PINNARP benkeplate fra IKEA - en bærekraftig løsning for kjøkkenet

06.02.2023

IKEA's PINNARP benkeplate er et flott valg for deg som ønsker å være miljøvennlig og samtidig ha et stilig og tidløst kjøkken. Denne benkeplata har et fint linjemønster og er laget av et slitesterkt topplag av tykk valnøttfinér.

Oppdag de to fantastiske IKEA-kjøkkene med PINNARP benkeplater i valnøttfinér i denne artikkelen. Vi har en klassisk Bodbyn-kjøkkenstil og et moderne Askersund-kjøkken, der du kan se hvordan benkeplatene perfekt integrerer seg i de forskjellige fargene og stilene på kjøkkenskapene.

Konstruksjonen med sjiktdelte lag gir større stabilitet og gjør benkeplata mindre sårbar for fukt, noe som reduserer risikoen for bøyning eller sprekking. Hver benkeplate er unik, da valnøtt er et tettfibret treslag med et vakkert åremønster. Over tid vil benkeplata lysne fra en mørk brun til en honningfarge.

For å opprettholde benkeplatas skjønnhet og øke levetiden, anbefaler vi å behandle den regelmessig med STOCKARYD trebehandlingsolje. Dette vil gi overflaten en vakker glans, beskytte treet og forlenge benkeplatas levetid.

Bildene er tatt av Interiørbutikker.no på IKEA, Sofia og Burgas, Bulgaria.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...