REINSVOLL PAX garderobeskap fra IKEA

27.12.2022

REINSVOLL garderobeskapdører er en stilren og praktisk løsning for oppbevaring i hjemmet. Disse dørene er designet for å passe på PAX garderobeskap og gir en enkel og stilren løsning for å skjule innholdet i skapet. Du finner også «5 viktige ting å tenke på ved kjøp av garderobe» nederst i artikkelen.

REINSVOLL finnes i tre farger: antrasitt, gråbeige og grågrønn. PAX dørene kan monteres med skjulte dempere, slik at de åpner og lukker mykt og stille. De er også tilgjengelige i ulike størrelser, slik at du kan finne en som passer til dine behov og plassering. 

REINSVOLL PAX garderobeskapdører er en praktisk og rimelig måte å oppdatere ditt PAX garderobeskap på og gi det et nytt utseende. Som du kan se, kan du variere PAX-systemets stammefarger, hvitt, brunsvart eller hvitbeiset eikemønster.

5 viktige ting å vurdere når du kjøper en garderobe

  1. Størrelse: Det er viktig å sørge for at garderoben du kjøper passer inn i rommet du skal ha den i. Mål opp rommet ditt og sørg for at du har nok plass til garderoben du ønsker.

  2. Oppbevaringsmuligheter: Vurdér hva du skal oppbevare i garderoben, og sørg for at den har tilstrekkelige oppbevaringsmuligheter for dine behov. Dette kan inkludere hyller, skuffer, kleshengere og skooppbevaring.

  3. Materiale: Garderober kan lages av ulike materialer, som tre, metall eller plast. Velg et materiale som passer til dine behov og budsjett. Tregarderober kan være mer robuste og holdbare, men kan også være dyrere. Metallgarderober kan være mer billige, men kan være mindre holdbare.

  4. Design: Velg en garderobe som passer inn i rommet og din personlige stil. Det finnes mange forskjellige design å velge mellom, så sørg for å finne en som du liker og som passer inn i rommet ditt.

  5. Pris: Garderober kan være dyre, så det er viktig å sette et budsjett før du begynner å se på muligheter. Sammenlign priser på forskjellige garderober og velg en som passer innenfor ditt budsjett, men husk at det kan være verdt å investere litt mer for en mer holdbar og kvalitetsrik garderobe.

Her har jeg tatt bilder av en REINSVOLL garderobe med speildører, fungerer helt fint. Det som er bra med iKEA er at du kan bygge garderobene dine slik du vil ha dem.

Alle bilder er tatt av Interiørbutikker.no

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.