PINNIG kleshenger med benk fra IKEA

25.12.2022

PINNIG kleshenger med benk fra IKEA er et robust og slitesterkt møbel som er enkelt å rengjøre. Denne møbelet er laget av en kombinasjon av tre og metall, hvor det meste er i metall, kun setet som er i trefiberplate. 

PINNIG kleshenger med benk er en kostnadseffektiv løsning for å få orden i klær og sko, og gir deg samtidig en plass å sitte mens du tar på deg sko eller tøfler.

MACKAPÄR
MACKAPÄR

Ønsker du en litt lysere oppbevaringsløsning i hallen, så finnes MACKAPÄR fra IKEA, se mer av det her.

Alle bilder er tatt av Interiørbutikker.no i samarbeid med Mauritz Interiør & Design.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."