Skap Din Unike Julestemning med Rustas Nyheter

09.11.2023

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

Skap Ditt Unike Julehjørne 

Rustas sortiment av julevarer fra begynnelsen av oktober er en veritabel skattekiste for de som elsker julen. Fra dekorative juletrær til nisser og et bredt utvalg dekor for ulike stiler, er det enkelt å skape den perfekte julestemningen. Og hva er vel bedre enn å krype opp i sofaen iført en deilig flanellpysjamas mens man nyter en varm kopp kakao fra et spesielt julekrus?

Nye Tradisjoner og Samvær 

Rusta oppmuntrer til å skape nye juletradisjoner. Hvorfor ikke invitere venner til et hyggelig nisseverksted eller arrangere en felles julegaveinnpakningskveld? Med et enormt utvalg av hobbymateriale, innpakningspapir, gaveesker og tilbehør blir det enkelt å få til.

Personlig Julepynt 

Julestemningen kan få et løft med sjarmerende julenisser. Blant årets nykommere hos Rusta er et bedårende nissepar i betong, perfekt til bruk både inne og ute. I samme serie finner man også mops, dalmatiner og katter iført festlige juledrakter.

Varierte Juletrær 

For mange er juletreet hjertet av julefeiringen. Hos Rusta kan man velge mellom naturtro kunstige trær med innebygd LED-belysning, hvite eller pastellfargede varianter i ulike størrelser. Hva med å skape en helt ny juletema med pastellfargede julekuler? For de som foretrekker det mer klassiske finnes det vakre glasskuler i rødt, sølv og gull.

Magisk Julebord 

Julen er også tiden for sosiale sammenkomster. Rusta tilbyr et bredt spekter av tekstiler til årets julebord, inkludert duker, løpere og stoffservietter i både ensfargede og mønstrete design. Og hvis plassen ikke tillater et juletre, kan man investere i naturtro kunstige planter og kvister i elegante vaser og potter. Dette kan suppleres med lyslykter, levende lys eller LED-modeller, for eksempel det sjarmerende treet med en realistisk flamme.

Rusta gjør det enkelt å omfavne julens magi og skape en helt spesiell julestemning, enten det er gjennom personlig pynting, nye tradisjoner eller ved å samles rundt et vakkert dekket julebord. Med et bredt utvalg av produkter og dekorasjoner er det enkelt å skape din helt unike juleopplevelse med Rusta.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...