Halvor Bakke Signature-serien: Designmøbler som gir en unik opplevelse

12.03.2023
Bohus Bodø
Bohus Bodø

Halvor Bakke Signature serien fra Bohus er en samling av møbler som er designet for å gi deg en unik og eksklusiv opplevelse i hjemmet ditt. En av møblene i denne serien som skiller seg ut er SIGNATURE 1100 Rundt spisebord.

Dette spisebordet har et tidløst design som passer til enhver spisestue. Bordplaten er laget av eik med en vakker overflatebehandling som gir bordet en luksuriøs følelse. Den runde formen på bordet skaper en intim og koselig atmosfære, perfekt for middagsfester og hyggelige stunder med familie og venner.

Til spisebordet kan du matche Signature 1550 spisestoler, som dessverre ikke er tilgjengelige lenger. Men fortvil ikke, Bohus har et bredt utvalg av spisestoler som kan matches med SIGNATURE 1100 Rundt spisebord.

Halvor Bakke Signature serien fra Bohus er en investering i kvalitet og stil. Møblene er laget av høykvalitetsmaterialer og har en eksklusiv design som vil være et blikkfang i enhver spisestue. Med SIGNATURE 1100 Rundt spisebord vil du kunne nyte hyggelige stunder og minneverdige middager i mange år fremover.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...