Signature 1550 spisestoler - Halvor Bakke

21.09.2022
Bohus Bodø
Bohus Bodø

Signature 1550 spisestoler og Signature 1100 spisebord fra Bohus. Halvor Bakke kolleksjon.

"Halvor Bakke står bak den eksklusive kolleksjonen SIGNATURE COLLECTION by Halvor Bakke, som består av et stort utvalg klassiske kvalitetsprodukter." 

Kvalitetsmøbler fra Halvor Bakke serien

Liker du kvalitetsmøbler er Halvor Bakke serien et godt valg, nå har Bohus kvalitetsmøbler generelt, men det er litt ekstra når Halvor Bakke står bak merket. Dette runde bordet og stolene føles rustikke og stabile da jeg testet dem, noe for de som ønsker rustikke og elegante møbler i spisestuen. Det er flere farger for Signature 1550-stolene å velge mellom, samt for Signature 1100-spisebordet, så du bør finne den kombinasjonen av spisebord sett som passer deg.

Grønn farge skal ifølge eksperter være bra fordi grønn bringer tanker til naturen, harmoni, helse og ikke minst ro. Det høres fantastisk ut, men du ser ikke mange kjøkken i grønt der ute i butikkene, det er ikke den vanligste fargen å ha i kjøkkeninnredningen. Her legger jeg ut de jeg har funnet, vi kjenner alle til BODBYN mørkegrønn...

Det er veldig enkelt å oppgradere din balkong eller terrasse med RUNNEN gulvplater. Det er tre forskjellige farger å velge mellom, Beige, Brunbeisen vist på bildene her og så har du Mørk grå. Prisene på bildet kan avvike fra dagens gjeldende priser.

Kunstige planter blir stadig mer populære å dekorere hjemmet med, det er kanskje ikke så rart, krever ikke den pleie som ekte blomster og planter gjør. Kvaliteten er blitt så god at det er vanskelig å se om den er ekte eller i kunstig materiale. Her skal vi se på over hundre bilder og filmer fra norske butikker som...

"En dempet plommefarge. Fargen er en dempet plommefarge med gylne og røde undertoner som skaper varme i fargen. Fargen vil oppleves som jordnær, lun og behagelig. Fargen fyller gjerne hele rommet, men kan også kombineres med lyse toner." NCS fargekode for Daydream 20142 fra Jotun er 6010-Y75R.

"En dempet grønntone. En god kombinasjon av behagelig lun, men også frisk og frodig. En farge man tåler på alle fire vegger, og sammen med grønne planter våkner denne fargen til liv!" NCS fargekode for Pale Green 8478 fra Jotun er 2509-G59Y.