PINNIG kleshenger med benk fra IKEA

25.12.2022

PINNIG kleshenger med benk fra IKEA er et robust og slitesterkt møbel som er enkelt å rengjøre. Denne møbelet er laget av en kombinasjon av tre og metall, hvor det meste er i metall, kun setet som er i trefiberplate. 

PINNIG kleshenger med benk er en kostnadseffektiv løsning for å få orden i klær og sko, og gir deg samtidig en plass å sitte mens du tar på deg sko eller tøfler.

MACKAPÄR
MACKAPÄR

Ønsker du en litt lysere oppbevaringsløsning i hallen, så finnes MACKAPÄR fra IKEA, se mer av det her.

Alle bilder er tatt av Interiørbutikker.no i samarbeid med Mauritz Interiør & Design.

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.