PINNIG kleshenger med benk fra IKEA

25.12.2022

PINNIG kleshenger med benk fra IKEA er et robust og slitesterkt møbel som er enkelt å rengjøre. Denne møbelet er laget av en kombinasjon av tre og metall, hvor det meste er i metall, kun setet som er i trefiberplate. 

PINNIG kleshenger med benk er en kostnadseffektiv løsning for å få orden i klær og sko, og gir deg samtidig en plass å sitte mens du tar på deg sko eller tøfler.

MACKAPÄR
MACKAPÄR

Ønsker du en litt lysere oppbevaringsløsning i hallen, så finnes MACKAPÄR fra IKEA, se mer av det her.

Alle bilder er tatt av Interiørbutikker.no i samarbeid med Mauritz Interiør & Design.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.