Porsgrund utvider sin mest populære Glow-serie med nytt vegghengt toalett

16.02.2023

Et av de eldste og mest populære merkene på norske bad, Porsgrund, utvider sin velkjente Glow-serie med et splitter nytt vegghengt toalett, modellen Porsgrund Glow 68. Toalettet er en veggskål med nordisk design og prisen ligger i mellomklassen. Det har de nyeste installasjonsteknologiene, noe som er til fordel for rørleggeren. Det gir også fordeler for sluttbrukeren med løsninger som er enkle å rengjøre.

Tekst og Foto: Porsgrund.

Porsgrund har mange års erfaring innen baderomsprodukter, noe de tar med seg i nye vegghengte Glow 68, som gir fordeler både for rørleggeren og sluttbrukeren:

  • Enkel montering av skålen med Easy Fast Fixing (EFF3).
  • Enkel montering og justering av toalettsetet i hardplast, med soft-close-lukking og hurtigutløserfunksjon, eller «hurtigkobling» for enkel rengjøring under setet. Mulighet for fastmontering av setet.
  • Kortere, mer kompakt, veggskål sammenlignet med andre Porsgrund Glow-modeller.
  • Pakkeløsning - enkelt å håndtere. Toalett og sete i en pakke.
  • Produsert lokalt i Norden og har miljødeklarasjon (EPD).
  • Nordisk design.
  • Som i alle Glow toalettmodeller - Rimfree®-teknologi. Skål uten skyllekant for enklere rengjøring.
  • Porselenet har Porsgrund Smart glasur, som hindrer smuss i å feste seg.

Lokalt produsert i Norden

Denne nye vegghengte toalettmodellen produseres på Porsgrunds egen fabrikk i Finland. Dette sikrer korte avstander fra råvarene til sluttproduktet, og svært korte logistikkveier fra fabrikken til sluttkundene i Norden. Gjennom mange år med egen porselensproduksjon og ISO-systemsertifikater, har fabrikken bevist aller høyeste produksjons- og kvalitetsstandarder.

I tillegg til den kundenære produksjonen tilbyr Porsgrund også EPD (Environmental Product Declaration) Miljødeklarasjon for sine porselensprodukter. Miljødeklarasjon gir det fullstendige datasettet som trengs for å utarbeide livssyklusvurderingen av en bygning, som for eksempel er nyttig når det søkes om sertifisering av grønne bygg.

Enkel installasjon

Den nye vegghengte toalettmodellen fra Porsgrund er utstyrt med et spesielt monteringssystem, Easy Fast Fixing (EFF3), som mange rørleggere allerede kjenner fra andre vegghengte toalett fra Geberit-familien. På grunn av det «vinklede girsystemet» med optimert kraftoverføring, er det enkelt å installere toalettet med en hånd mens du støtter toalettet med den andre hånden. Når toalettet er installert, er setet enkelt å installere og justere på grunn av de spesielle EasyMount-hengslene. Setet kan enkelt fjernes for rengjøring ved å trekke i setet mens det er plassert i en viss vinkel. Ved behov kan hengslene låses for å blokkere hurtigutløserfunksjonen. Dette bidrar til å begrense mulig hærverk på offentlige bad.

Fordeler for sluttbrukeren

- Når man utvikler nye produkter, setter Porsgrund både profesjonelle og sluttbrukere i fokus. Ved siden av de allerede nevnte fordelene med enkel installasjon, gir vårt nye Glow 68 vegghengte toalett også et sterkt tilbud til forbrukerens behov, sier Anne Ersnes, produktsjef i Geberit.

- Det essensielle behovet for gode baderomsprodukter som er enkle å rengjøre, er sikret ved å tilby veggskål uten skyllekant kombinert med Rimfree® skylleteknologi og Porsgrund Smart spesialglasur, fortsetter Ersnes.

Rimfree® skylleteknologi ble lansert for omtrent ti år siden av Porsgrund. Den sikrer effektivt skyll av toalett uten skyllekant, og gjør rengjøringen mye enklere. Som alle andre produkter i Glow porselensfamilien, har det nye vegghengte toalettet den spesielle Porsgrund Smart-glasuren for enklere rengjøring, da den gir en mer smussavvisende overflate.

Sist, men ikke minst, er forkortningen av den nye Glow 68-modellen, kun 50,5 cm, noe som gir en pen veggskål også for mindre bad og toalettrom der hver centimeter teller.

Porsgrund Glow 68 er tilgjengelig fra januar 2023.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.