Oppdag de vakre møblene i Halvor Bakke Signature serien fra Bohus

12.03.2023
Bohus Bodø
Bohus Bodø

Møbler fra Halvor Bakke Signature serien fra Bohus er en samling av vakre og stilfulle møbler som vil gi ethvert hjem en luksuriøs følelse. Vi har valgt å fokusere på tre spesielle stykker fra denne serien: SIGNATURE 810 3 SETER, SIGNATURE 910 STOL og SIGNATURE 3300 SOFABORD.

SIGNATURE 810 3 SETER er en fantastisk sofa som gir komfort og stil til ethvert hjem. Den er laget med høy kvalitet, og har en behagelig sittepute som er perfekt for lange kvelder foran TV-en. Sofaen er også enkel å vedlikeholde og holde ren.

SIGNATURE 910 STOL er en annen flott tillegg til Halvor Bakke Signature serien. Den er laget med en myk og deilig stoff som gir en følelse av å synke ned i en sky. Stolen er også perfekt for en lesestund eller en avslappende kveld foran peisen.

SIGNATURE 3300 SOFABORD er et flott tillegg til ethvert hjem. Det har en moderne design som passer perfekt inn i enhver stue. Bordet er også utrolig funksjonelt, og kan brukes til å oppbevare fjernkontroller, bøker eller magasiner.

Alle møblene i Halvor Bakke Signature serien er laget med høy kvalitet og er designet for å vare lenge. De er også tilgjengelige i forskjellige farger og stiler, slik at du kan finne den perfekte matchen for ditt hjem.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...