RINGHULT kjøkken fra IKEA - En stor og stilfull kjøkkenløsning

01.03.2023

RINGHULT kjøkken fra IKEA er en stor og stilfull kjøkkenløsning som passer perfekt for store familier eller for de som ønsker mye plass til matlaging og oppbevaring. Med høye skap og store benkeplater har dette kjøkkenet alt du trenger for å lage deilige måltider og invitere venner og familie til hyggelige middager.

Kjøkken vegger malt med magenta rosa

Det som gjør dette kjøkkenet enda mer spesielt, er det vakre fargevalget på veggen. Magenta rosa er en farge som virkelig skaper en spesiell stemning og gir kjøkkenet en unik karakter. Denne fargen passer godt sammen med de hvite høyglansfrontene på skapene og de hvite barkrakkene fra JANINGE. Sammen skaper de en moderne og stilfull atmosfære.

Stilfull belysning med JÄRPLIDEN taklampe

For å fullføre utseendet på RINGHULT kjøkken, kan du installere den stilfulle JÄRPLIDEN taklampen. Denne taklampen er designet med en elegant hvit glasskuppel og en forniklet finish. Lampen gir et jevnt og behagelig lys som skaper en hyggelig atmosfære på kjøkkenet.

Oppsummert, RINGHULT kjøkken fra IKEA er en stor og praktisk løsning for de som trenger mye plass på kjøkkenet. Med sin moderne design og vakre fargevalg, skaper dette kjøkkenet en unik og stilfull atmosfære som vil glede både deg og gjestene dine.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.