Halvor Bakke Signature-serien: Designmøbler som gir en unik opplevelse

12.03.2023
Bohus Bodø
Bohus Bodø

Halvor Bakke Signature serien fra Bohus er en samling av møbler som er designet for å gi deg en unik og eksklusiv opplevelse i hjemmet ditt. En av møblene i denne serien som skiller seg ut er SIGNATURE 1100 Rundt spisebord.

Dette spisebordet har et tidløst design som passer til enhver spisestue. Bordplaten er laget av eik med en vakker overflatebehandling som gir bordet en luksuriøs følelse. Den runde formen på bordet skaper en intim og koselig atmosfære, perfekt for middagsfester og hyggelige stunder med familie og venner.

Til spisebordet kan du matche Signature 1550 spisestoler, som dessverre ikke er tilgjengelige lenger. Men fortvil ikke, Bohus har et bredt utvalg av spisestoler som kan matches med SIGNATURE 1100 Rundt spisebord.

Halvor Bakke Signature serien fra Bohus er en investering i kvalitet og stil. Møblene er laget av høykvalitetsmaterialer og har en eksklusiv design som vil være et blikkfang i enhver spisestue. Med SIGNATURE 1100 Rundt spisebord vil du kunne nyte hyggelige stunder og minneverdige middager i mange år fremover.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.