POÄNG lenestol fra IKEA - En tidløs og komfortabel favoritt

16.02.2023

POÄNG lenestolen fra IKEA er en ikonisk lenestol som har bevart sin popularitet i over 40 år. Dette skyldes ikke bare dens tidløse design, men også dens komfortable og funksjonelle egenskaper. Serien består av gyngestol, lenestol og fotskammel.

En av de viktigste egenskapene til POÄNG lenestol er dens stamme i sjiktlimt, formbøyd tre som gir stolen en behagelig, fjærende følelse. Dette gjør den perfekt når du vil slappe av etter en lang dag. Stolens design følger kroppen og gir god støtte, spesielt til nakken, på grunn av den høye ryggen.

En annen fordel med POÄNG lenestol er at den kommer med en rekke puter å velge mellom, noe som gjør det enkelt å endre stilen på både stolen og rommet den befinner seg i. Dette betyr at du kan tilpasse stilen til dine personlige preferanser og behov.

En annen grunn til at POÄNG lenestol har holdt seg populær over tid, er dens fleksibilitet. Den er tilgjengelig som en gyngestol, en vanlig lenestol og med en matchende fotskammel. Dette betyr at du kan velge den varianten som passer best til ditt behov og din stil. POÄNG lenestol er også enkel å vedlikeholde, takket være dens slitesterke materiale og enkel design. Det er en stol som kan vare i mange år fremover og være et godt valg for de som ønsker en stol med lang levetid.

Til tross for at POÄNG lenestol er 40 år gammel, er den fremdeles en moderne og godt likt lenestol. Den er et perfekt eksempel på hvordan en tidløs design og funksjonelle egenskaper kan gjøre et produkt til en favoritt blant forbrukere i mange år.

Foto og Tekst: Interiørbutikker.no

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...