Samsung og Form Us With Love utfordrer sofadesign med SHIFT-prosjektet

28.02.2023
Foto: Samsung Norden
Foto: Samsung Norden

Samsung Norden og Form Us With Love presenterer et revolusjonerende konsept innen sofadesign som vil inspirere og utfordre hele bransjen. Tenk deg en sofa som er tilpasset dagens TV-teknologi og våre moderne livsstiler. En sofa som kan brukes til å se på tradisjonelle TV-programmer, spille spill, jobbe hjemmefra, nyte kunst og trene – alt på en og samme plattform. Dette er hva SHIFT handler om. "SHIFT er en konseptuell prototype, og er ikke tilgjengelig i Samsungs produktsortiment."

Foto: Samsung Norden
Foto: Samsung Norden

SHIFT er resultatet av et omfattende forskningsprosjekt som startet i mai 2022 og involverte innsikt om dagens sofadesign, brukeratferd og TV-teknologi. Sofaen er utviklet av Form Us With Love i samarbeid med Samsung Norden og er laget for å være fleksibel, tilpassbar og komfortabel, med mulighet for å justere kroppsstillinger avhengig av bruksområdet. SHIFT er også designet med materialer som er bærekraftige og ressursbesparende, uten at det går på bekostning av komforten.

Foto: Samsung Norden
Foto: Samsung Norden

En nylig gjennomført undersøkelse fra YouGov viser at 31% av nordmenn tilbringer minst tre timer i sofaen hver dag, og dette tallet er stadig økende. Sofaen har derfor blitt en viktig del av våre livsstiler, og det er på tide at den utvikles i tråd med våre moderne behov og atferd.

Foto: Samsung Norden
Foto: Samsung Norden

SHIFT er ikke bare en sofa, men en hel plattform for å se på TV og andre skjermer på en måte som passer til ditt liv og din stil. Sofaen kan enkelt tilpasses til ulike rom og situasjoner, og kan til og med ryddes bort når den ikke er i bruk. Dette gjør den til en ideell løsning for alle som ønsker en sofaløsning som er tilpasset deres unike behov og livsstiler.

Foto: Samsung Norden
Foto: Samsung Norden

SHIFT er et innovativt konsept som vil endre måten vi tenker på sofadesign. Med sitt fokus på fleksibilitet, tilpasning og bærekraftighet, er SHIFT det ultimate valget for alle som ønsker en sofaløsning som passer til deres moderne livsstil.

Foto: Samsung Norden
Foto: Samsung Norden

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.