Oppdag de vakre møblene i Halvor Bakke Signature serien fra Bohus

12.03.2023
Bohus Bodø
Bohus Bodø

Møbler fra Halvor Bakke Signature serien fra Bohus er en samling av vakre og stilfulle møbler som vil gi ethvert hjem en luksuriøs følelse. Vi har valgt å fokusere på tre spesielle stykker fra denne serien: SIGNATURE 810 3 SETER, SIGNATURE 910 STOL og SIGNATURE 3300 SOFABORD.

SIGNATURE 810 3 SETER er en fantastisk sofa som gir komfort og stil til ethvert hjem. Den er laget med høy kvalitet, og har en behagelig sittepute som er perfekt for lange kvelder foran TV-en. Sofaen er også enkel å vedlikeholde og holde ren.

SIGNATURE 910 STOL er en annen flott tillegg til Halvor Bakke Signature serien. Den er laget med en myk og deilig stoff som gir en følelse av å synke ned i en sky. Stolen er også perfekt for en lesestund eller en avslappende kveld foran peisen.

SIGNATURE 3300 SOFABORD er et flott tillegg til ethvert hjem. Det har en moderne design som passer perfekt inn i enhver stue. Bordet er også utrolig funksjonelt, og kan brukes til å oppbevare fjernkontroller, bøker eller magasiner.

Alle møblene i Halvor Bakke Signature serien er laget med høy kvalitet og er designet for å vare lenge. De er også tilgjengelige i forskjellige farger og stiler, slik at du kan finne den perfekte matchen for ditt hjem.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...