Rusta gjør det enkelt å velge riktig utemøbler

08.02.2023

Blant nyhetene av utemøbler finnes det både modeller i tre og resirkulert materiale. I sortimentet er det mengder av fine og holdbare produkter for de som vil innrede uteplassen for avslappende dager.

Slitesterkt materiale er et ekstra klokt valg når det kommer til utemøbler, som ofte utsettes for både vær og vind. Allerede i februar fylles Rustas varehus med flere nyheter av lounge- og spisegrupper. Den nye treloungen Villastad kommer som både 2- og 3-seters sofa, lenestol, bord og en romslig oppbevaringskasse. Alt er produsert i FSC-sertifisert akasie. Bordet Engelholm, som også er produsert i FSC-sertifisert tre, har plass til mange.

- Alle våre utemøbler som er produsert i tre er FSC-sertifisert. Dette betyr at det kommer fra leverandører som jobber for et ansvarsfullt skogbruk som tar hensyn til både mennesker og miljø. Når det kommer til plast, jobber vi for at en økende andel av produktene vi selger, skal være produsert av resirkulert materiale, sier Åsa Larsson, produktsjef for utemøbler i Rusta.

Den svarte, nette loungen Torino i kunstrotting er produsert av 50 prosent resirkulert plast - akkurat som flere av krukkene og oppbevaringsboksene. For den som heller ønsker naturmateriale, finnes det også stilrene blomsterkurver i vannhyasint og sjøgress.

Prisgunstige produkter for livet innendørs

Blant Rustas sommerprodukter er det noe for enhver; fra funksjonelle griller i ulike størrelser til glassgjerde, mindre møbler, stolputer, parasoller og krukker. Hvis du vil piffe opp uteplassen med enkle grep, er dekorativ solcellebelysning eller puter til utendørsbruk et helt riktig valg.

Nyhetene er i varehusene fra uke 7.

Tekst og Foto: Rusta

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...