Personlighet og stil: fargerike spisestuestoler som en del av interiøret

04.01.2023

Fargerike spisestuestoler kan være en morsom og unik måte å sette prikken over i-en på i spisestuen din. Enten du ønsker å oppdatere et eksisterende spisebord eller designe et helt nytt spiseområde, kan fargerike stoler være en effektiv måte å tilføye litt liv og personlighet til rommet.

Her skal vi se på noen av alle de fargerike spisestolene som jeg har filmet ute i Europa, du kan bare besøke Skeidar, IKEA, JYSK, Bohus, Fagmøbler, Møbelringen med flere og finne dine favoritter, utvalget er veldig stort og variert hos de ulike butikkjedene. Her har vi samlet over 100 interiørbutikker fra Norge.

Det finnes mange ulike stilalternativer når det kommer til fargerike spisestuestoler. Du kan velge mellom alt fra lyse, poppende farger som oransje og rosa, til mer subtile, men likevel fargerike, valg som blått og grønt. Det er også mulig å gå for en mer uvanlig farge, som lilla eller gul, for å skape et ekstra unikt uttrykk.

En av de store fordelene med fargerike spisestuestoler er at de kan passe inn i nesten enhver innredningsstil. Uansett om du har en klassisk, industriell eller moderne stil i spisestuen din, kan fargerike stoler bidra til å skape et interessant og spennende uttrykk. De kan også fungere som en form for akseptabel "wild card" i et ellers stilrent interiør, ved å tilføye litt kontrast og spenning.

Uansett hva du velger, kan fargerike spisestuestoler være et morsomt og unikt valg for å sette litt ekstra liv i spisestuen din. Så hvis du ønsker å legge litt ekstra karakter og personlighet til rommet, kan det være verdt å vurdere å investere i noen fargerike stoler.

Homeroom som er en del av Ellos har et stort utvalg av fargerike spisestuestoler, jeg har sortert over 300 fargerike spisestuestoler i alle prisklasser og materialer her.

Bildegalleri av Spisestuestoler

Her har vi samlet mange bilder av fargerike spisestoler. Uansett om du liker gule, blå, grønne, rosa, grå spisestoler, får du god inspirasjon her, klikk på bildene og scroll og zoom inn når du finner en interessant stol.

Alle bilder i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.

Ballingsløv baderom. Servantskap med benkeplate, Ballingsløv KH80 Hvit med benk i valnøtt. Speil med hylle, Ballingsløv Naturell 80 med allhylle hvit. Servant, Ulfven rund bunn. Tapwell takdusj, Evo Honey gold. Dusjvegger INR, ARC 12 klar messing. Ergon gulv og vegg.

"En dempet beige tone. Fargen er litt mørkere enn 12075 Soothing Beige og 1140 Sand, men lysere enn klassikerne 1929 Muskatnøtt og 1623 Marrakesh. Disse fargene står for øvrig svært godt sammen. 12076 Modern Beige er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Modern Beige 12076 fra Jotun er 2805-Y27R.

"En dempet blågrønn tone. Den vil oppleves som hakket lysere og gråligere enn 6325 Balanse som mange kjenner godt til. Denne fargen skaper en behagelig og rolig atmosfære i rommet. Fungerer best til hvitfargene 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit." NCS fargekode for Evening Green 6352 fra Jotun er 5105-B81G.