Halvor Bakke Signature-serien: Designmøbler som gir en unik opplevelse

12.03.2023
Bohus Bodø
Bohus Bodø

Halvor Bakke Signature serien fra Bohus er en samling av møbler som er designet for å gi deg en unik og eksklusiv opplevelse i hjemmet ditt. En av møblene i denne serien som skiller seg ut er SIGNATURE 1100 Rundt spisebord.

Dette spisebordet har et tidløst design som passer til enhver spisestue. Bordplaten er laget av eik med en vakker overflatebehandling som gir bordet en luksuriøs følelse. Den runde formen på bordet skaper en intim og koselig atmosfære, perfekt for middagsfester og hyggelige stunder med familie og venner.

Til spisebordet kan du matche Signature 1550 spisestoler, som dessverre ikke er tilgjengelige lenger. Men fortvil ikke, Bohus har et bredt utvalg av spisestoler som kan matches med SIGNATURE 1100 Rundt spisebord.

Halvor Bakke Signature serien fra Bohus er en investering i kvalitet og stil. Møblene er laget av høykvalitetsmaterialer og har en eksklusiv design som vil være et blikkfang i enhver spisestue. Med SIGNATURE 1100 Rundt spisebord vil du kunne nyte hyggelige stunder og minneverdige middager i mange år fremover.

Når du tenker på ditt hjem, hva slags følelser og tanker dukker opp? Er det et sted du føler deg avslappet og trygg, eller er det et sted som gjør deg stresset og urolig? Uansett hva du føler, så kan du skape et hjem som gjør deg lykkelig og som reflekterer din personlighet og stil. Hos JYSK finner du et...

Selv om du har en liten garderobe, betyr ikke det at du må gi opp drømmen om en fantastisk walk-in closet. Med noen smarte designideer og organisasjonstips kan du maksimere lagringsplassen og få en garderobe som både er funksjonell og stilfull. I denne bloggposten vil jeg dele mine beste designideer for små walk-in closet, slik at du kan få den...

Gardiner er en av de enkleste og mest effektive måtene å gi hjemmet ditt en personlig stil og karakter på. Fra å kontrollere lysinnslipp til å isolere mot støy og kulde, kan gardiner bidra til å skape et koselig og funksjonelt hjem. Og når det gjelder å finne gardiner som passer dine preferanser og budsjett, er IKEA det ultimate stedet å gå til....

Endelig er våren her, og med den kommer tiden for å nyte utendørslivet. Med den nye serien HAVSTEN fra IKEA kan du nå ta utendørsopplevelsen til et helt nytt nivå. HAVSTEN er den perfekte løsningen for deg som vil skape en koselig og avslappende atmosfære på terrassen, i hagen eller på balkongen.

LILLABO-serien fra IKEA er en fantastisk måte å inspirere og engasjere barn som liker å utforske og bygge. Med sine tre- og metallkomponenter og enkel, men allsidig design, gir LILLABO barna muligheten til å være kreative og skape sin egen verden av biler og tog. (BRIO togbane og IKEA LILLABO togbane passer sammen.)