REINSVOLL PAX garderobeskap fra IKEA

27.12.2022

REINSVOLL garderobeskapdører er en stilren og praktisk løsning for oppbevaring i hjemmet. Disse dørene er designet for å passe på PAX garderobeskap og gir en enkel og stilren løsning for å skjule innholdet i skapet. Du finner også «5 viktige ting å tenke på ved kjøp av garderobe» nederst i artikkelen.

REINSVOLL finnes i tre farger: antrasitt, gråbeige og grågrønn. PAX dørene kan monteres med skjulte dempere, slik at de åpner og lukker mykt og stille. De er også tilgjengelige i ulike størrelser, slik at du kan finne en som passer til dine behov og plassering. 

REINSVOLL PAX garderobeskapdører er en praktisk og rimelig måte å oppdatere ditt PAX garderobeskap på og gi det et nytt utseende. Som du kan se, kan du variere PAX-systemets stammefarger, hvitt, brunsvart eller hvitbeiset eikemønster.

5 viktige ting å vurdere når du kjøper en garderobe

  1. Størrelse: Det er viktig å sørge for at garderoben du kjøper passer inn i rommet du skal ha den i. Mål opp rommet ditt og sørg for at du har nok plass til garderoben du ønsker.

  2. Oppbevaringsmuligheter: Vurdér hva du skal oppbevare i garderoben, og sørg for at den har tilstrekkelige oppbevaringsmuligheter for dine behov. Dette kan inkludere hyller, skuffer, kleshengere og skooppbevaring.

  3. Materiale: Garderober kan lages av ulike materialer, som tre, metall eller plast. Velg et materiale som passer til dine behov og budsjett. Tregarderober kan være mer robuste og holdbare, men kan også være dyrere. Metallgarderober kan være mer billige, men kan være mindre holdbare.

  4. Design: Velg en garderobe som passer inn i rommet og din personlige stil. Det finnes mange forskjellige design å velge mellom, så sørg for å finne en som du liker og som passer inn i rommet ditt.

  5. Pris: Garderober kan være dyre, så det er viktig å sette et budsjett før du begynner å se på muligheter. Sammenlign priser på forskjellige garderober og velg en som passer innenfor ditt budsjett, men husk at det kan være verdt å investere litt mer for en mer holdbar og kvalitetsrik garderobe.

Her har jeg tatt bilder av en REINSVOLL garderobe med speildører, fungerer helt fint. Det som er bra med iKEA er at du kan bygge garderobene dine slik du vil ha dem.

Alle bilder er tatt av Interiørbutikker.no

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...