Samsung og Form Us With Love utfordrer sofadesign med SHIFT-prosjektet

28.02.2023
Foto: Samsung Norden
Foto: Samsung Norden

Samsung Norden og Form Us With Love presenterer et revolusjonerende konsept innen sofadesign som vil inspirere og utfordre hele bransjen. Tenk deg en sofa som er tilpasset dagens TV-teknologi og våre moderne livsstiler. En sofa som kan brukes til å se på tradisjonelle TV-programmer, spille spill, jobbe hjemmefra, nyte kunst og trene – alt på en og samme plattform. Dette er hva SHIFT handler om. "SHIFT er en konseptuell prototype, og er ikke tilgjengelig i Samsungs produktsortiment."

Foto: Samsung Norden
Foto: Samsung Norden

SHIFT er resultatet av et omfattende forskningsprosjekt som startet i mai 2022 og involverte innsikt om dagens sofadesign, brukeratferd og TV-teknologi. Sofaen er utviklet av Form Us With Love i samarbeid med Samsung Norden og er laget for å være fleksibel, tilpassbar og komfortabel, med mulighet for å justere kroppsstillinger avhengig av bruksområdet. SHIFT er også designet med materialer som er bærekraftige og ressursbesparende, uten at det går på bekostning av komforten.

Foto: Samsung Norden
Foto: Samsung Norden

En nylig gjennomført undersøkelse fra YouGov viser at 31% av nordmenn tilbringer minst tre timer i sofaen hver dag, og dette tallet er stadig økende. Sofaen har derfor blitt en viktig del av våre livsstiler, og det er på tide at den utvikles i tråd med våre moderne behov og atferd.

Foto: Samsung Norden
Foto: Samsung Norden

SHIFT er ikke bare en sofa, men en hel plattform for å se på TV og andre skjermer på en måte som passer til ditt liv og din stil. Sofaen kan enkelt tilpasses til ulike rom og situasjoner, og kan til og med ryddes bort når den ikke er i bruk. Dette gjør den til en ideell løsning for alle som ønsker en sofaløsning som er tilpasset deres unike behov og livsstiler.

Foto: Samsung Norden
Foto: Samsung Norden

SHIFT er et innovativt konsept som vil endre måten vi tenker på sofadesign. Med sitt fokus på fleksibilitet, tilpasning og bærekraftighet, er SHIFT det ultimate valget for alle som ønsker en sofaløsning som passer til deres moderne livsstil.

Foto: Samsung Norden
Foto: Samsung Norden

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...