Samsung og Form Us With Love utfordrer sofadesign med SHIFT-prosjektet

28.02.2023
Foto: Samsung Norden
Foto: Samsung Norden

Samsung Norden og Form Us With Love presenterer et revolusjonerende konsept innen sofadesign som vil inspirere og utfordre hele bransjen. Tenk deg en sofa som er tilpasset dagens TV-teknologi og våre moderne livsstiler. En sofa som kan brukes til å se på tradisjonelle TV-programmer, spille spill, jobbe hjemmefra, nyte kunst og trene – alt på en og samme plattform. Dette er hva SHIFT handler om. "SHIFT er en konseptuell prototype, og er ikke tilgjengelig i Samsungs produktsortiment."

Foto: Samsung Norden
Foto: Samsung Norden

SHIFT er resultatet av et omfattende forskningsprosjekt som startet i mai 2022 og involverte innsikt om dagens sofadesign, brukeratferd og TV-teknologi. Sofaen er utviklet av Form Us With Love i samarbeid med Samsung Norden og er laget for å være fleksibel, tilpassbar og komfortabel, med mulighet for å justere kroppsstillinger avhengig av bruksområdet. SHIFT er også designet med materialer som er bærekraftige og ressursbesparende, uten at det går på bekostning av komforten.

Foto: Samsung Norden
Foto: Samsung Norden

En nylig gjennomført undersøkelse fra YouGov viser at 31% av nordmenn tilbringer minst tre timer i sofaen hver dag, og dette tallet er stadig økende. Sofaen har derfor blitt en viktig del av våre livsstiler, og det er på tide at den utvikles i tråd med våre moderne behov og atferd.

Foto: Samsung Norden
Foto: Samsung Norden

SHIFT er ikke bare en sofa, men en hel plattform for å se på TV og andre skjermer på en måte som passer til ditt liv og din stil. Sofaen kan enkelt tilpasses til ulike rom og situasjoner, og kan til og med ryddes bort når den ikke er i bruk. Dette gjør den til en ideell løsning for alle som ønsker en sofaløsning som er tilpasset deres unike behov og livsstiler.

Foto: Samsung Norden
Foto: Samsung Norden

SHIFT er et innovativt konsept som vil endre måten vi tenker på sofadesign. Med sitt fokus på fleksibilitet, tilpasning og bærekraftighet, er SHIFT det ultimate valget for alle som ønsker en sofaløsning som passer til deres moderne livsstil.

Foto: Samsung Norden
Foto: Samsung Norden

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...