med et enormt utvalg av hobbymateriale, innpakningspapir, gaveesker og tilbehør blir det enkelt å få til.

Personlig Julepynt 

Julestemningen kan få et løft med sjarmerende julenisser. Blant årets nykommere hos Rusta er et bedårende nissepar i betong, perfekt til bruk både inne og ute. I samme serie finner man også mops, dalmatiner og katter iført festlige juledrakter.

Varierte Juletrær 

For mange er juletreet hjertet av julefeiringen. Hos Rusta kan man velge mellom naturtro kunstige trær med innebygd LED-belysning, hvite eller pastellfargede varianter i ulike størrelser. Hva med å skape en helt ny juletema med pastellfargede julekuler? For de som foretrekker det mer klassiske finnes det vakre glasskuler i rødt, sølv og gull.

Magisk Julebord 

Julen er også tiden for sosiale sammenkomster. Rusta tilbyr et bredt spekter av tekstiler til årets julebord, inkludert duker, løpere og stoffservietter i både ensfargede og mønstrete design. Og hvis plassen ikke tillater et juletre, kan man investere i naturtro kunstige planter og kvister i elegante vaser og potter. Dette kan suppleres med lyslykter, levende lys eller LED-modeller, for eksempel det sjarmerende treet med en realistisk flamme.

Rusta gjør det enkelt å omfavne julens magi og skape en helt spesiell julestemning, enten det er gjennom personlig pynting, nye tradisjoner eller ved å samles rundt et vakkert dekket julebord. Med et bredt utvalg av produkter og dekorasjoner er det enkelt å skape din helt unike juleopplevelse med Rusta.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...