PINNARP benkeplate fra IKEA - en bærekraftig løsning for kjøkkenet

06.02.2023

IKEA's PINNARP benkeplate er et flott valg for deg som ønsker å være miljøvennlig og samtidig ha et stilig og tidløst kjøkken. Denne benkeplata har et fint linjemønster og er laget av et slitesterkt topplag av tykk valnøttfinér.

Oppdag de to fantastiske IKEA-kjøkkene med PINNARP benkeplater i valnøttfinér i denne artikkelen. Vi har en klassisk Bodbyn-kjøkkenstil og et moderne Askersund-kjøkken, der du kan se hvordan benkeplatene perfekt integrerer seg i de forskjellige fargene og stilene på kjøkkenskapene.

Konstruksjonen med sjiktdelte lag gir større stabilitet og gjør benkeplata mindre sårbar for fukt, noe som reduserer risikoen for bøyning eller sprekking. Hver benkeplate er unik, da valnøtt er et tettfibret treslag med et vakkert åremønster. Over tid vil benkeplata lysne fra en mørk brun til en honningfarge.

For å opprettholde benkeplatas skjønnhet og øke levetiden, anbefaler vi å behandle den regelmessig med STOCKARYD trebehandlingsolje. Dette vil gi overflaten en vakker glans, beskytte treet og forlenge benkeplatas levetid.

Bildene er tatt av Interiørbutikker.no på IKEA, Sofia og Burgas, Bulgaria.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...