Runde stuebord: Fordeler og materialvalg

01.01.2023

Runde stuebord er en populær møbeltype fordi de gir et lekkert og eksklusivt utseende til stuen. I denne artikkelen får du se massevis av runde sofabord fra IKEA, Skeidar, Møbelringen, Fagmøbler, Bolia med flere.

Fordeler med et rundt stuebord

Først og fremst gir et rundt stuebord en mer inkluderende atmosfære enn et rektangulært bord. Alle som sitter ved bordet kan se hverandre i øynene og det er lettere å ha samtaler med hverandre. Dette er spesielt viktig hvis du ofte har gjester på besøk.

Et rundt stuebord kan også være en plassbesparende løsning for små stuer. Det tar mindre plass enn et rektangulært bord, da det ikke har hjørner som stikker ut. Dette gjør det også enklere å flytte rundt på bordet hvis du ønsker å endre oppsettet i stuen.

Materialer for runde stuebord

Når det kommer til materialer, er det mange valgmuligheter for runde stuebord. Tre er et populært valg fordi det gir et varmt og hjemmekoselig utseende. Hvis du vil ha et mer moderne og kult uttrykk, kan du vurdere et bord i metall eller glass. Det finnes også bord i plast og kunstlær som er lette å vedlikeholde og billigere i innkjøp.

Dekorering av et rundt stuebord

Hvis du vil dekorere et rundt stuebord, kan du begynne med et lekkert bordløp. Det kan være i form av en duk, en skål med friske blomster eller et par velplasserte lyslykter. Du kan også legge til en skål med søte godbiter eller en vase med blomster for å legge til litt farge og liv til bordet.

Et par andre dekorasjonsideer kan være å henge opp bilder eller plakater på veggen bak bordet, eller å legge til litt pynteputer på stolene. Uansett hva du velger, husk at det viktigste er at du føler deg komfortabel og at stuen din reflekterer din personlige stil.

Alt i alt er runde stuebord en fantastisk tillegg til ethvert hjem. De gir en inkluderende atmosfære, tar mindre plass og er tilgjengelige i en rekke materialer. Med litt kreativitet kan du enkelt dekorere bordet slik at det passer perfekt inn i din stue.

Bildegalleri av runde sofabord

Bildegalleri av runde sofabord fra IKEA, Skeidar, Møbelringen, Fagmøbler, Bolia med flere.

Alle bilene i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no

Eglo Carlton er en ekstremt populær lampekolleksjon som tilbyr et bredt spekter av belysningsløsninger for ethvert rom og enhver stil. Med sin elegante design og funksjonelle egenskaper har Carlton-serien raskt blitt en favoritt blant både profesjonelle interiørdesignere og vanlige forbrukere. (Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til...

Når det kommer til innredning av stuen, er belysning en viktig faktor for å skape riktig atmosfære og stemning. En riktig valgt taklampe kan gi stuen din et løft og bli et stilfullt og funksjonelt element i rommet. I denne artikkelen vil vi utforske ulike typer taklamper som passer perfekt til stuen. Liker du lampene i denne artikkelen, finner...

H&M HOME inviterer deg utendørs etter en lang innendørssesong. Feir varmen og lyset med ekspressive sommeressensielle som kan dekorere uterommet ditt, og gjør deg klar til den kommende sommerferien ved sjøen – alt i et univers av energi, vitalitet og glede.

Det er ingenting som kan forvandle atmosfæren i en spisestue mer enn en vakker lampe som svever elegant over spisebordet. Men hvor langt skal egentlig lampen henge for å skape den ideelle belysningen? Og hvilken lyspære bør du velge for å få den rette stemningen?

Når det kommer til soveromsmøbler, kan det være en utfordring å finne deler som matcher sømløst. Imidlertid har serien [Landscape] fra [AIKO] gjort det enkelt å skape en sammenhengende og rustikk stil på soverommet ditt. I denne artikkelen skal vi utforske det fantastiske blå garderobeskapet med speildører fra denne kolleksjonen, som ikke bare...