REINSVOLL PAX garderobeskap fra IKEA

27.12.2022

REINSVOLL garderobeskapdører er en stilren og praktisk løsning for oppbevaring i hjemmet. Disse dørene er designet for å passe på PAX garderobeskap og gir en enkel og stilren løsning for å skjule innholdet i skapet. Du finner også «5 viktige ting å tenke på ved kjøp av garderobe» nederst i artikkelen.

REINSVOLL finnes i tre farger: antrasitt, gråbeige og grågrønn. PAX dørene kan monteres med skjulte dempere, slik at de åpner og lukker mykt og stille. De er også tilgjengelige i ulike størrelser, slik at du kan finne en som passer til dine behov og plassering. 

REINSVOLL PAX garderobeskapdører er en praktisk og rimelig måte å oppdatere ditt PAX garderobeskap på og gi det et nytt utseende. Som du kan se, kan du variere PAX-systemets stammefarger, hvitt, brunsvart eller hvitbeiset eikemønster.

5 viktige ting å vurdere når du kjøper en garderobe

  1. Størrelse: Det er viktig å sørge for at garderoben du kjøper passer inn i rommet du skal ha den i. Mål opp rommet ditt og sørg for at du har nok plass til garderoben du ønsker.

  2. Oppbevaringsmuligheter: Vurdér hva du skal oppbevare i garderoben, og sørg for at den har tilstrekkelige oppbevaringsmuligheter for dine behov. Dette kan inkludere hyller, skuffer, kleshengere og skooppbevaring.

  3. Materiale: Garderober kan lages av ulike materialer, som tre, metall eller plast. Velg et materiale som passer til dine behov og budsjett. Tregarderober kan være mer robuste og holdbare, men kan også være dyrere. Metallgarderober kan være mer billige, men kan være mindre holdbare.

  4. Design: Velg en garderobe som passer inn i rommet og din personlige stil. Det finnes mange forskjellige design å velge mellom, så sørg for å finne en som du liker og som passer inn i rommet ditt.

  5. Pris: Garderober kan være dyre, så det er viktig å sette et budsjett før du begynner å se på muligheter. Sammenlign priser på forskjellige garderober og velg en som passer innenfor ditt budsjett, men husk at det kan være verdt å investere litt mer for en mer holdbar og kvalitetsrik garderobe.

Her har jeg tatt bilder av en REINSVOLL garderobe med speildører, fungerer helt fint. Det som er bra med iKEA er at du kan bygge garderobene dine slik du vil ha dem.

Alle bilder er tatt av Interiørbutikker.no

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.

Ballingsløv baderom. Servantskap med benkeplate, Ballingsløv KH80 Hvit med benk i valnøtt. Speil med hylle, Ballingsløv Naturell 80 med allhylle hvit. Servant, Ulfven rund bunn. Tapwell takdusj, Evo Honey gold. Dusjvegger INR, ARC 12 klar messing. Ergon gulv og vegg.

"En dempet beige tone. Fargen er litt mørkere enn 12075 Soothing Beige og 1140 Sand, men lysere enn klassikerne 1929 Muskatnøtt og 1623 Marrakesh. Disse fargene står for øvrig svært godt sammen. 12076 Modern Beige er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Modern Beige 12076 fra Jotun er 2805-Y27R.

"En dempet blågrønn tone. Den vil oppleves som hakket lysere og gråligere enn 6325 Balanse som mange kjenner godt til. Denne fargen skaper en behagelig og rolig atmosfære i rommet. Fungerer best til hvitfargene 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit." NCS fargekode for Evening Green 6352 fra Jotun er 5105-B81G.