Oppdag de vakre møblene i Halvor Bakke Signature serien fra Bohus

12.03.2023
Bohus Bodø
Bohus Bodø

Møbler fra Halvor Bakke Signature serien fra Bohus er en samling av vakre og stilfulle møbler som vil gi ethvert hjem en luksuriøs følelse. Vi har valgt å fokusere på tre spesielle stykker fra denne serien: SIGNATURE 810 3 SETER, SIGNATURE 910 STOL og SIGNATURE 3300 SOFABORD.

SIGNATURE 810 3 SETER er en fantastisk sofa som gir komfort og stil til ethvert hjem. Den er laget med høy kvalitet, og har en behagelig sittepute som er perfekt for lange kvelder foran TV-en. Sofaen er også enkel å vedlikeholde og holde ren.

SIGNATURE 910 STOL er en annen flott tillegg til Halvor Bakke Signature serien. Den er laget med en myk og deilig stoff som gir en følelse av å synke ned i en sky. Stolen er også perfekt for en lesestund eller en avslappende kveld foran peisen.

SIGNATURE 3300 SOFABORD er et flott tillegg til ethvert hjem. Det har en moderne design som passer perfekt inn i enhver stue. Bordet er også utrolig funksjonelt, og kan brukes til å oppbevare fjernkontroller, bøker eller magasiner.

Alle møblene i Halvor Bakke Signature serien er laget med høy kvalitet og er designet for å vare lenge. De er også tilgjengelige i forskjellige farger og stiler, slik at du kan finne den perfekte matchen for ditt hjem.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.