POÄNG lenestol fra IKEA - En tidløs og komfortabel favoritt

16.02.2023

POÄNG lenestolen fra IKEA er en ikonisk lenestol som har bevart sin popularitet i over 40 år. Dette skyldes ikke bare dens tidløse design, men også dens komfortable og funksjonelle egenskaper. Serien består av gyngestol, lenestol og fotskammel.

En av de viktigste egenskapene til POÄNG lenestol er dens stamme i sjiktlimt, formbøyd tre som gir stolen en behagelig, fjærende følelse. Dette gjør den perfekt når du vil slappe av etter en lang dag. Stolens design følger kroppen og gir god støtte, spesielt til nakken, på grunn av den høye ryggen.

En annen fordel med POÄNG lenestol er at den kommer med en rekke puter å velge mellom, noe som gjør det enkelt å endre stilen på både stolen og rommet den befinner seg i. Dette betyr at du kan tilpasse stilen til dine personlige preferanser og behov.

En annen grunn til at POÄNG lenestol har holdt seg populær over tid, er dens fleksibilitet. Den er tilgjengelig som en gyngestol, en vanlig lenestol og med en matchende fotskammel. Dette betyr at du kan velge den varianten som passer best til ditt behov og din stil. POÄNG lenestol er også enkel å vedlikeholde, takket være dens slitesterke materiale og enkel design. Det er en stol som kan vare i mange år fremover og være et godt valg for de som ønsker en stol med lang levetid.

Til tross for at POÄNG lenestol er 40 år gammel, er den fremdeles en moderne og godt likt lenestol. Den er et perfekt eksempel på hvordan en tidløs design og funksjonelle egenskaper kan gjøre et produkt til en favoritt blant forbrukere i mange år.

Foto og Tekst: Interiørbutikker.no

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.