Porsgrund utvider sin mest populære Glow-serie med nytt vegghengt toalett

16.02.2023

Et av de eldste og mest populære merkene på norske bad, Porsgrund, utvider sin velkjente Glow-serie med et splitter nytt vegghengt toalett, modellen Porsgrund Glow 68. Toalettet er en veggskål med nordisk design og prisen ligger i mellomklassen. Det har de nyeste installasjonsteknologiene, noe som er til fordel for rørleggeren. Det gir også fordeler for sluttbrukeren med løsninger som er enkle å rengjøre.

Tekst og Foto: Porsgrund.

Porsgrund har mange års erfaring innen baderomsprodukter, noe de tar med seg i nye vegghengte Glow 68, som gir fordeler både for rørleggeren og sluttbrukeren:

  • Enkel montering av skålen med Easy Fast Fixing (EFF3).
  • Enkel montering og justering av toalettsetet i hardplast, med soft-close-lukking og hurtigutløserfunksjon, eller «hurtigkobling» for enkel rengjøring under setet. Mulighet for fastmontering av setet.
  • Kortere, mer kompakt, veggskål sammenlignet med andre Porsgrund Glow-modeller.
  • Pakkeløsning - enkelt å håndtere. Toalett og sete i en pakke.
  • Produsert lokalt i Norden og har miljødeklarasjon (EPD).
  • Nordisk design.
  • Som i alle Glow toalettmodeller - Rimfree®-teknologi. Skål uten skyllekant for enklere rengjøring.
  • Porselenet har Porsgrund Smart glasur, som hindrer smuss i å feste seg.

Lokalt produsert i Norden

Denne nye vegghengte toalettmodellen produseres på Porsgrunds egen fabrikk i Finland. Dette sikrer korte avstander fra råvarene til sluttproduktet, og svært korte logistikkveier fra fabrikken til sluttkundene i Norden. Gjennom mange år med egen porselensproduksjon og ISO-systemsertifikater, har fabrikken bevist aller høyeste produksjons- og kvalitetsstandarder.

I tillegg til den kundenære produksjonen tilbyr Porsgrund også EPD (Environmental Product Declaration) Miljødeklarasjon for sine porselensprodukter. Miljødeklarasjon gir det fullstendige datasettet som trengs for å utarbeide livssyklusvurderingen av en bygning, som for eksempel er nyttig når det søkes om sertifisering av grønne bygg.

Enkel installasjon

Den nye vegghengte toalettmodellen fra Porsgrund er utstyrt med et spesielt monteringssystem, Easy Fast Fixing (EFF3), som mange rørleggere allerede kjenner fra andre vegghengte toalett fra Geberit-familien. På grunn av det «vinklede girsystemet» med optimert kraftoverføring, er det enkelt å installere toalettet med en hånd mens du støtter toalettet med den andre hånden. Når toalettet er installert, er setet enkelt å installere og justere på grunn av de spesielle EasyMount-hengslene. Setet kan enkelt fjernes for rengjøring ved å trekke i setet mens det er plassert i en viss vinkel. Ved behov kan hengslene låses for å blokkere hurtigutløserfunksjonen. Dette bidrar til å begrense mulig hærverk på offentlige bad.

Fordeler for sluttbrukeren

- Når man utvikler nye produkter, setter Porsgrund både profesjonelle og sluttbrukere i fokus. Ved siden av de allerede nevnte fordelene med enkel installasjon, gir vårt nye Glow 68 vegghengte toalett også et sterkt tilbud til forbrukerens behov, sier Anne Ersnes, produktsjef i Geberit.

- Det essensielle behovet for gode baderomsprodukter som er enkle å rengjøre, er sikret ved å tilby veggskål uten skyllekant kombinert med Rimfree® skylleteknologi og Porsgrund Smart spesialglasur, fortsetter Ersnes.

Rimfree® skylleteknologi ble lansert for omtrent ti år siden av Porsgrund. Den sikrer effektivt skyll av toalett uten skyllekant, og gjør rengjøringen mye enklere. Som alle andre produkter i Glow porselensfamilien, har det nye vegghengte toalettet den spesielle Porsgrund Smart-glasuren for enklere rengjøring, da den gir en mer smussavvisende overflate.

Sist, men ikke minst, er forkortningen av den nye Glow 68-modellen, kun 50,5 cm, noe som gir en pen veggskål også for mindre bad og toalettrom der hver centimeter teller.

Porsgrund Glow 68 er tilgjengelig fra januar 2023.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...