Porsgrund utvider sin mest populære Glow-serie med nytt vegghengt toalett

16.02.2023

Et av de eldste og mest populære merkene på norske bad, Porsgrund, utvider sin velkjente Glow-serie med et splitter nytt vegghengt toalett, modellen Porsgrund Glow 68. Toalettet er en veggskål med nordisk design og prisen ligger i mellomklassen. Det har de nyeste installasjonsteknologiene, noe som er til fordel for rørleggeren. Det gir også fordeler for sluttbrukeren med løsninger som er enkle å rengjøre.

Tekst og Foto: Porsgrund.

Porsgrund har mange års erfaring innen baderomsprodukter, noe de tar med seg i nye vegghengte Glow 68, som gir fordeler både for rørleggeren og sluttbrukeren:

  • Enkel montering av skålen med Easy Fast Fixing (EFF3).
  • Enkel montering og justering av toalettsetet i hardplast, med soft-close-lukking og hurtigutløserfunksjon, eller «hurtigkobling» for enkel rengjøring under setet. Mulighet for fastmontering av setet.
  • Kortere, mer kompakt, veggskål sammenlignet med andre Porsgrund Glow-modeller.
  • Pakkeløsning - enkelt å håndtere. Toalett og sete i en pakke.
  • Produsert lokalt i Norden og har miljødeklarasjon (EPD).
  • Nordisk design.
  • Som i alle Glow toalettmodeller - Rimfree®-teknologi. Skål uten skyllekant for enklere rengjøring.
  • Porselenet har Porsgrund Smart glasur, som hindrer smuss i å feste seg.

Lokalt produsert i Norden

Denne nye vegghengte toalettmodellen produseres på Porsgrunds egen fabrikk i Finland. Dette sikrer korte avstander fra råvarene til sluttproduktet, og svært korte logistikkveier fra fabrikken til sluttkundene i Norden. Gjennom mange år med egen porselensproduksjon og ISO-systemsertifikater, har fabrikken bevist aller høyeste produksjons- og kvalitetsstandarder.

I tillegg til den kundenære produksjonen tilbyr Porsgrund også EPD (Environmental Product Declaration) Miljødeklarasjon for sine porselensprodukter. Miljødeklarasjon gir det fullstendige datasettet som trengs for å utarbeide livssyklusvurderingen av en bygning, som for eksempel er nyttig når det søkes om sertifisering av grønne bygg.

Enkel installasjon

Den nye vegghengte toalettmodellen fra Porsgrund er utstyrt med et spesielt monteringssystem, Easy Fast Fixing (EFF3), som mange rørleggere allerede kjenner fra andre vegghengte toalett fra Geberit-familien. På grunn av det «vinklede girsystemet» med optimert kraftoverføring, er det enkelt å installere toalettet med en hånd mens du støtter toalettet med den andre hånden. Når toalettet er installert, er setet enkelt å installere og justere på grunn av de spesielle EasyMount-hengslene. Setet kan enkelt fjernes for rengjøring ved å trekke i setet mens det er plassert i en viss vinkel. Ved behov kan hengslene låses for å blokkere hurtigutløserfunksjonen. Dette bidrar til å begrense mulig hærverk på offentlige bad.

Fordeler for sluttbrukeren

- Når man utvikler nye produkter, setter Porsgrund både profesjonelle og sluttbrukere i fokus. Ved siden av de allerede nevnte fordelene med enkel installasjon, gir vårt nye Glow 68 vegghengte toalett også et sterkt tilbud til forbrukerens behov, sier Anne Ersnes, produktsjef i Geberit.

- Det essensielle behovet for gode baderomsprodukter som er enkle å rengjøre, er sikret ved å tilby veggskål uten skyllekant kombinert med Rimfree® skylleteknologi og Porsgrund Smart spesialglasur, fortsetter Ersnes.

Rimfree® skylleteknologi ble lansert for omtrent ti år siden av Porsgrund. Den sikrer effektivt skyll av toalett uten skyllekant, og gjør rengjøringen mye enklere. Som alle andre produkter i Glow porselensfamilien, har det nye vegghengte toalettet den spesielle Porsgrund Smart-glasuren for enklere rengjøring, da den gir en mer smussavvisende overflate.

Sist, men ikke minst, er forkortningen av den nye Glow 68-modellen, kun 50,5 cm, noe som gir en pen veggskål også for mindre bad og toalettrom der hver centimeter teller.

Porsgrund Glow 68 er tilgjengelig fra januar 2023.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...