Rusta gjør det enkelt å velge riktig utemøbler

08.02.2023

Blant nyhetene av utemøbler finnes det både modeller i tre og resirkulert materiale. I sortimentet er det mengder av fine og holdbare produkter for de som vil innrede uteplassen for avslappende dager.

Slitesterkt materiale er et ekstra klokt valg når det kommer til utemøbler, som ofte utsettes for både vær og vind. Allerede i februar fylles Rustas varehus med flere nyheter av lounge- og spisegrupper. Den nye treloungen Villastad kommer som både 2- og 3-seters sofa, lenestol, bord og en romslig oppbevaringskasse. Alt er produsert i FSC-sertifisert akasie. Bordet Engelholm, som også er produsert i FSC-sertifisert tre, har plass til mange.

- Alle våre utemøbler som er produsert i tre er FSC-sertifisert. Dette betyr at det kommer fra leverandører som jobber for et ansvarsfullt skogbruk som tar hensyn til både mennesker og miljø. Når det kommer til plast, jobber vi for at en økende andel av produktene vi selger, skal være produsert av resirkulert materiale, sier Åsa Larsson, produktsjef for utemøbler i Rusta.

Den svarte, nette loungen Torino i kunstrotting er produsert av 50 prosent resirkulert plast - akkurat som flere av krukkene og oppbevaringsboksene. For den som heller ønsker naturmateriale, finnes det også stilrene blomsterkurver i vannhyasint og sjøgress.

Prisgunstige produkter for livet innendørs

Blant Rustas sommerprodukter er det noe for enhver; fra funksjonelle griller i ulike størrelser til glassgjerde, mindre møbler, stolputer, parasoller og krukker. Hvis du vil piffe opp uteplassen med enkle grep, er dekorativ solcellebelysning eller puter til utendørsbruk et helt riktig valg.

Nyhetene er i varehusene fra uke 7.

Tekst og Foto: Rusta

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...