Halvor Bakke Signature-serien: Designmøbler som gir en unik opplevelse

12.03.2023
Bohus Bodø
Bohus Bodø

Halvor Bakke Signature serien fra Bohus er en samling av møbler som er designet for å gi deg en unik og eksklusiv opplevelse i hjemmet ditt. En av møblene i denne serien som skiller seg ut er SIGNATURE 1100 Rundt spisebord.

Dette spisebordet har et tidløst design som passer til enhver spisestue. Bordplaten er laget av eik med en vakker overflatebehandling som gir bordet en luksuriøs følelse. Den runde formen på bordet skaper en intim og koselig atmosfære, perfekt for middagsfester og hyggelige stunder med familie og venner.

Til spisebordet kan du matche Signature 1550 spisestoler, som dessverre ikke er tilgjengelige lenger. Men fortvil ikke, Bohus har et bredt utvalg av spisestoler som kan matches med SIGNATURE 1100 Rundt spisebord.

Halvor Bakke Signature serien fra Bohus er en investering i kvalitet og stil. Møblene er laget av høykvalitetsmaterialer og har en eksklusiv design som vil være et blikkfang i enhver spisestue. Med SIGNATURE 1100 Rundt spisebord vil du kunne nyte hyggelige stunder og minneverdige middager i mange år fremover.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...