SINARP/HASSLARP: Naturlig og eksklusivt kjøkken fra IKEA

16.01.2023

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Kjøkken i dype brunfarger

Dette kjøkkenet er laget med høy kvalitet og har en robust og slitesterk finish. Frontene i dype brunfarger gir et røft og tidløst utseende, mens kanter i massivt tre gir et håndlaget og unikt preg. Dette skaper en perfekt balanse mellom det moderne og det tradisjonelle.

Opplev det unike mønsteret på SINARP/HASSLARP-kjøkkenet fra IKEA i flere lys

Filmingen av dette SINARP/HASSLARP-kjøkkenet har vist seg å være utfordrende, da lyset spiller en viktig rolle i å vise frem mønsteret på skapene. Derfor vil jeg dele flere bilder av kjøkkenet, slik at dere får et bedre inntrykk av hvordan det ser ut i virkeligheten og hvordan lyset påvirker mønsteret.

Funksjonell og enkel kjøkkeninstallasjon fra IKEA

SINARP/HASSLARP kjøkkenet er også svært funksjonelt. Det har flere skuffer og skap med god lagringsplass, noe som gjør det enkelt å organisere og holde orden i kjøkkenet. En annen fordel med dette kjøkkenet er at det er lett å installere og montere. IKEA har gjort det enkelt å sette opp kjøkkenet selv, og alle delene er merket og nummerert for å gjøre prosessen så enkel som mulig.

SINARP/HASSLARP kjøkkenet er også et rimelig alternativ sammenlignet med mange andre kjøkkenmodeller på markedet. Dette gjør det til et godt valg for de som ønsker å oppdatere eller fornye sitt kjøkken uten å måtte bruke for mye penger.

Alt i alt, SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Det gir et naturlig, eksklusivt og tidløst utseende, samtidig som det er funksjonelt og enkelt å installere.

Som jeg tidligere har nevnt, kan lyset og kameravinkelen ha stor innvirkning på hvordan kjøkkenskapene oppfattes. Derfor anbefaler jeg på det sterkeste å se kjøkkenet i virkeligheten før du tar et kjøpsbeslutning. Det er også viktig å vurdere hvordan man kan justere belysningen, for eksempel ved å installere en dimmer, for å få det beste resultatet.

Alle bilder i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.

Ballingsløv baderom. Servantskap med benkeplate, Ballingsløv KH80 Hvit med benk i valnøtt. Speil med hylle, Ballingsløv Naturell 80 med allhylle hvit. Servant, Ulfven rund bunn. Tapwell takdusj, Evo Honey gold. Dusjvegger INR, ARC 12 klar messing. Ergon gulv og vegg.

"En dempet beige tone. Fargen er litt mørkere enn 12075 Soothing Beige og 1140 Sand, men lysere enn klassikerne 1929 Muskatnøtt og 1623 Marrakesh. Disse fargene står for øvrig svært godt sammen. 12076 Modern Beige er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Modern Beige 12076 fra Jotun er 2805-Y27R.

"En dempet blågrønn tone. Den vil oppleves som hakket lysere og gråligere enn 6325 Balanse som mange kjenner godt til. Denne fargen skaper en behagelig og rolig atmosfære i rommet. Fungerer best til hvitfargene 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit." NCS fargekode for Evening Green 6352 fra Jotun er 5105-B81G.