PINNARP benkeplate fra IKEA - en bærekraftig løsning for kjøkkenet

06.02.2023

IKEA's PINNARP benkeplate er et flott valg for deg som ønsker å være miljøvennlig og samtidig ha et stilig og tidløst kjøkken. Denne benkeplata har et fint linjemønster og er laget av et slitesterkt topplag av tykk valnøttfinér.

Oppdag de to fantastiske IKEA-kjøkkene med PINNARP benkeplater i valnøttfinér i denne artikkelen. Vi har en klassisk Bodbyn-kjøkkenstil og et moderne Askersund-kjøkken, der du kan se hvordan benkeplatene perfekt integrerer seg i de forskjellige fargene og stilene på kjøkkenskapene.

Konstruksjonen med sjiktdelte lag gir større stabilitet og gjør benkeplata mindre sårbar for fukt, noe som reduserer risikoen for bøyning eller sprekking. Hver benkeplate er unik, da valnøtt er et tettfibret treslag med et vakkert åremønster. Over tid vil benkeplata lysne fra en mørk brun til en honningfarge.

For å opprettholde benkeplatas skjønnhet og øke levetiden, anbefaler vi å behandle den regelmessig med STOCKARYD trebehandlingsolje. Dette vil gi overflaten en vakker glans, beskytte treet og forlenge benkeplatas levetid.

Bildene er tatt av Interiørbutikker.no på IKEA, Sofia og Burgas, Bulgaria.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...