REINSVOLL PAX garderobeskap fra IKEA

27.12.2022

REINSVOLL garderobeskapdører er en stilren og praktisk løsning for oppbevaring i hjemmet. Disse dørene er designet for å passe på PAX garderobeskap og gir en enkel og stilren løsning for å skjule innholdet i skapet. Du finner også «5 viktige ting å tenke på ved kjøp av garderobe» nederst i artikkelen.

REINSVOLL finnes i tre farger: antrasitt, gråbeige og grågrønn. PAX dørene kan monteres med skjulte dempere, slik at de åpner og lukker mykt og stille. De er også tilgjengelige i ulike størrelser, slik at du kan finne en som passer til dine behov og plassering. 

REINSVOLL PAX garderobeskapdører er en praktisk og rimelig måte å oppdatere ditt PAX garderobeskap på og gi det et nytt utseende. Som du kan se, kan du variere PAX-systemets stammefarger, hvitt, brunsvart eller hvitbeiset eikemønster.

5 viktige ting å vurdere når du kjøper en garderobe

  1. Størrelse: Det er viktig å sørge for at garderoben du kjøper passer inn i rommet du skal ha den i. Mål opp rommet ditt og sørg for at du har nok plass til garderoben du ønsker.

  2. Oppbevaringsmuligheter: Vurdér hva du skal oppbevare i garderoben, og sørg for at den har tilstrekkelige oppbevaringsmuligheter for dine behov. Dette kan inkludere hyller, skuffer, kleshengere og skooppbevaring.

  3. Materiale: Garderober kan lages av ulike materialer, som tre, metall eller plast. Velg et materiale som passer til dine behov og budsjett. Tregarderober kan være mer robuste og holdbare, men kan også være dyrere. Metallgarderober kan være mer billige, men kan være mindre holdbare.

  4. Design: Velg en garderobe som passer inn i rommet og din personlige stil. Det finnes mange forskjellige design å velge mellom, så sørg for å finne en som du liker og som passer inn i rommet ditt.

  5. Pris: Garderober kan være dyre, så det er viktig å sette et budsjett før du begynner å se på muligheter. Sammenlign priser på forskjellige garderober og velg en som passer innenfor ditt budsjett, men husk at det kan være verdt å investere litt mer for en mer holdbar og kvalitetsrik garderobe.

Her har jeg tatt bilder av en REINSVOLL garderobe med speildører, fungerer helt fint. Det som er bra med iKEA er at du kan bygge garderobene dine slik du vil ha dem.

Alle bilder er tatt av Interiørbutikker.no

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...