PINNIG kleshenger med benk fra IKEA

25.12.2022

PINNIG kleshenger med benk fra IKEA er et robust og slitesterkt møbel som er enkelt å rengjøre. Denne møbelet er laget av en kombinasjon av tre og metall, hvor det meste er i metall, kun setet som er i trefiberplate. 

PINNIG kleshenger med benk er en kostnadseffektiv løsning for å få orden i klær og sko, og gir deg samtidig en plass å sitte mens du tar på deg sko eller tøfler.

MACKAPÄR
MACKAPÄR

Ønsker du en litt lysere oppbevaringsløsning i hallen, så finnes MACKAPÄR fra IKEA, se mer av det her.

Alle bilder er tatt av Interiørbutikker.no i samarbeid med Mauritz Interiør & Design.

Eglo Carlton er en ekstremt populær lampekolleksjon som tilbyr et bredt spekter av belysningsløsninger for ethvert rom og enhver stil. Med sin elegante design og funksjonelle egenskaper har Carlton-serien raskt blitt en favoritt blant både profesjonelle interiørdesignere og vanlige forbrukere. (Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til...

Når det kommer til innredning av stuen, er belysning en viktig faktor for å skape riktig atmosfære og stemning. En riktig valgt taklampe kan gi stuen din et løft og bli et stilfullt og funksjonelt element i rommet. I denne artikkelen vil vi utforske ulike typer taklamper som passer perfekt til stuen. Liker du lampene i denne artikkelen, finner...

H&M HOME inviterer deg utendørs etter en lang innendørssesong. Feir varmen og lyset med ekspressive sommeressensielle som kan dekorere uterommet ditt, og gjør deg klar til den kommende sommerferien ved sjøen – alt i et univers av energi, vitalitet og glede.