Porsgrund utvider sin mest populære Glow-serie med nytt vegghengt toalett

16.02.2023

Et av de eldste og mest populære merkene på norske bad, Porsgrund, utvider sin velkjente Glow-serie med et splitter nytt vegghengt toalett, modellen Porsgrund Glow 68. Toalettet er en veggskål med nordisk design og prisen ligger i mellomklassen. Det har de nyeste installasjonsteknologiene, noe som er til fordel for rørleggeren. Det gir også fordeler for sluttbrukeren med løsninger som er enkle å rengjøre.

Tekst og Foto: Porsgrund.

Porsgrund har mange års erfaring innen baderomsprodukter, noe de tar med seg i nye vegghengte Glow 68, som gir fordeler både for rørleggeren og sluttbrukeren:

  • Enkel montering av skålen med Easy Fast Fixing (EFF3).
  • Enkel montering og justering av toalettsetet i hardplast, med soft-close-lukking og hurtigutløserfunksjon, eller «hurtigkobling» for enkel rengjøring under setet. Mulighet for fastmontering av setet.
  • Kortere, mer kompakt, veggskål sammenlignet med andre Porsgrund Glow-modeller.
  • Pakkeløsning - enkelt å håndtere. Toalett og sete i en pakke.
  • Produsert lokalt i Norden og har miljødeklarasjon (EPD).
  • Nordisk design.
  • Som i alle Glow toalettmodeller - Rimfree®-teknologi. Skål uten skyllekant for enklere rengjøring.
  • Porselenet har Porsgrund Smart glasur, som hindrer smuss i å feste seg.

Lokalt produsert i Norden

Denne nye vegghengte toalettmodellen produseres på Porsgrunds egen fabrikk i Finland. Dette sikrer korte avstander fra råvarene til sluttproduktet, og svært korte logistikkveier fra fabrikken til sluttkundene i Norden. Gjennom mange år med egen porselensproduksjon og ISO-systemsertifikater, har fabrikken bevist aller høyeste produksjons- og kvalitetsstandarder.

I tillegg til den kundenære produksjonen tilbyr Porsgrund også EPD (Environmental Product Declaration) Miljødeklarasjon for sine porselensprodukter. Miljødeklarasjon gir det fullstendige datasettet som trengs for å utarbeide livssyklusvurderingen av en bygning, som for eksempel er nyttig når det søkes om sertifisering av grønne bygg.

Enkel installasjon

Den nye vegghengte toalettmodellen fra Porsgrund er utstyrt med et spesielt monteringssystem, Easy Fast Fixing (EFF3), som mange rørleggere allerede kjenner fra andre vegghengte toalett fra Geberit-familien. På grunn av det «vinklede girsystemet» med optimert kraftoverføring, er det enkelt å installere toalettet med en hånd mens du støtter toalettet med den andre hånden. Når toalettet er installert, er setet enkelt å installere og justere på grunn av de spesielle EasyMount-hengslene. Setet kan enkelt fjernes for rengjøring ved å trekke i setet mens det er plassert i en viss vinkel. Ved behov kan hengslene låses for å blokkere hurtigutløserfunksjonen. Dette bidrar til å begrense mulig hærverk på offentlige bad.

Fordeler for sluttbrukeren

- Når man utvikler nye produkter, setter Porsgrund både profesjonelle og sluttbrukere i fokus. Ved siden av de allerede nevnte fordelene med enkel installasjon, gir vårt nye Glow 68 vegghengte toalett også et sterkt tilbud til forbrukerens behov, sier Anne Ersnes, produktsjef i Geberit.

- Det essensielle behovet for gode baderomsprodukter som er enkle å rengjøre, er sikret ved å tilby veggskål uten skyllekant kombinert med Rimfree® skylleteknologi og Porsgrund Smart spesialglasur, fortsetter Ersnes.

Rimfree® skylleteknologi ble lansert for omtrent ti år siden av Porsgrund. Den sikrer effektivt skyll av toalett uten skyllekant, og gjør rengjøringen mye enklere. Som alle andre produkter i Glow porselensfamilien, har det nye vegghengte toalettet den spesielle Porsgrund Smart-glasuren for enklere rengjøring, da den gir en mer smussavvisende overflate.

Sist, men ikke minst, er forkortningen av den nye Glow 68-modellen, kun 50,5 cm, noe som gir en pen veggskål også for mindre bad og toalettrom der hver centimeter teller.

Porsgrund Glow 68 er tilgjengelig fra januar 2023.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...