PINNARP benkeplate fra IKEA - en bærekraftig løsning for kjøkkenet

06.02.2023

IKEA's PINNARP benkeplate er et flott valg for deg som ønsker å være miljøvennlig og samtidig ha et stilig og tidløst kjøkken. Denne benkeplata har et fint linjemønster og er laget av et slitesterkt topplag av tykk valnøttfinér.

Oppdag de to fantastiske IKEA-kjøkkene med PINNARP benkeplater i valnøttfinér i denne artikkelen. Vi har en klassisk Bodbyn-kjøkkenstil og et moderne Askersund-kjøkken, der du kan se hvordan benkeplatene perfekt integrerer seg i de forskjellige fargene og stilene på kjøkkenskapene.

Konstruksjonen med sjiktdelte lag gir større stabilitet og gjør benkeplata mindre sårbar for fukt, noe som reduserer risikoen for bøyning eller sprekking. Hver benkeplate er unik, da valnøtt er et tettfibret treslag med et vakkert åremønster. Over tid vil benkeplata lysne fra en mørk brun til en honningfarge.

For å opprettholde benkeplatas skjønnhet og øke levetiden, anbefaler vi å behandle den regelmessig med STOCKARYD trebehandlingsolje. Dette vil gi overflaten en vakker glans, beskytte treet og forlenge benkeplatas levetid.

Bildene er tatt av Interiørbutikker.no på IKEA, Sofia og Burgas, Bulgaria.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.