RINGHULT kjøkken fra IKEA - En stor og stilfull kjøkkenløsning

01.03.2023

RINGHULT kjøkken fra IKEA er en stor og stilfull kjøkkenløsning som passer perfekt for store familier eller for de som ønsker mye plass til matlaging og oppbevaring. Med høye skap og store benkeplater har dette kjøkkenet alt du trenger for å lage deilige måltider og invitere venner og familie til hyggelige middager.

Kjøkken vegger malt med magenta rosa

Det som gjør dette kjøkkenet enda mer spesielt, er det vakre fargevalget på veggen. Magenta rosa er en farge som virkelig skaper en spesiell stemning og gir kjøkkenet en unik karakter. Denne fargen passer godt sammen med de hvite høyglansfrontene på skapene og de hvite barkrakkene fra JANINGE. Sammen skaper de en moderne og stilfull atmosfære.

Stilfull belysning med JÄRPLIDEN taklampe

For å fullføre utseendet på RINGHULT kjøkken, kan du installere den stilfulle JÄRPLIDEN taklampen. Denne taklampen er designet med en elegant hvit glasskuppel og en forniklet finish. Lampen gir et jevnt og behagelig lys som skaper en hyggelig atmosfære på kjøkkenet.

Oppsummert, RINGHULT kjøkken fra IKEA er en stor og praktisk løsning for de som trenger mye plass på kjøkkenet. Med sin moderne design og vakre fargevalg, skaper dette kjøkkenet en unik og stilfull atmosfære som vil glede både deg og gjestene dine.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...