Samsung og Form Us With Love utfordrer sofadesign med SHIFT-prosjektet

28.02.2023
Foto: Samsung Norden
Foto: Samsung Norden

Samsung Norden og Form Us With Love presenterer et revolusjonerende konsept innen sofadesign som vil inspirere og utfordre hele bransjen. Tenk deg en sofa som er tilpasset dagens TV-teknologi og våre moderne livsstiler. En sofa som kan brukes til å se på tradisjonelle TV-programmer, spille spill, jobbe hjemmefra, nyte kunst og trene – alt på en og samme plattform. Dette er hva SHIFT handler om. "SHIFT er en konseptuell prototype, og er ikke tilgjengelig i Samsungs produktsortiment."

Foto: Samsung Norden
Foto: Samsung Norden

SHIFT er resultatet av et omfattende forskningsprosjekt som startet i mai 2022 og involverte innsikt om dagens sofadesign, brukeratferd og TV-teknologi. Sofaen er utviklet av Form Us With Love i samarbeid med Samsung Norden og er laget for å være fleksibel, tilpassbar og komfortabel, med mulighet for å justere kroppsstillinger avhengig av bruksområdet. SHIFT er også designet med materialer som er bærekraftige og ressursbesparende, uten at det går på bekostning av komforten.

Foto: Samsung Norden
Foto: Samsung Norden

En nylig gjennomført undersøkelse fra YouGov viser at 31% av nordmenn tilbringer minst tre timer i sofaen hver dag, og dette tallet er stadig økende. Sofaen har derfor blitt en viktig del av våre livsstiler, og det er på tide at den utvikles i tråd med våre moderne behov og atferd.

Foto: Samsung Norden
Foto: Samsung Norden

SHIFT er ikke bare en sofa, men en hel plattform for å se på TV og andre skjermer på en måte som passer til ditt liv og din stil. Sofaen kan enkelt tilpasses til ulike rom og situasjoner, og kan til og med ryddes bort når den ikke er i bruk. Dette gjør den til en ideell løsning for alle som ønsker en sofaløsning som er tilpasset deres unike behov og livsstiler.

Foto: Samsung Norden
Foto: Samsung Norden

SHIFT er et innovativt konsept som vil endre måten vi tenker på sofadesign. Med sitt fokus på fleksibilitet, tilpasning og bærekraftighet, er SHIFT det ultimate valget for alle som ønsker en sofaløsning som passer til deres moderne livsstil.

Foto: Samsung Norden
Foto: Samsung Norden

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...