Signature 1550 spisestoler - Halvor Bakke

21.09.2022
Bohus Bodø
Bohus Bodø

Signature 1550 spisestoler og Signature 1100 spisebord fra Bohus. Halvor Bakke kolleksjon.

"Halvor Bakke står bak den eksklusive kolleksjonen SIGNATURE COLLECTION by Halvor Bakke, som består av et stort utvalg klassiske kvalitetsprodukter." 

Kvalitetsmøbler fra Halvor Bakke serien

Liker du kvalitetsmøbler er Halvor Bakke serien et godt valg, nå har Bohus kvalitetsmøbler generelt, men det er litt ekstra når Halvor Bakke står bak merket. Dette runde bordet og stolene føles rustikke og stabile da jeg testet dem, noe for de som ønsker rustikke og elegante møbler i spisestuen. Det er flere farger for Signature 1550-stolene å velge mellom, samt for Signature 1100-spisebordet, så du bør finne den kombinasjonen av spisebord sett som passer deg.

"En lun terrakottafarge. Dette er en utrolig deilig og glad terrakottatone som omfavner rommet. Den er en perfekt blanding mellom det rosa og oransje, og den vil bringe med seg positivitet og lunhet inn i rommet. Dette er farger som er gode i sosiale soner i hjemmet."

"En dempet rosa tone. Dette er en grålig rosatone for den som liker en diskret og sløret utgave av rosa. Den er myk og sofistikert. Sammenlignet med bestselgeren 2024 Senses, er 20184 Thoughtful ytterligere tilsløret grålighet. Tonen er nydelig å kombinere med den lysere utgaven, 20185 Friendly Pink."

Kjøkkenet er et av de viktigste rommene i hjemmet ditt, og det kan være en stor investering å modernisere det. Men det betyr ikke at du må bruke all din sparepenger for å få det kjøkkenet du ønsker. Det finnes mange måter å modernisere kjøkkenet ditt på budsjett.

"En glad, litt mørkere grønntone. Ikke dyp, men hakket mer intens. Den er uten tvil frodig og leken, og den evne å skape et positivt innslag i mangt et interiør. Den er med andre ord langt mer glad i tonen enn de dypere grønne 7613 Northern Mystic og 8494 Organic Green."

"En gyllen, rosa tone. Dette er en kvikkere utgave av 10580 Soft Skin, men den kan også beskrives som lysere enn 2024 Senses og gråligere enn 2782 Deco Pink. Denne rosatonen er veldig fin til hvitt."

Beige er en tidløs og allsidig farge som passer inn i de fleste stiler. Beige sofaer er ofte valgt fordi de gir et rolig og avslappet inntrykk, og passer godt inn i stuer som skal være en oase av fred og ro.