Ripple speilet fra Bolia: Et stilig og dekorativt tillegg for moderne hjem

23.01.2023

Ripple speilet fra Bolia - en imponerende og unik del som er sikker på å legge til en touch av eleganse og sofistikasjon til ethvert rom i hjemmet ditt. Med sin svingende bølgeform, er dette speilet en sann kunstverk som vil reflektere din stil og personlige smak. Ripple speilet er ikke bare en vakker design del, men også funksjonell, det kan brukes i et bad, soverom eller til og med i en hall.

"Ripple er en serie vakre speil med et arkitektonisk uttrykk. Hvert speil er inspirert av de halvsirkelformede, buede vinduene kjent fra romansk arkitektur."

Et stilig og dekorativt tillegg for moderne hjem

Ripple speilet fra Bolia er et flott og stilig tilbehør som passer perfekt inn i moderne hjem. Det har en rektangulær form med en dekorativ kant som gir speilet et unikt utseende. Speilet er laget av høy kvalitet og har en robust ramme som gir god støtte. Det er også enkelt å rengjøre og vedlikeholde, og passer perfekt som et dekorativt element på veggen i stuen, soverommet eller entréen. Ripple speilet fra Bolia er et flott valg for de som ønsker å tilføre litt ekstra stil og personlighet til hjemmet sitt.

Bilder tatt ved Bolia i Bodø og Tromsø

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.