PINNIG kleshenger med benk fra IKEA

25.12.2022

PINNIG kleshenger med benk fra IKEA er et robust og slitesterkt møbel som er enkelt å rengjøre. Denne møbelet er laget av en kombinasjon av tre og metall, hvor det meste er i metall, kun setet som er i trefiberplate. 

PINNIG kleshenger med benk er en kostnadseffektiv løsning for å få orden i klær og sko, og gir deg samtidig en plass å sitte mens du tar på deg sko eller tøfler.

MACKAPÄR
MACKAPÄR

Ønsker du en litt lysere oppbevaringsløsning i hallen, så finnes MACKAPÄR fra IKEA, se mer av det her.

Alle bilder er tatt av Interiørbutikker.no i samarbeid med Mauritz Interiør & Design.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...